İBAN numarasına 10'ar kuruş gönderip açıklama bölümünden mesaj attı. Siz heryerden engellenseydiniz nasıl ulaşırdınız? Bir adam, kendisini sosyal medya hesapları dahil her yerden engelleyen sevgilisinin İBAN numarasına 10 'ar kuruş göndererek açıklama bölümünden mesajlarlar attı. Siz olsaydınız sizi heryerden engelleyen sevgilinize hangi dahiyane yollarla ulaşırdınız?
Engelleyen sevgilisine İBAN numarasından mesaj attı! Siz her yerden engelleyen sevgilinize nasıl ulaşırdınız?
Takitili vardi bir tane boyle. Hatta bana inat buraya da uye olup yazdi. :D Simdi de benim seviyeme cikip 'Guru' bildirmeye calisiyor. Hoca ustelik universitede ruh hastasi. Burada da 2 hesabi daha var, oradan kendisine "Sayin hocam" diyor. :D Kendi cevaplarini EIC seciyor. :D Hatta buradaki kadin uyelere asilmasi yetmiyor olacak, S. kype adini bile yaziyor. :D
Yazistigi bir kadin vardi burada. Ona bile belli etmis nasil ruh hastasi oldugunu. :) Kadincagiza bence yaz su konuda, ne zaman yazacaksin? , hani yazacaktin diye sorup durunca o da anlamis ne oldugunu... Tum gun evde fobisi var, toplu tasima kullanamiyor.
Adam bizden daha zeki ama bir o kadar da kaba imiş.. Gerçi bizim platonik, karşılıksız kara gözlü prensesisimiz engellemedi bizi :) Ama, ama, ama kalbimiz kırık, açık noktadan vurdu.. Üstüne tehdit öff.. Olmadi yani. Agir oldu. Yine de ne hikmetse kalbimizde.. Ve özledim.
Çok güzel vallah etkileyici aşk sınır tanımıyor ayrıca ben olsam illa ulaşmak isteseydim direk başkalarından mesaj atardım istediği kadar engellesin elimiz kolumuz uzundur bu konular için 😄😄
Eğer beni kızdırıp beni engellediyse ya başkasından arardım ya da sahte hesap açar söyleyeceklerimi söyler hesabı geri kapatırdım daha sonra da engeli açarsa ben engellerdim
Engel attıysa uğraşmam asla. Gururlu bir insanım. Şimdi şunu yapardım diyemem ama olayın içinde olduğum zaman düşünmediğim şey kalmaz beynim zehir gibi oluyor o zaman 😄
Yuh artık derim kız istemiyosa rahatsız etmiycen adam gibi gönlünü alican bir halt yiyip kirdiysanda her yerden yazmak romantik olmak degil sapıklıktır
En İyi Cevaplar