+1 yılBaşınıza gelen kötü olaylardan aileniz sorumludur yasınızı bilmiyorum fakat gidin valiliğe dilekçe verin yardım isteyin sizi ilgili emniyet güclerine sevk ederler ama aileniz ifadeye çağırılabilir. Babanızın dışarıdan bir adamın bilmem söylediği iki kelimeyle kız verir mi? Bu ne saçmalıktır. Siz gidin yardım isteyin öyle kaçma işi sizi iyi yerlere götürmez. Denemeyin. Asıl ayıp ailenizin siz niye utanıyorsunuz?
05 Yorumla
Soran+1 yılevden çıkarmıyor ki beni nasıl giderim. babam yaktı beni. rahmetli annem olaydı asla izin vermezdi. ama bunu deniyicrm
- +1 yıl
Size evden nasıl kaçılır bunu anlatamam özür dilerim. Zaten böyle bir şey de yapmayın kış günü nereye gidersiniz ne yaparsınız olmaz böyle bir not yazarsınız sevdiğiniz biri alır götürür zorla tutuluyorsanız jandarmaya mutlaka haber verin bu çağda böyle bir iş olur mu? Siz esirmisiniz emin olun imkanım olsa ağrıya gelir o babanızı bizzat kendim tutuklardım yemin ediyorum. Hiç bir şey yapamıyorsanız telefonla yardım isteyin polis jandarma ya da 183 arayın.
Soran+1 yılparamız var. benim altınlarım da var olması bide kaçarken bu pis herifin kasasını soyarım pislik.
Soran+1 yılnasıl yaparım ki
- +1 yıl
Bir yerleri soymak sizi suçlu konumuna sokar adamdan kaçayım derken daha vazla eline düşersiniz bu seferde her gitmek istediğinizde sizi yaptığınız bu yanlışla kullanır sakın böyle bir şeyi düşünmeyin. He kendinize ait bir paranız vardır onu ben bilemem. Siz kaçıp kendinizi kurtarmak istiyorsunuz Ekstradan peşinize güvenlik gücünü eklerseniz bir yerde yakalanırsınız yakalanınca adam da bir şekilde haberdar olur ne oldu yine adamın eline kaldınız. Nasıl yaparsın bunu biliyorum ama yazmam asla bu da suça yataklık etmek ya da azmettirmeye neden olur. Beni de anlayın lütfen ama durumunuzu anladım çok üzülüyorum yardım etmek isterdim ama durum bu malesef. Sen büyük şehire kaçarım diyorsan buralarda saçma sapan yerler köyünde bulamadığın sadet şehirde de az illaki düzgün birileri vardır ama az tatlım.
En İyi Cevaplar
+1 yılBu yüzden bakirelik önemli. O kadar yalan söyleyen bir adamdan sana hayır gelmez o yüzden gerçeği söylemelisin annene. özellikle askerde olan sevdiğinden bahsetmelisin
037 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle. dedim ya bir hata idi ams işte insan o adamın geleceği olduğunu bildiği için olıyor ne bileyim başıma bunlar gelcek.
Soran+1 yılsevdiğim gelince onla kaçıçam. kader nereye götürse
- +1 yıl
O kadar yalan söyleyen birinden sana hayır gelmez karı koca olduk aramızda bir şeyler var yalanı ufak bir şey değil tek çare gerçekleri söylemek. yoksa çok pişman olursun. Zararın neresinden dönsen kardır
- +1 yıl
ya daha öncesinden evlendirmek isterlerse? Ya iş ciddiye döner 2 aile kanlı bıçaklı olursa? riske atma gerçeği söyle
Soran+1 yılya sen olayı anlamasın abi
Soran+1 yılbu yalanları söyleyen beni almaya çalışan adam sevdiğim değil.
- +1 yıl
namus falan deyip ailenin seni retdetmesi birdaha yüzlerine bakamama korkusu falan mı yoksa
- +1 yıl
onu anladım zaten yalana söyleyen kişi sadece çok fazla yalan söylediği için sana ondan hayır gelmez dedim sonrasında o yalancı ile erken tarihte evlenirsen sonra sevdiğin adama kaçarsan nolcak aileler kanlı bıçaklı olcak. sonra askerdeki seni almayı kabul edicek mi? o yalancı olan ortalığı karıştırdığında napıcan. bu yüzden ailene gerçeği söylemelisin başka çaren yok bence
Soran+1 yılsorularını tek tek cevap olıyroum
bu adam yalan söyeldi. babam bana sahip olduğunu söyeldi ama aslında bana sevdiğim sadece sahio oldu bende kız olmadığım için ispat edemedim. sonra bu adam a beni verdiler evlendik. ilk akşam anamdı kız olmadığımı bu yüzden mi doktora gitmedin dedi. şimdi kendimi banyolara kitliyorum askerde ki dediğin beni kabull eder ben onun yüzden bekaretimi ispat layamadım o şu durumu bilse askerden bile kaçar. emin ol.- +1 yıl
oww evlendiniz bile demek çok üzücü. Çok hata yapmış hayatını karartmışsın. Keşke en başından gerçekleri konussaydın ailenle. Gerçekten üzüldüm. Askerdeki gelirse ve sana sahip olduğunu görürse sıkıntı büyük demedi deme çoğu erkek kabul etmez
Soran+1 yılne kabul etmemekmi sevmek başka bişey benim bir suçum yok. onun için tertemizim ben. ermin ol bu adamdan kurtulmam laızm benim ve sevdiğim duyda kalbine iner. çok seviyo beni
Soran+1 yılayrıca ben onun yüzünden ispat edemedim bekaretimi. onun yüzünden böyle bir halkı yok ama ö zaten beni bırakmaz.. bilse kaçar
- +1 yıl
inş. haklısındır. seviyorsan kaç ama sonuçlarını düşün göze alacaksan kaç
Soran+1 yılparamız var sevgilimle onu alır istanbula gideriz. ben böyle plan yaptım
- +1 yıl
hayırlısı ne diyeyim aman kimse duymasın ama :D
Soran+1 yıleskiden bu sitede çok gezerdim genç kızların sorularına bakardım. ve bir sürü insanın burdan dikir aldığını düşündüm bend e yazdım buraya. belki benim durumumda olan bir kız varsa bana yardımcı olur. diye
- +1 yıl
nerdeee insanlar çok bencil. keşke diktirseydin. o zaman annelere kanıtlayabilirdin
birde gece 2 sonrası çok yorum bulamazsın malesef. daha erken saatlerde sorularına cevap aramayı denemelisin
Soran+1 yılabi sans bişey diyimmi ilk gece kız olmadığımı anlarda inşallah istemez beni diye dua eddim ama bana geçmişin önemi yok herkesin gençlik hatası olur dedi pislik
Soran+1 yılbana zorls gecelik giydiriyor gitmezsem bağırıyor. korkuyorum korkumdan giyiorum
- +1 yıl
üzücü demek zamanında baya bir pislikmişki böyle bir şeyi sıradan bir şey miş gibi söyleyebiliyor. istesende istemesende şimdi sana zorla sahip oluyordur hayvan herif. sevgilinin kaç ayı var
Soran+1 yılmartta geliypr. bana asla böyle bişeyi kabul etmem ama seni seviyorum sevdiğim için sen artık benim tertemiz karımsın dedi. zorla oluyor evet bittikten sonra 3 saat yıkanıyorum ağlıya ağlıya
- +1 yıl
hm bu arada yaş kaç 25-29 aralığı yazıyorda
Soran+1 yıl20 yaşım. benim bu eski hesabımı bakarkan yazmasınale diye büyük yazdım
Soran+1 yılbu arada annem rahmetli oldu rahmetli annrm olaydı beni kimse veremezdi
- +1 yıl
yaşını büyük yazman mantıklıydı. annen için başın sağ olsun üzüldüm. Marta kadar ne yapmayı planlıyorsun peki
Soran+1 yılbanyo da kalmayı. gizliden doğum konturol hapı alıyorum çoçuk olmasın bir görse bu sefer keser beni
Soran+1 yılhamile kalmamı istiyor.
- +1 yıl
Bende olsam hamile bırakmaya çalışırdım seni. hamile kalman demek artık ondan başka gidecek yerin kalmaması demek. Ben sağlıkçıyım normalde. boşaldıktan sonra üstüne uyumaman lazım aksi halde dışarı akmaz hamile olma iltimalin artar. mümkünse ardından hemen temizlenmelisin.
Soran+1 yılbana beni seveceksin dedi. zaten ben karşılık vermiyorum ona gözlerimi kapatıp sevdiğim adamı düşünürüm bana bir kere bağırdu bu hariç sen ne düşünüyorsun benim altında eski kırdığını mi dedi. bide it ertesi gün hedite almış özür diliyor. pislij hemen gidince üstümden yıkanıyorum. 3 saat her tarafıma lif sürüyorum ağlıyorum bir sürü ama işte sabretmek lazım
- +1 yıl
yapabileceğin pek bir şeyde yokmuş. durumu zorlaştırmamak için o an tadını çıkarmaya bakmalısın. sonrasında yine davranışların ona kötü olsun. aksi halde her seferinde erkenden kuruyabilirsin buda canının yanmasını arttırır. ilişkide dahada zorlanırsın.
Soran+1 yılben o anda ölü bie insan oluyorum ve bedenimi hissetmiyorum öyle kuruma felan da bilmiorum
- +1 yıl
kuruma olayı seks sırasında çok fazla odaklanamamaktan ve kendini olaya verememekten dolayı giriş kısmının çok ıslak olmaması ve ya girdikten sonra kısa bir süre sonra hemen kurumasından dolayı ilişkinin acılı gecmesi oluyor. bir kadın için ilişkideki en çekilmez durum kısaca
- +1 yıl
ilişkiyi kolaylaştırmak ve hazzı arttırmak için bu yüzden ön sevişmeyi doktorlar tavsiye ediyor. aksi halde ilişki zorlu ve acılı oluyor
Soran+1 yıloluyordur bu bana belji ama hidsedmiyroum hiç bişey o anda bide öncesinde her tarafımı öpüyor göz yaşlarımı tutamıyorum. sevmediğim bir adamın dudakları vücudumda dayanamıyorum intihar etmezsem iyi vallahi regl yalanını uydurdum bu hafta
- +1 yıl
anladım ilişki sırasında öperek dokunarak tahrik ettiği için istemesende bir şeyler hissediyorsun ve durumu kabul etmek istemiyosun. sonuçta sevmediğin bir erkek. regl iken zaten seks yapılmaz hadi 5 gün 6 gün yalan söyledin dokunmadı sana sonra gercekten regl olduğun hafta napıcan
Soran+1 yılbilmiyorum. dışardan baksam yakışıklı bir adam beyefendi duruyor ama işte gerçek yüzünü ben bilmiyorum ama o dolunca bilcim orda olmuyor ve hidsedmiyroum. gibi
- +1 yıl
merak ettim seni takibe gelsene. sorun olmazsa tabi. istemezsen kalabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabana söyle seni bekaret muayenisine götürsün orda gerçek ortaya çıkar baba öyle birşey olmadı gerekirse bekaret muayesine götür doktordan duy de belki bir şansın olur Allah yardimcin olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğim çoçukkla aramda bişey ler oldu.. zaten askerden gelince istiyicekti bnei hata ettik ama bu adam babama kızınla aramda Bişeyler oldu dedi muamele gitsem de ne olacak. her gün lanet ediyorum o düğüne gittiğim güne sevdiğim askerden gelince kaçmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSevdiğine soyledinmi bu durumu o nededi
Soran+1 yılya askerde. bilmiyor.
Soran+1 yılben kaçma planı yaptım martta gelicek askerden
+1 yılkaderine bak. lütfen sabırlı ol bie polise sığın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Babanla konuşacaksın, olmadığını söylüyeceksin, askerdeki çocukta izin alıp gelsin seni istesin, söz yapın ya da gelimiyorsa bile ailesi gelip istesin...
01 Yorumla
Soran+1 yılevlendim. bu pislikle sevdiğimin haberi yok o babam yüzünden. kaçıçam ben artık
Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Biz sana yardım etmek üzere şunu yap kurtul desek sen onu yapmaya güç yetirebilecekmisin
015 Yorumla
Soran+1 yılabi sevdiğim burda olsa kaçarım ama şu an kimsem yok kaldık bu pisliğin eline. anlamıyor kimse. sevdiğim le eğer adamda bişey geçmemiş olsaydı bu adamın yalnını doktor a ispat ederdim ama edemedim. bittim cidden bittim. kendimi banyo ya kitliyorum
- +1 yıl
Peki ozaman şöyle bişey yap sevdiğini ara ve durumu anlat. Babam beni zorla verdi ama ben onunla hiç beraber olmadım nefret ediyorum ondan. Diye anlat. ya da deki ben ben babamla senin hakkında konuştum. Ve babam buna karşı çıktı. Bende bir karar verdim sana kaçacağım de ikna et. Onun gelip seni almasını bekleme yakalanmadan bin bir otobüse kaç yani. O sevdiğin kişi seni mecbur alacak tabi gerçekten seviyorsa bide orası var yani
Soran+1 yılabi evlendim ben o adamla çoktan
Soran+1 yılhamile kalmamak içim gizlidrn hap içiyorum bana bir dokunuyor iki saat banyo yapıyorum ölmek istiyorum
Soran+1 yılyok dövmüyor ilk gece bu anladı kız olmadığımı bu yüzden mi gitmek istemedin doktora dedi bende ona cevap vermedim. ama artık yapacsk bişey yok kaçmaktan başka
Soran+1 yılyok etmesse ne demek onun yüzünden ben bekaretimi ispat edemeedim ve o beni zaten kabul eder. aşkıyım ben onun. o benim bu zorluklarını bilse askerden kaçmaya çalışır. bu konuda içim rahat
Soran+1 yılMart a kadar dayanıyım nefret ediyorum ondan. pislik bide bana aşık mış yalancı pislik insan sevdiğine iftira atmaz sevde atamzdı rabbime dua ediyorum. inanıyorum ki kurtarıırım
Soran+1 yıltutar abi. vazgeçmez. . buna eminim. iğrenmiyorum bu adamdan bana karım diyor ben senin karın değilim diyorum inada ddiyor katıl olucam bir gün
Soran+1 yılinşallah. abi bana dokunmasın başka bişey istemiorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Psikoloji okumuş biri olarak yardımcı olabilirim buyur gel konuşalım dertleşelim çözüm yolu bulmaya çalışalım karşılıklı görüş fikir alışverişinde bulanabiliriz
00 Yorumla
+1 yılBu yaşa kadar bekar kalmaz Doğulu kızlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılabi benim yaşım 20 sen ne diyosun.
- +1 yıl
25-29 yazmışsın
Soran+1 yılöyle yazdım bilerek allah aşkına lütfen destek olmayacaksanız köstek olmayın
- +1 yıl
Ne yapalım sen söyle. Takip at özelden yaz tam olarak meseleyi
+1 yılPeki seni isteyen kişi kac yasinda
07 Yorumla
Soran+1 yılevlendiğim 28 yaşında biri ama sevdiğim le aynı yaştayız 20 kaçsam gidicek bir yerim olsa sevdiğim burda olsa kaçarım hemen ama yok
- +1 yıl
Sen evlendinmi yani
Soran+1 yılabi evlendim veriler beni. bu adama iftira attı bana ispat edemedim. ağrılıyız biz. . evlenmek zoeudns bırakıldım. kaçmak isiyorum gidicek yerim yok sevdiğim olsa ona kaçarım ama askerde
- +1 yıl
Bana istek atsana yardimci olayim sana
Soran+1 yılburdan olun. gerçekten.
- +1 yıl
İstek at korkma burdan detayli konusamam
- +1 yıl
Cevap ver
Bana böyle yapsalar kaçardım uzaklara
03 Yorumla
Soran+1 yılnereye kaçıçam şu an gidicek yerim yok sadece param ve altınlarım var. ama sevdiğim olmasan gidicek yerim yok
Soran+1 yılöyle yapicam
Oha ne zor yaşantı allah yardım etsin
00 YorumlaErkek arkadaşınla konuşuyor musun hala
00 YorumlaFlash Tv mod on
01 Yorumla
Soran+1 yılya yeter. yeter hayatım bitti benim. sen bana ne diyoeusn. . yardımcı olmayacaksınız biye varsınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşansan olmaz mı
026 Yorumla
Soran+1 yılabla zorla evlendim nasıl boşanayım
Soran+1 yılkaçıcam
Cevap sahibi+1 yılBabana kocana söyle ben istemiyorum diye baba evine dönsen napabilir ki
Cevap sahibi+1 yılSevdiğin adam bu durumları biliyo mu evlendiğini falan
Soran+1 yılhayır askerde. bitti hayatım. ya intihar edicem ya da gidicem kendimi banyolara kitliyorum
Cevap sahibi+1 yılSevdiğine anlat her şeyi mektup falan gönder kaçırsın seni geldiğinde. bir yol bulursunuz üzülme
Soran+1 yılkaçırır zaten hafta sonu gezme bahanesi ile çıkıp uyfun zamanda yazıcam ama askerde başına bişey gelsin istemiyorum da biraz geç mi göndersem martta gelicek. kaçırır beni inşllah eğer bir askilik çıkarsa intihar ederim kaybedecek hiç bişey im yok
Cevap sahibi+1 yılO da olabilir istersen marta kadar sabret geleceği zaman konuş. Merak etme gerçekten seni seviyosa kaçırır kötü şeyler düşünme hallolur hepsi. İntiharı falan çıkar aklından
Soran+1 yılkaçırır beni eminim.. paramızda var birikimimiz istanbula gideriz. evlenir ız inşallah marta kadar allah bana sabur versin bana bir dokunuyor cinsel olrak bu pislik 2 saat yıkanıyorum ağlaya ağlaya
Cevap sahibi+1 yılAynen canım 2 ay hemen geçer merak etme. İstemiyorsan dokundurtma bir bahane bul
Soran+1 yılbanyoyo kitliyorum kendimi. orda uyuduğum zamanlae oluyor. bahçedeki köpek bile benden daha mutlu o bile dahs özgür.
Cevap sahibi+1 yılNe kadar zamandır evlisiniz
Soran+1 yıl3 hafta 3 haftadır öldüm ben 3 haftadır uyku haramn 3 hafta dır beni öpüyor dokunuyor. artık banyo da uyuyorum . allahın belası. yemek yemiyorum zorla yediriyor bana kocam de diyor deneyince bağırıyor.
Cevap sahibi+1 yılİzin verme sana dokunmasına ya napabilir ki
Soran+1 yılveremiyroum ama yapıyor bende banyo da yatıyorum
Cevap sahibi+1 yılbir süreliğine babana gidip orda kalsan?
Soran+1 yılabla izin veririm kapıdaki köpek benden daha özgür. diyorum babam laeon ev uzak bir tek onla dışarı çıkabiliyorum. bana zorla kendini öptürüyor zorla gecelik giydiriyor bende korkumdan giyiyorum. neler çektiğimi ben bilirim birdr ALLAH
Cevap sahibi+1 yıl:((((( biraz daha dayan canım
Soran+1 yılpislik. herif ilk gece çok dus ettim kız olmadığım anlayınca inşllah benç kabul etmez diye ama yok bu yüzden mi doktora gitmedin dedi ve herkesin gençlik hatası olur dedi sen benim tertemiz karımsın dedi. kahretsin
Cevap sahibi+1 yılManyak herif takmış sana
Soran+1 yılhamile kalmamı istiyor ven de gizliden doğum kontrol hapı alıyorum bir görse beni gebetir bu sefer
Cevap sahibi+1 yılAman sakın hamile kalma cok dikkat et
Soran+1 yılben hap alıyorum saklıyroum zaten. cinsel olarak bana dokununca gözlerimi kapatıp sevdiğim adamı hayal ediyorum. yanında. bir kere fark etti. ve bana bağırdı pislik sen benim altımda eski krığını mı hayal ediyorsun diye. ertesi gün birde heyee almış özür diliyor pislik bana dua et bu 'ndan kuratliym hamile kalmamı istiyo ki çoçuk olursa gidemiyim diye
Cevap sahibi+1 yılEderim canım. Çok hırpalama kendini. Zaten gündüzleri işte sanırım dimi
Soran+1 yılşükür olsun işte başına kuzenini dikiyor kaçmiyim dite ana 7 de geliyor uyumuş givi yapıyorum bazen bazen reglım diye yalan söylüyorum elimden geleni yapıyorum allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılSenden de canım.
+1 yılevlencen
01 Yorumla
Soran+1 yılevlendim
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlisi olsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat