Aşk İlişkileri Kızların bana dayamasını seviyorum ama nasıl kız bulucam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor öncelikle ben bir erkeğim ve kızların bana dayamasından aşırı hoşlanıyorum ama öyle bir kız daha hiç bulamadım nasıl bulurum yardım edin Güncellemeler+1 yıl bana dayamak isteyen herhangi birisini arıyorum xper nasıl 2 yapıcam birde söyler misiniz, erkek kız farketmez beni s. iikmek isteyenler gelsin Kızların bana dayamasını seviyorum ama nasıl kız bulucam? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aşık_biri Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Kız nasıl dayicak ki ya 0 7 Yorumla Soran +1 yıl takmayla Yorumla Bandamax +1 yıl WATTIFAK Yorumla Aşık_biri +1 yıl Ben dayarim sana Yorumla Soran +1 yıl gerçekten mi Yorumla Bandamax +1 yıl Çarşı pazar karıştı FMWMDÖW Yorumla atlantis60 +1 yıl Dayar mısın cidden Yorumla Soran +1 yıl bana özelden yazarmısın Yorumla
LoverloveLoves Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl Neeeyyy? wTf 0 6 Yorumla Soran olamaz mı Yorumla LoverloveLoves +1 yıl Olur tabii gayet normal bişi Yorumla Soran +1 yıl normal değil haklısın ama bu nedense benim hoşuma gidiyor tuhaf birşey Yorumla LoverloveLoves +1 yıl bir nevi fantezi, saygı duyuyorum; senin için başka kriter yok mu sadece dayaması yazmışsın, saçma Yorumla Soran +1 yıl dayama s. kme farketmez kucağınada alabilir tuhaf bir his ama istiyorum ya Yorumla LoverloveLoves +1 yıl Bişey diyemem :/ im shocked Yorumla
atlantis60 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Sadece dayıycak mı 0 6 Yorumla Soran evet Yorumla atlantis60 +1 yıl Takmayla seni zikse Yorumla Soran +1 yıl oda olur 😂 Yorumla atlantis60 +1 yıl Sana bir teklifim olacak yazsana bana Yorumla Soran +1 yıl yazayorum ki xper seviyesi kasıyım yazcam Yorumla atlantis60 +1 yıl Beni takip et ben yazarım sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kız nasıl dayicak ki ya
takmayla
WATTIFAK
Ben dayarim sana
gerçekten mi
Çarşı pazar karıştı FMWMDÖW
Dayar mısın cidden
bana özelden yazarmısın
Neeeyyy? wTf
olamaz mı
Olur tabii gayet normal bişi
normal değil haklısın ama bu nedense benim hoşuma gidiyor tuhaf birşey
bir nevi fantezi, saygı duyuyorum; senin için başka kriter yok mu sadece dayaması yazmışsın, saçma
dayama s. kme farketmez kucağınada alabilir tuhaf bir his ama istiyorum ya
Bişey diyemem :/ im shocked
Sadece dayıycak mı
evet
Takmayla seni zikse
oda olur 😂
Sana bir teklifim olacak yazsana bana
yazayorum ki xper seviyesi kasıyım yazcam
Beni takip et ben yazarım sana