En yakın arkadaşımdan sevdiğim çocugu kıskanıyorum?

öncelikle herkese merhaba belki size saçma gelicek ama kıskanıyorum. bu çocukla biz sevgiliydik sonra ayrıldık ayrılmamızın nedeni arkadaslarımın ve en başta en yakın arkadaşımın dolduruşu ve en yakın arkadsım hep diyo ki o çocuk seni degiştiriyo diyo bende hayır diyorum doğal olarak neyse sonra en yakın arkadaşımla sevdiğim çocuk küslerdi barıştılar ve bir fotoğraf çekilmişler ama o kadar yakınlar ki arkadasım ve sevdiğim çocuk dip dibeler yanaklar birbirine değiyor kıskanmam normal mi? sevdiğim çocuğa attım fotografı falan ben senin yanlış anlıycagını düşünmemiştim dedi bende bak sorun kıskanmak degil sorun 4 aydır tanıdığın birisiyle bu kadar yakın olması tabiki kardeş gibi olabilirler ama bu kadar yakınlık fazla sonra işte bende... isimli birisini verdim falan bende bununla böyle bir fotoğraf cekilsem falan dedim o da haklısın dedi ben napıyim şimdi bir tarafta en yakın arkadsım bir tarafta ölümüne sevdiğim çocuk bilmiyorum çok kararsızım yardım edin lütfen en yakın arkadsım sevdiğim çocuktan uzaklastırmak istiyor olabilirmi?
Güncellemeler
+1 yıl
olaylar farklı gelişti ve o fotografıı bütün arkadaşlarım gördü falan çok değişik hissediyorum en yakın arkadaşım dediğim kızın bu hafta doğum günü partisi var o yüzden konuyu bu hafta açmiyim diyorum ama sizce? en yakın arkadaşım bu fotoğrafta ne var diyo falan çok değişik ya napim?
En yakın arkadaşımdan sevdiğim çocugu kıskanıyorum?