Normalde böyle konuşmam çok kırıldığım için böyle konuşuyorm onu başta belirteyim..
Sırf başım açık diye topuklu giyiyorm diye ayrıldı aylarca gitti geldi vazgeçemiyorm diyerek. Bn bir erkek için açılıp kapanmam dedim acı da çeksem ikiyüzlü gibi hareket etmedm. Ama ne tam geldi ne tam gidebildi. İyi olmak için şans verip çabalayınca da soğuk ilgisiz oldu buluşmamak için bahane uydurdu. Ben kendi yoluma bakmaya çalışınca da böyle geliyor yazıyor. Hep suçlayıcı konuşuyor. Acaba bende mi sorun var bilgili olan varsa bakabilir mi?
Herkes farklı bir şekilde değer verir.. O değer vermeyi anında cevap yazmak sadece onunla konuşmak olarak görüyor.. Ki tamam ilgilendiğin insana geç yazmazsın onunla ilgilenirsin vs ama sürekli de bu şekilde davranamazsın o an arkadaşlarınla birşeyler paylaşıyor olabilirsin önemli olan sürekli konuşmak geç cevap vermemek değil karşındaki insana ne hissettirdiğin ne paylaştığın bence.. Ayrıca kıskanç ve güven sorunu var... Bir diğer konu kapanma konusu çok haklısın sevgilin istiyor diye değil sen istiyorsun diye olmalı.. Bazıları şey der "seviyorsan sevdiğin için kapanirsin "falan hayır! O zaman oda seviyorsa böyle sevsin ! Bu konu tamamen kişiye bağlı karşındaki insan sana böyle birşeyi dayatamaz.. Yani tüm konularda haklısın sadece ilgi konusu biraz çelişkili geç yazma vs konusu burda suçun bir kısmı sende olabilir 🤗
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benden ayrılıp ayrılıp bir şey olmamış gibi yazdığı için bilerek soğuk yapıyorm. vallahi anında yazsam daha çok ilgisiz. Ben kaçtıkça geliyor ilgili olsam çabalasam kaçıyor niye böyle blmiyorm. Güven problemi var ama ben sadece onla ayrıldığım dönemlerde böyle anonim uygulamalar yükledim ve de erkek arkadaşla muhabbet ettm onu anlattm diye aldatmışım mualemelesi yapıyor. Bnce bu güven problemi oluşturucak bir . durum değil. Abartıyor
Siz bir ilişki yaşadığınıza eminmisiniz? Yani sürekli ayrılıp barışmak çok saçma ve bu ara dönemlerde senin başkalarıyla görüsmen çok kötü bir durum.. Sevmiyorsan sevgiye dair birşey yoksa karşındaki insana zarar vermemelisin onun duygularına onu geçelim kendi duygularını böyle yıpratmamalısın.
Görüşmek değil arkadaşça konuşmak. Burda seninle konuştuğum gibi. Ayrılma konusunda haklısın Sevsem de kolay ayrılıyorm kötü bir huy düzeltmeye çalışıyorm
Bu davranışlarının ona güvensizlik hissettirmesi gayet normal.. Ki şu an görüşüm değişti kapanma konusu hariç diğer konularda karşındaki kişi haklı.. Eğer sevmiyorsan veya bu şekilde bir sorunun varsa bence karşındaki insana zarar veriyorsun senin için kolay olan şeyler onun için zor oluyor.. Bence sen sevmiyorsun benim görüşüm bu 🤚🏻 Suçlusun..
Nasıl bir çaba gösterdin ki? Ne yani geçmi cevap vermedin? Ne yaptın başka insanlarla konuşmadın bak SS atıyorummu dedin? Bence güzel bir şekilde yaklaşım göstermelisin eğer karşındaki insan için herşeyi yapabileceksen anladığım kadarıyla kapanmani bu yüzden istiyor yinede yanlış ama 🤗 Onu alıp etkili bir konuşma yapmalısın gerçekten duygularını ifade etmeli pişmanlığını göstermeli o istediği için birşeyler yapmamalı sen istediğin için birşeyler yapmalısın.. Eğer gerçekten çabaladıktan sonrada olmuyorsa o değil sen onu onun iyiliği için bırakmalısın bazı insanlar kabullenemiyor aldatılsa dahi affedenler var ki bu çok büyük bir hata.. Sadece sende değil onda da hata var tabiki.. Gidememek 🤗 Yani bazen sevmek gitmektir.. Eğer devam ediyorsa ya güvenecek ya gidecek başka yolu yok tabi sen değiştiğini göstermelisin önce ona rağmen oda güvenmek için çaba göstermiyorsa gitmelisin... Düşünsene sevdiğin insan sana gözü kapalı güvenmiyor kötü bir durum...
Burada topuklu başı açıklıkla Alakası yok. Genelde geç yazmışsın sanırım. İki de bir oraya dikkat çekiyor. Ve kıskanıyor ne yaptığını da merak ediyor. Yaptığın her şeyi yanlış anlamaya meyilli ya da doğru anlıyordur bilemem ama bir şey var ki adam senin ona yeterli ilgi ve sevgiyi göstermediğini sürekli oyalayıp başından attığına inanıyor gibi görünüyor.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya aylarca benden ayrıldı ben bilerek böyle konuşuyorm kırgınım çünkü. Ben neler çektim bir şey olmamış gibi benmle konuş bana foto at diyor
O zaman hiç cevap vermemen Laz'ım. Kötü De olsa iyi de olsa herhangi bir cevap karşı tarafta benimle konuşmak istiyor algısına sebep oluyor. Ne engelle ne sil. Cevap verme bir süre sonra bırakır peşini
Bu paranoyak aldatirsin diye odu kopuyor ya da bilmiyorum güvensiz olacagi bisey mi yaptın. Ama paranoyak. Ama sende seviyorsan kapanmak olmasa da topukli ayakkabidan vaz gec bari
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ropuklıdan vazgeçicem dedim zmnla. Rujdan da geçtm çünkü seviyordm. Ya o kadar hafif dokunduruyordm arada çünkü dudaklarım açık pembe Aldatmadm ama ayrılık döneminde mesela bir erkek arkadaşımla normal muhabbet etmiş olmama aldattım beni diyo.
Böyle ciddi konularda kendisiyle konuşman gerektiğini düşünüyorum en başta. 3. kişiden fikir almak kolay evet fakat başkasının sözüyle hareket etmek bu tarz konularda hoş bir tat bırakmayabilir.
Zaten dinimiz gereği er ya da geç yapacaksın yap gitsin niye tartışıyorsun ki ha yok kapanmicam diyorsan da sal gitsin çocuğu demek ki kafasındaki profil farklı
Beni yanlış anladın sen ben sana kapan demiyorum zaten için de varsa eninde sonunda kapanacaksin diyorum ha şimdi kapanmıssin ha yarın yok ise de sal gitsin çocuğu dedim
En İyi Cevaplar