Özlemesini sağlamak mı hey Allahım. ozlemiyorsa sevmiyor sevmiyorsa ayrilmalisin. ey fenomenler sizden beklenen güldürürken düşündüren derin sorular ama sizden gelen düşünürken güldüren derecede aptalca
onun en çok sevdiği şeyleri onsuz yaparak. en çok tercih ettiğim onun en sevdiği yerlere onun gidemeyeceği zamanlarda gitmek , üstüne de arayıp ya keşke sende olsaydın demek. ama kesinlikle dozunda kullanıp çok sık yapmamak gerekiyor :-D :-D
Muhabbetin sarıyorsa bu arkadaş sevgili eş için olabilir seninle problemlerini çözebiliyor duygularına ve düşüncelerine önem veriyorsa seni özler çünki daima sana ihtiyacı olur yardımın gerekir kapıssss
Cok yogun duygular hissesiyorum onla ilfili hani hala beni unutmadigini dusunuyorum hissesiyorum ve ozlediginide dusunuyoeum ama belirsizlik iste hicbizaman anlayamicagim bunlari
@Sinnemmy onu düsünmek ve onunla iletisime gecmek icin, önce kendini hissetmeyecek kadar kendinde olmalisin... kendini duymayi ve kabullenmeyi bilerek bir boslukta kendinden gecmen gerekiyor... zor bir olay... ruhun materyalist dürtülerden vazgecmesi gerekir. Hayatin SIFIR noktasina gelmesi gibi bir sey... ruhun herseyden arinmasi gerek... o da sadece düsünce ile ortaya cikan birsey degil..
Ucuz parfümler vardır ama hiç kimsenin iyi yönde bişey demeyip müptelası olduğu Sıradan olurum ama en ön sıradan O beni sabun kokarak özler bense ucuz parfümler gibi müptelası olurum
Soru değil bu bir kere Ozlenmek saglanmaz birşey yapmana gerek yok seviyorsa özler ama seni ozlemiyor sanırım ve haklı çocuk zorlamicaksin bagzi seyleri
Ama neden? Ayrilmak zorunda mi insanlar karsisindaki kiymetini anlasin diye? Veya soyle soruyim, ayrildiktan ve bittikten sonra ozlemenin ne faydası var? Neden bazilarinda giris, gelisme, sonu, denklemi tersten isliyor?
@Greenwich-london472 birbirini seven, ilgi duyan, beğenen, hoşlanan iki insan elbette birbirinden ayrılmak, kopmak, ilişkilerini bitirmek istemez.. Yaşanmak istenen onca hayal, gelecek varken..
Ama sınav dünyası burası.. Bir yanlış anlama, derdini anlatamama , hata yapma, istemsiz kızgınlık, kıskançlık, beklentilerin gerçekleşememesi gibi bir çok neden insanları ayrilaga sürükleyebilir.
Oluyor yani. Kim ister ki ayrılığı, kopmayı. Ama dedim ya sınav dünyası. İnançlı bir insan olduğumdan olumsuzluklar da bir hayır, hikmet ararim..
Vardır bir hayır ki boyle olumsuz bir gelişme yaşanmıştır.
Hangi evde sorun olmuyor ki? Her şey toz pembe mi yaşanıyor?
Bence önemli olan yasanan tüm olumsuzluklar karşısinda olgunca ve en doğru davranışı, hareketi uygulayıp tüm güzellikler de buluşmak gerekir..
Bu kadar uzun ve detayli yazdiginiz icin teşekkür ederim. Ve soylediklerinizin hemen hepsine katiliyorum, -da araya ayrilik girdikten sonra ozlemesini hala anlayamiyorum? Yani bir anlam yukleyemiyorum.. Her seye ragmen seviyorsa, o kisinin yaninda olur zate seven. Yok, cesitli sebepler var ve bundan dolayi bitmisse de, ozlemesi sacmalama değil mi?
En İyi Cevaplar