Gizli Üye(36-45)+1 yılAçık açık az cilve yap, az işve yap diyor sana işte.. Demek istediği gibi değilsin şu an tam olarak.. Dediğini yap, kendinle de onunla da daha fazla ilgilen..
07 Yorumla
Soran+1 yılya anlamıyorsun yaparken kıvranıyor. delirtiyorsun beni sen nasıl bir şeysin givi cümleler söylüyor her gün gecelik ler giyiyorum cilveler yapıyorum. zaten böyle bir kadın olamsam sormam ama 3 gündür karnım ağrıyor diye red ediyorum bunu acaba onu mu ima etti
Cevap sahibi+1 yıl3 gün öyle bir mevzu varsa illa ki onu ima etmiştir..
Soran+1 yılyani hiç gelemez çok çabuk özler beni kıyamam. ama işte karnım ağrıyor birde böyle sürekli sürekli olamz biraz ara verelim da
Cevap sahibi+1 yılAdet dönemlerinde zaten gerekli ara veriliyor.. Karnın ağrıyorsa da ilgilen onunla mesela seviş, oral yap bir şekilde tatmin et karısısın..
Soran+1 yıloral yapmam ama biraz kendini dizginlesin. 😂 kıymetimi anlasın. adetken yine sevişirdim ama şimdi bahanem hazır o bile yok 😂
Cevap sahibi+1 yılValla sen bilirsin.. Bunları diyip de burda neyin cevabını arıyorsun ki daha? Kararlar kesin :)
Soran+1 yılhayır . ven de bu yüzden srodum böyle olmama rağmen nedrn dedi belki dedim erkekler bilir başka bir anlamı vardır
En İyi Cevaplar
+1 yılFarklılık ve heyecan katmanı istiyor ve bekliyor çok ayrıntı veremiyorum istersen uzunca anlatabilirim
04 Yorumla
Soran+1 yılya kıvranıyor yaparken. 3 kere üst üste yaptığımız olıyor cilveler de yapıyorum 3 gündür birlikte olmuyorum ondan mi acaba
- +1 yıl
Değişiklik istiyor işte adam herseyin azar azarda olsa etkisi olduğunu düşünüyorum ayrıntılı ve detaylıca konuşmak istersen buyur gel konuşalım
- +1 yıl
Herşey burda konuşulmuyor malasef
+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=cqarbhErKJQ
Böyle bir şey istiyor galiba00 Yorumla
+1 yılSen ne dedin ne yaptın sonra oturup yemek yediyseniz adam haklı
08 Yorumla
Soran+1 yılyok yemek yedik çay içtik ben bişey demedim o da tebessüm etti
- +1 yıl
Cıks olmamış öylemi tatlım deyip kucağına oturman gerekirdi ya da başlangıç tabağın olayım anam deseydin masaya yatır ye beni 😂😂
Soran+1 yılya bak ilişki sırasında delirtiyorsun beni sen nasıl bir şeysin diyor ama 3 gündür yapmıyordum acaba o an istediğini mi belirtti
Soran+1 yılkucağına oturup yemek yiyorum normalde
- +1 yıl
O zaman at sahibine göre kişner anam deseydin 🤷♀️
Soran+1 yılbence ven 3 gündür bunu red ediyorum ya bu yüzden ne atı ne sahibi kocam 'la yaparken o da beni kıvranıyor. çok zevk alıyorum o üzüden hakkınınyemem
- +1 yıl
Başına birşey gelse üç gün yapamadın diyelim hemen diline vuracaksa sıkıntılı 👀
Soran+1 yılyp regl ken 6 gün bekliyor. . ama işte şimdi anladı ya imada yaptığımı o da pes etmem ditor işte benim pes etmemi bekliyor anladım ben sonradan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılHımm burada meselenin önceside var demekrir. Önceye dair, onu reddetme sebeblerin neler?
052 Yorumla
Soran+1 yılkarnım ağrıyor ama asıl sebep biras dizginlesin kendini 😊
- +1 yıl
Peki neden dizginlemesini istiyorsun?
- +1 yıl
Ve geçmiş olsun.
Soran+1 yılkarnım artık ağrımıyor her zaman olmayacağını anlasın ıstiyorum bizim şu faturası çok geliyor bide 😂😂
- +1 yıl
Harikasın sen yaa 😂😂, iyi de her zaman olmadı senin için de iyi değil mi ya da sıkıntı veya zor olan tarafları neler?
Soran+1 yılyoo mutlu oluyorum bend e ama kadınlar erkeklere göre kendini daha çok dizginler. sans yemin ederim onla yaparken zaman dursun da hep öyle kalalım istiyorum. o derce mutlu ediyor beni ama işte ben kendimi dizginleyebiliyorum
- +1 yıl
Bu durumuna çok sevindim güzelim, biliyorum siz kadınlar kendinizi çok iyi dizginliyorsunuz, anlamadığım anlamak istediğim şu ki madem bu denli mutlu oluyorsun neden kendini dizginlemek istiyorsun? 😊
Soran+1 yılisiyorum ki kocam biraz özlesin beni biraz kiymetimi anlasın. böyle bieaz zora gelsin. heycan katmak gibi de olur ama böyle biras. her istediğinde benim içime girmeyeceğini anlasın yani zor olsun beni elde etmek istiyorum biraz kardeşim
- +1 yıl
Gayet iyi anlıyorum biraz özlem ve bunun getirisiyle birlikte tutku olsun istiyorsun sanırım. Ama sen müsait olduktan sonra her zaman içine girebilmesi için var o. Ne kadar zamandır evlisin.
Soran+1 yıltutku değilde. böyle delirdin isiyorum yan yanayeken hasret çeksn istiyoum. bira işgence tani
- +1 yıl
Anladım hatta karşısında göstereyim ama ben izin vermeden gelemesin sadece karşıdan izleyip kudursun bile istersin :)
- +1 yıl
Sanırım böyle düşünceler var 🤔🤔🤔
Soran+1 yılgibi böyle nana dokunmak ona ödül gelmeli normal değil. artık yeter regl dan çıkıyorum kaçaçak yer arıyorum 3 kere üst üste yapıyor biras alışssın zorluğa ben yazın ablam gile 1 aylığına gidicem sabri öğrensin azcık
- +1 yıl
Oldukça iyi bir durum :) ablan nerede?
Soran+1 yılerzuuem biz İstanbul sa yaşıyoruz
- +1 yıl
Anladım bence böyle düşünme yaa adamı uğraştırma bak gelince bir seferde 9 a kadar çıkar sonra darmadağın olursun :)
Soran+1 yılben çalışmıyorum o çalışıyor 😂😂 ben niye darmadağın oliyim
- +1 yıl
Bunu sana detaylı anlatmam gerek burada iki satırla olmaz ki 😂😂 çalışma konusunda çok haklısın ama bir an gelince içeriğe çok girmiyorum kaçmak için de üstün çaba gösteren sizsiniz :)
Soran+1 yılbu pisliği kocam da yapıyor bazen aynı şey galiba tam sevişme bitiyor içime giricek pat çekiyor. yap sans diyorum ne yapıyım diyor gülüyor hadi diyorum bekliyor bilerek. çok çıldırıyorum
- +1 yıl
Bu durum da var tabi ama benim dediğim diğeriydi :) tam çıldırdığında ne yapıyor peki
Soran+1 yılyani bekliyor. değdiriyor ben hadi diyorum o da ne hadi ditor bende hadisene diyorum bak bir daha olmaz diyorum ne istiyorsun diyor sonra kolunu sıkıyorum hiç beklemediğim bir anda veriyor sonra gülüyor. sonrası malum
- +1 yıl
Harika bir durum, 😊 sende hem kolunu sık hemde ne istediğini söyle ne olacak zaten deli gibi istiyorsun :) birde işte tam olarak o sonrası malum dediğin kısım varya işte orada neler oluyor? Açıklık getirmeli oraya :)
Soran+1 yılbirlikte oluyoruz amuda kalkıcak halimiz yok
- +1 yıl
Bunu biliyorum bu anın ardından sanırım orgazma ulaşıyor olmalısın değil mi
Soran+1 yılzaten sevişince orgazm oluyorsun.
- +1 yıl
Ama o seni çıldırtan an varya içine deli gibi girmesini istediğin işte o an senin henüz orgazm olmadığın an oluyor ve ondan sonra orgazm oluyor olman gerekiyor. Öyle değil mi?
Soran+1 yılya ben sevişirken ilk orgazm oluyorum o anda oluyorum erkekler givi değiliz biz en küçük öpmelere bile orgazm olıyoruz ben zaten o anda orgzm olmuşum ve üzerine bir daha oluyorum
- +1 yıl
Çok iyi bir durum bu yaa harikasın
- +1 yıl
Sanırım şimdi önümüzdeki dakikalar için kolay gelsin başarılar ve çok orgazmlı serüvenler dilerim deme vakti b benim için :) sana 😊
Soran+1 yılkocam ı mutlu etmek zorundayım. ayrıca şimdi yapmıyıcam hani sürünüyorum ya
- +1 yıl
Neden yapmayacaksın neden sürünüyorsun? Kocan yanında değil mi
Soran+1 yılsen şeyi mi soruyorsun ben anlamadım o deli olduğun anda biran verince ne olıyor mu diyorsun rahatlama hiissi geliyor ilk 1 dakka sonrw teksrw orgazm ve çalışmanın 3 katı zevk
ben yanlış anladım- +1 yıl
Evet aynen öyle :) orgazm anındaki bendensel tepkilerin nasıl oluyor?
Soran+1 yılo nu süründürüyorum okuma yazman mi yok senin sabahtan beri me anlatıyorum yan kolukta televizton izliyor. aşkiltom sevdiğim adam tek sahibim yerim onu çok seviyorum
Soran+1 yılkadın mi erkek mi?
- +1 yıl
Dikkat edersen az önceki ifadeyi kendin i için yazdın. Peki şimdi o senin yanına şu an gelmek istemediği için mi yoksa sen istemediğin için mi gelmiyor
- +1 yıl
Tabiki kadın yani senin
Soran+1 yıleşim de bende kıvranıyoruz ben ona aslan kocam çok mutlu ediyosun beni nasıl bir eşşin sen erkeğim diyorum ölüyorum diyorum buna benzer o dahs çok gaza gelip daha adepte oluyor o da bitiririyosun beni nasıl bir kadınsın sen en mutlu olduğum an senin koygun diyo sonrs inlerim aralarda hem konuşur hem inlerim. o da sızlıyor
Soran+1 yılya kardinlarun en mutlu olduğu an sevişme ve bu içinde olayı ama erkeklerin kocamın bir içinde olayı ama en çok boşalma anı titriyor resmen dudaklarını isiriyor o derece karşılıyor eşim ama belki diğer erkekler de farklıdır.
Soran+1 yılbence insan helâli ile kocacı ile yaşadıktab sonra kısıtlamalı sonuçta o senin kocan yabancı değil bazı kadınlar görev gibi durur bende yapmayı sevmiyordum ama sonrw dedim öyle ya da böyle bari güzel olsun
Soran+1 yılama o anal miş oral miş yutmak mış böyle tiksinç şeyleri asla yapmayız sinirimiz var bu şekilde
Soran+1 yılyanlış yazmışım ama sabahtan beri sana ssöyledim kıymetimi anlasın dite
- +1 yıl
Zaten ben kocanın değil senin orgazm anını sordum. Diğer söylediklerine de katılıyorum kocasının yanında hiçbir kadın kendini sıkmamalı ve serbest bırakmalı ve orgazmı coşkuyla yaşamalı hem kendi mutlu olmalı hemde kocasını mest etmeli.
Soran+1 yılyan kolukta yakışıklı yakışıklı oturtup gülüyor ve gamzesi çıkıyor ölürüm. yani be red ediyorum ya şimdi yatarken dener yine red edince görür 😂
Soran+1 yılyani türk kadını nda pek olma Böyle şeyler. genellikle. ama işte nabarsım sevmek en önemlisi. ben iyi bir ilişki patneri olmasaydım bile eşim beni severdi çünkü yaşasakta hayatımızın merkezi cinsellik değil aşk. ... aşk olduğu için görevler bize ödül geliyor bir tek pazar gününde tatil gününde benim için mağaza mağaza gezmesi. benim üşenmeden sabah ona kahvaltı hazırlamam bunlar bize görev değil ödül geliyor çünkü aşığız.. görücü usulu evlenseydim asla böyle bir ilişki partneri olmazdım gönülden sevip te almadığım birine böyle dokunmam isteksiz olurum haftada bir kere anca. aşktan inşan eşini mutlu etmek için herşey yapıyor. açık olmasam bende normal türk kadını givi basma etekle gezer. hiç takmazdım ama aşk başka bir şey sans da nasip etsin rabbim
- +1 yıl
Hem kendine hemde ona eziyet etme bak çok muhteşem bir seks hayatınız var, siz karı koca olarak birbirinize eziyet edin diye değil birbirinizi mutlu edin diye evlisiniz :)
Soran+1 yılo bana eziyet etmez ne kadar yorgun olursa olsun beni bir kez bile red edmedi ama ben onun dayanıklılığını ölçücem arada iiyi dir heycan katar
- +1 yıl
Ne diyeyim sen bilirsin zaten o çok istediğinde dinlemez saldırır sana sonra içerdeki duvarlarını parçalar :)
Soran+1 yılkocam mağara adamı değil bana saygısı var. . böyle şeyler yapmaz.
- +1 yıl
Tabiki öyledir, saldırmak derken zorla tecavüz demedim zaten sana sokulur ve ne yapar eder sever ve sokar günaydın :)
Soran+1 yıl5 gün oldu hala olmadı kapak 😂
- +1 yıl
Hımm anladım fazla naz aşık uyandırır bak kalkan yerinde rahat duramaz 😄
+1 yılYetersizlikle alakası yok sadece biraz romantizm peşinde 😂😂
010 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
- +1 yıl
Sen dediğini yap o kudursun sen niye düşünüyor Sun birazda naz yap of tadından yenmez 😂😂
Soran+1 yılabi ben zaten bu herifi yakatlta kıvrandıyorum delirtiyorsun beni diyor o derce 3 gündür ben bunu red ediyorum heralde bu beni gaza getirmeye çalışıyor ama yemezler
- +1 yıl
Sen adamı öldürme peşindesin herhalde bu adam seni çok hırpalar yakalarsa çok uzatma bence 😂😂
Soran+1 yılya ne alaka şu faturası 200 e yakın geliyor günde 3 kere düş aldığımız oluyor. parasından değil iki kişiyi neden bu kadar gelir ki 😂 ayrıca kayınvalidem geçen gördü dediki bunu karıştırmışkar iki kişiniziniz bu kadar gelmez diyor. bende işte açık unuttum duşu dedim bilmiyorki oğlu 5 vahit namaz gibi her vakit 😂 en iyi ben biliyorum 6 kişi yaşayan komşulara 160 geliyor bize 200 😂😂
Soran+1 yılbizim şu faturası bu yüzden çok geliyor
- +1 yıl
Sen böyle adamı zorlarsan iki katına çıkar iki günde bir ver o da yeterli olur sen ücgün boyunca vanayı sık sonra bu anda aç daha durur mu arada aç ki rahat etsin 😂😂
Soran+1 yıl2 gün mü biz 2 günde 6 kere yapıyoruz sen 1 diyosun 😆😂 kıymetimi anlasın
- +1 yıl
İki tarafta müdürlük Allah komşulara sabır versin yakında biri yatakta ölü kalabilir 🤣🤣🤣
Soran+1 yılyok artık
+1 yılA... sızlık beynine vurmuş gibi! Vermezsen daha farklı şeyler de söyleyebilir, dikkat!
03 Yorumla
Soran+1 yılhiç ağzından kötü birşey duymadım bu güne kadar
- +1 yıl
Ben küfür kastetmemiştim! Sana fantazilerini saymaya başlarsa anlarsın;-)
Soran+1 yılyok artık 😂😂 ne saysın misafirlikten gelince onu yatağa atan benim 😂
Hani bir laf var sokakta hanımefendi , mutfakta aşçı , yatakta.. onu kastetmiş olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılyani öyle laflar yakıştrmaz bana helaliyim ben onun da 2 3 gündür karnım ağrıyor istemiyorum bundan mi dedi acaba
Yani kendine bak koçanı heyecanlandir demek istemis
05 Yorumla
Soran+1 yılbizde ki heycan kimsede yok. kıvrandırıyorum bunu yatakta inan her gün farklı gecelij ler giyiyorum o da memnun ama 3 gündür yapmadım acaba onu mu kastetti
Soran+1 yılkarnım ağrıyor nabiyim
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yani biraz daha işinin ehli olmanı istiyor galiba :)
08 Yorumla
Soran+1 yılişin en ehli benim inan.
Soran+1 yılya bak yatakta kıvranıyor diyorum. ama 3 gündür ben red ediyorum onu onu mu ima etti acaba
Soran+1 yılne demek dedim şimdi bu sen zorla anlarsın dedi çay koyuyorum dedim
Soran+1 yılben anladım 3 gündür bunu red ediyorum ya aklı gitti bunun artık. 😂 biraz saha kalsın böyle anlasın ger istediğimş olmayacağını kıymetimi anlasın
+1 yılKocan gittiği mekanlarda gördüğü gibi kadınlar olmanı istiyor galiba. Salak midir nedir
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂 taş gibi kadınım be. kıvranıyor yatakta sen ne diyosun. 3 gündür birlikte olamadim red deddim bence onu ima editor
- +1 yıl
Niye birlikte olamadın 3 gündür 😀
Soran+1 yılkarnım ağrıyor onla mı uraşıyım bide evlendik diye her gün bedenim dudakların gezmesi mi lazım
- +1 yıl
Sen bilirsin tabi. Zilli ol demesi hoş değil bence
+1 yılbence öyle güzel bir halde görmüş seni hep öyle ol demek istiyor
09 Yorumla
Soran+1 yılyo üzerimde pantolon tişöert vardı bu adam beni mini gecelikler le de görüyor demedi 3 gündür vermiyorum ondan mi acaba
- +1 yıl
e o varsa bide düzenli yapıyorsanız ondandır canı cekmıs
Soran+1 yılya karnım ağrıyor 3 gündür
- +1 yıl
söyle deki bir kac gün daha sabret oyle yapalım diye
- +1 yıl
o kadar cilveli oldugundan eşin süreklii istiyor bence oyüzden
Soran+1 yılbizim şu faturası neden yüksek geliyor anlayın işte 😂
- +1 yıl
senin gibi kadın alırım inşallah :D
Soran+1 yılşu faturası ni düşün bizim 200 geliyor iki kişiyiz çünkü bazen günde 3 kere yıkandığımız oluyor
- +1 yıl
devamm pompa iyidir pompaya devam :D
+1 yılFantazi istemiş senden ve azdırmışsın öyle kalmış
034 Yorumla- +1 yıl
3 gün olunca başına vurmuş
Soran+1 yılbiraz dizginlesin kendini
- +1 yıl
Dikkat et başkasına gönlü kayabilir
Soran+1 yıl2ğer ilk biley de başkasına gönlü kayacaksa zaten gitisn zora gelmesi bilsin .
- +1 yıl
Akıl devre dışı kalınca işi belli olmaz :)
Soran+1 yılyaklaşıyor öpmeye çalışıyor tahrik emreyle çalışıyor ama kaçıyorum
- +1 yıl
En sonunda seni bayıltıp bir şey yapar :)
Soran+1 yılyok yok azdık işkence olsun sürünsün
- +1 yıl
Valla finali çok fena olur dikkat et kendine :))
- +1 yıl
Birikmiş baya çok fena patlar finalde
Soran+1 yıleee üst üste 3 kere yaptığımız seferler saysın
- +1 yıl
Bu başka olacak büyük final büyük darbe
- +1 yıl
Kırıcı çok çalışır bu sefer
Soran+1 yılya yazın ablam gile gidicem bir ay nabıcak alışsın biraz dizginselin kendini aaa atıyorum bebeğimiz oldu 40 gün olamıyıcaz biraz anlasın alışşın
- +1 yıl
Alışır da finali sana ağır gelir
- +1 yıl
Düşünsene 3 günün birikmişliğini final yapıyot
Soran+1 yılregl a nasıl dayanıyor o zaman
- +1 yıl
Bilmem ki nasıl dayandığını. Regl sonrası bomba patlamıyor mu
Soran+1 yılüst üste 3 kere :(((
Soran+1 yıl1 ci bitiyor 5 dakka dinleniyoeuz ikinci sonra üçüncü sonra ona kalsa 4 bişe olur ben duruyorum artık sonra uyuyoruz ertesi gün aşkan yine
- +1 yıl
Desene baya baya doyuruyor seni
Soran+1 yılmutlu ediyoruz birbirimizi karışıklı sonuçta evlendik vu mecburi bişey ölü gibi yapacağımıza güzel yapalım
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Haklısın
- +1 yıl
Özelden ulaşma şansınız var mı size merak ettiğim bir kaç şey soracam
- +1 yıl
Yanı sonra gerekirse engellersiniz beni rahatsız olacağınızı düşünüyorsanız
Soran+1 yılhayır burdan sorun
- +1 yıl
Ayrıntılı bir kaç soru olacaktı ve burdan yazamam. Sizle alakalı değil aslında evlisiniz sonuçta biliyorsunuzdur muhtemelen soracaklarımı ve yorumda yazamam
Soran+1 yılbende konuşmam özelden yanlış anlamayın ama özelden kimse işe konuşmam
- +1 yıl
Yok kusurluk bir durum yok sadece bir kaç şey soracaktım sonra isterseniz engellerdiniz gerekirse
Soran+1 yılyok premsib olaeak kimse ile konuşmak
- +1 yıl
Peki. Yine de teşekkürler
- +1 yıl
Bu gece de kocanıza vermeyecek mısın yoksa
Soran+1 yılhayır kardeşim hayır dedik ya
- +1 yıl
:))) sakin ol
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kocayı rezil etme vol bilmem kaç 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılniye :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hic cay koy icek demis hahahah
022 Yorumla
Soran+1 yılyok onu ben dedim gadi çay içek
Soran+1 yılya yatakta mutlu ediyorum onu ama 3 gündür birlikte olamadim red ettim bunu mu ima etti acaba
Soran+1 yılnabalım yemek masasının üsünde mi halledelim
Soran+1 yılben anladım zaten 3 gündür yapmıyoruz ya ima etti herlalde. ama bir 3 gün dahs kudırsun sınır etti beni
Soran+1 yılya ama her zaman olmaz böyle böyle bizim şu faturası bu yüznden çok geliyor günde 3 defa yıkandığımız olıyor koxam yüzünden biraz alışssın
Soran+1 yılyok maddi durumumuz iyi ama hkendini dizginlesin kapıcı faturalrı getiriken vherkesin az gelirken bunlar iki kişi olmalarına rağmen neden bu kadar çok diyordur vallahi biraz öğrensim kendini dizginlesin öyşe her zamsn olmaz
Soran+1 yılyemin ederim kayınvalidem salı geldi dolabın üzerinde faturayı gördü kızım diyor acaba yanlışlıkla karıştırdıklarmı çok fazla iki kişi içim ditor bende işte açık unuttuk fekan bahane kadın oğlunu bilmiyor ki 😂 bir ben biliyorum birde Allah
Soran+1 yılöyle olıyor bazen üst üste 3 kere bazen akşam sabah öğle 5 vahit namaz mübarek dıkdf
Soran+1 yılartık ama Bişeyler değişecek 😂😂
Soran+1 yılparayı ödemekten değil miller görüyor nasul bu kadar diyor geliyor 😂 bahane de bulamıyorum her zaman kayın validem bir arayın sizinki bence karışıyor dedi anlatamıyırumderdimi
Soran+1 yılbieaz zora gelsin dhdjd
+1 yılbeni basdan cikar demis
01 Yorumla
Soran+1 yılya zaten çıkarıyorum. kıvranıyor adeta ama işte 3 gündür birlikte olmuyorum bunu mu ima etti acaba
daha da tahrik etmeni sityor belli ki
05 Yorumla
Soran+1 yıltahtik mi sana diyorum ki bir kıvırmadığım kalıyor 3 gündür karnım ağlıyor diye yapmıyor um bide belkide o anlamda mi istedi
Soran+1 yılayrıca tahrik diyosun yatakta beni delitiyorsun nasıl bir kadınsın diyor yaprken kıvranıyor ama işte bunu söyleyince bende acaba bişey mi ima etti dedim
Soran+1 yılkarnım ağrıyor gerçekten
+1 yılevet çok donuksun demek istemiş
03 Yorumla
Soran+1 yılne donuğu yaparken beni delirtiyorsun gülşen bayılıyorum sans nasul bir kadınsın. diyip kıvranıyor 3 gündür birlikte olmadım acaba onu mi ima etti eğer donuk bir kadın olsam zaten sormam ama hem kıvranıyor hem bunu diyor başka bişey mi diyor
- +1 yıl
demek ki aslında daha farklı şeyler de istiyor
Soran+1 yılbence 3 gündür yapmıyorum red ediyorum ya onu ima etti
+1 yılÇıldırmanı istiyor farklı cilveler yap
010 Yorumla
Soran+1 yıldaha nabiyim bir kıvırmadığım kaldı birde kırbaçlamadığım
- +1 yıl
Diyosun 🙄 Oral yap yapmadıysan hoşuna gider
Soran+1 yılhayata yapmam oral felan o kadar da değil
- +1 yıl
Altın kural bence öyle deme her erkek hoşlanır
Soran+1 yılyok yapmam ben istemedi de hiç öyle bişey vajinam tadına bakıyor ağzıma gerek yok
- +1 yıl
Hmm istemedi demek vajinan bakıyorsa tadına sıkıntı yok farklı şeyler öneriyim istekli ol boşalsa bile inme kucağından
Soran+1 yılya üst üste 3 kere yaptığımız olıyor djkdkdd sen ne diyosun oo biz onları geçtik oda oda gezdiğimiz duşta yaptığımız oluyor bence 3 gündür red ediyorum onu ima etri
- +1 yıl
Neyse ulu orta konuştuk o kadar ver bu gece bari adama 🙈
Soran+1 yılbiras ara vermek istedim bu kadar alışmasın her istediğinde olmasına bence iyi oldu.
- +1 yıl
İyi o zaman
+1 yılonu deli et baştan çıkar ateşli ol:D
04 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeleri öku
- +1 yıl
bence o red ettin diye değil
Soran+1 yılbilmiorum o gelemez böyle 1 günde 3 kere üst üste yaptığı olıyor kıyamam ona yatıyor şimdi yerim onu ölürüm jsjdjd
- +1 yıl
yok ya adam dizğinlenmiş demek kiD:
+1 yılEvet kısmen yetersiz buluyor
031 Yorumla
Soran+1 yılne yetersizi uçuyorum onu yatakta üst üste 2 kere yaptığımız olıyor yapmadığım cilve yok gecelikleri demiyorum bile acaba o andamı istedi
- +1 yıl
Sana öyle geliyordur belki yapmıyorsundur
Soran+1 yılyo yaparken delirtiyorsun beni en mutlu olduğum yer senin koynun nasıl bir şeysin sen gibi şeyler diyor acaba istediğini belli etmek mi. istedi o an çünkü 3 gündür karnım ağrıyor diye yatmadım onla
- +1 yıl
Bugün yap o zaman :)
Soran+1 yılkarnım ağrıyor nas7l yapiyim
- +1 yıl
Ya kaç dakika sürecek sanki
Soran+1 yılsadeve 30 dakika sevişiyoruz. tahrik etmeleri saymıyorum sonrw birde yapınca yarım saat daha gidiyor bunun tabi bazen 2 kere üst üste yapması var ben 2 cite başlakeende sevişmeden başlamam gözden çıkar 2 saar ne anlatıyorsun
- +1 yıl
İyi motor varmış sizde hee
Soran+1 yılyavaş yavaş canımı acıtmadan eğer güzel bir seks işiyorsa beni sevişerek çok rahatlatması lazım kademe kademe ben ona gecelik giyio cilve yapıyorum sonra biraz kovalamaca sonra o da beni sevişerek ıslartıyor sonrw bende onu yaparak başaltıyorum böyle böyle dahs iyi. bir ilişkiniz olur evleyseniz
- +1 yıl
İyiymiş vallaha
Soran+1 yıleşinize sizde söyleyin bu şekilde ikinizde mutlu olursunuz
- +1 yıl
Canını acıtıyor mu hiç
- +1 yıl
Acıtıyor mu
Soran+1 yılyooo bende çok zevk alıyorum narin ve kibar
- +1 yıl
Emin misin bana öyle gelmedi
Soran+1 yılyarabbim adamı normalde nerde görsem ben yatağa atıyoeum aslan givi kocam var beni saatlerce rahatlatıyor bende onu tahrik ediyorım ve en mutlu olduğum an onun koynunda olduğum an o an zaman dursun hep içimde kalsın isiyorum öyle ölelim sen ne diyosun
- +1 yıl
Ne meraklıymissin sekse
Soran+1 yılkocamı memnun etmek zorundayım. bu işi her türlü yapıcaz evliliğin kuralı neden ölü gibi yatıyım ki . yani madem yapıyoruz tam mutlu ediyim.
- +1 yıl
Çocuk var mı sizin
Soran+1 yılevlendim ben tabikide olması gereken bu.. bakarkan düşünmezdim bile bunları.
- +1 yıl
Eniste baya şanslı
Soran+1 yılartık değil;)
- +1 yıl
Aaa niye
Soran+1 yılçünkü biraz birlikte olmuyucam 1 2 hafta felan
- +1 yıl
Sen dayanamazsın
Soran+1 yılsevişemeye dayanamam ama normal durmaya dayanırım beni sevişme tahrik eder çünkü ama eşimin beni görmesi bile yetiyor kapış
- +1 yıl
Ne varmış sen de böyle
Soran+1 yılyok erkeklerde genelde öyle erkeler görmesi bile yeter ams kadınlar sevişerek tahrik oluyor hazırlanıyor.
- +1 yıl
Yok yok var sen de birşeyler
Soran+1 yılkocamı ilgiler
- +1 yıl
Ne koca meraklisimisiniz
+1 yılDemek bazı özel şeyler bekliyor
07 Yorumla
Soran+1 yıldaha nabiyim 7 24 süslemiyorum koynuna giriyorum dansöz gibi kıvırıyımmı
- +1 yıl
Takip etsene
- +1 yıl
Adamı uğraştıma
Soran+1 yılbiras beklesin
- +1 yıl
Bekletme kasıkları ağırır
Soran+1 yılalışşsın ger zaman olmaz böyle
- +1 yıl
Takip eder misin
+1 yılgizli olmasan sormak isterdim. dm. de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Aynen daha cilveli isveli ol diyor
043 Yorumla
Soran+1 yılyaptığım cilveyi bir ben bilirim dnjdmf
Soran+1 yılyemin ederim zaten yaparken de o da delirtiyorsun beni sen nasıl bir şeysin diyor kıvranıyor bence ven 3 gündür birlikte olmayınca beni gaza getirmek istedi. yoksa yani adamı nerde bulsam sıkıştıyorum bırak cilveyi. geceliğe çamaşıra verdipim para ile bir aile geçinir
Soran+1 yılkocam ı memnun etmek onunda beni memnun etmesi benim için en önemli şey sevdiğim adamın benim bedenimi sevmesi benim bedenimden zekv alması ve sadece zevk değil aynı zamanda aşk tutku da hissetmem bedenimde sevdiğim adamın ağzının bedenimde gezmesi ve o da bana çok zevk veriyor. bunu tabi her zaman isterim
Soran+1 yılherkes hak ettiğini yaşar. ben bu kocayı hak ettim o da beni demekki ;)
Soran+1 yılhayır ben im ilkim eşim şükür ama eşim hiç bir zaman geçmişim olsa bile sorun etmezdi. çünkü aşık oldu bana ama ben ilkim o oldu demekki temiz kalpli 😊 zaten ilk başlarda böyle atılgan değildim 3 . birliktelikten sonra açıldım adam neye uğradığını şaşırdı 😂 internetten araştıdım sonrw biras düşün ben ilk eşim vajinam a göğsüme dokuğuğunda çığlık attım nabıyın diye o derece bilgizidim o da by seni daha çok hazırlar demişti. sonra araştırdım sonrw kendimde Bişeyler denedim eşimde o şekilde tecrübelemdim eşim benden önce birlikteliği olmuş ama bana söyeldi açık açık senin karşıma çıkacağını bilsem dedi ben bakireydim ve eşim olmasamda bişey demezdi aşık olmasam asla benden öncesi olan biri ile evlenmezdim . o da pişman oldu bebi tanıyınca
Soran+1 yıleşimin organına 4 cü birliktelikle ilkkez dokundum o şekilde sonra zaten alıştım şimdi nerde bulsam sıkıştırırım ıo da beni
Soran+1 yılne alaka eşime ayitim ben
Soran+1 yıllütfen güzel yorum yapın
Soran+1 yılyani biz aşık olunca eşim bakır olsa ben olmasam bile umrunda olmazdı buna eminim. aşk böyle biley iştr ama bana ilk o dokundu ams ona kim bilir kimler bak şimdi sınır lendim neden hatırlattın
Soran+1 yılbir ara söyledim ama. eksikler vardı dedi o nlarda sadece zevk vardı sende aşk tutku sevgi istek zevk hepsini hidsedmiyroum dedi. eğer bilsem karş7ma çıkacağını dedi. ve bana ilk gün dedi zaten senin tenin den başka bir ten elime bike değemez dedi. gençlik hataalrı ama ben diyorum bende gençtim ama yapmadım o da işte bunu düşünemedim diyor. ve ona sordum peki ben bakire olmasaydım o da nen sana aşık odlum sana bedenine değil geçmişin geçmişte kalırdı ayrıca bende bunları yapmışken seni eleştirmem dedi ve Bırak bakire olmayı Kötü yolfd olsan bile evlenirdim senle. bu aşk dedi ve dediki sem benim için her durumda tertemiz oldurdun demişti ama tabiyki snas ilk dokunan ben olmama beni ayrı mutlu ediyor keşke bende sana by mutluluğu yaşarsaydım dedi aşk böylr bişey işte. bende onu kabul ettim. ay gidip uyandırsın geldi
Soran+1 yılama kocamın ilk gördüğü kan benimki daha önce hiç bir kızın kızlık zarını almamış ben onun ilkiyim bu konuda 😂
Soran+1 yılo yüzden uyandırmıyıcsm sevdiğimi söylemek için ya hemen fesat anlama
Soran+1 yılyok artık uyandıeucsm bişey diyicem derim şöyle der bende seni seviyorum derim bende sni der yanağımı sıkar belki yakınlaşmak ister ams olmaz derim o zaman gel yatalım der uyuruz 😂 ben istemeden olmaz döverim onu
Soran+1 yıluyandır maktan vazgeçtim korktum böyle ara açınca çok daha beter olıyor regl bitince çektiğimi ben biliyorum 5 günlük aranın ardından o yüzden korktum
Soran+1 yılsende ettin kocamı sapık
Soran+1 yılkalktı az önce lavubata gitti. bana diyor gel yatalım gitmiyim korktum😂
Soran+1 yılyatalım dedi ya sende vallahi 😂
Soran+1 yılyok uyulalım anlamında dedi o ona dedim akşam bu gün olmaz diye
Soran+1 yılyani nabsın tecavüzmü etsin bana anlamadım
Soran+1 yılya giyinirken sabah öptü bana arkadan sarıldı ama ben kaçtım sonra televizyon izlerken de elini göğsüme attı ben yine kaçtım çaya bakiyim dedim sonra öpmeye başladı bu gün olmaz karnım ağrıyor dedim sonrw akşam yemeğeğinde bana artık zilli ol dedi ben şok sonra çay koyiyim içek dedim
Soran+1 yılanlıyor kaçtığımı artık zaten yemeği mutfakta yiyoruz iki kişiyiz salona bir daha taşimiyim diye herşeu cinsellik değil
Soran+1 yılbizce değil
Soran+1 yılseviye
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılG. avatlik seziyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yıleşim den mi beni herkes tek kıskanıyor. deli gibi bırak bunu televizyonda dixi izlerken bir adama olaki iyi oyuncu ya da yakışıklı desem bir sürü kızıyor. 😂 ben anladım onun dersini 3 gündür birlikte olmuyorum beni gaza getirmek isiyor bence
Maalesef o anlamda sanırım
016 Yorumla
Soran+1 yılya inan bir kıvırmadığım kalıyor sanki adam sültan süleyman cilveler yapıyorum acaba o andamı istedi birde 3 gündür yapmıyorum ben o üzüden mi dedin
Soran+1 yılkendi de yaparken diyor 'deli ediyosun beni nasıl bir kadınsın diyor kıvranıyor ama böylr biran da neden dedi 3 gündür birlikte olmadım diye mi
Soran+1 yıldahs çok bekler o sinirlendim
Soran+1 yılya biras anlasın her zaman olmayacağını regl günleri nasıl sabrediyorsa sabretsin öyle her istediğinde olmas yeter
Soran+1 yılanlamak ayrı biraz zora gelsin istiorm her zaman istediğnde olmaz sabretsin özlesin kıymetimi daha çok bilsin
Soran+1 yılne olabilir başka bana tecavüz sedicek değil ya
Soran+1 yılya regl zamanı nasıl sabrediyor sa öyle sabretsin hem ben istemediğim sürce yapmaz zorla bişey
Soran+1 yılya biraz zora gelsin istiyorum her istediğind olmayacağını anlason istiyorum karısıyım diyr her zaman bedenime sahip olamayacağını anlasın işitiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatakta oros pu gibi ol demiş
027 Yorumla
Soran+1 yılya ben onun helaliyim öyle demez ayrıxa yaptığım cilvelerin haddi hesabı yok o andamı istedi acaba
Cevap sahibi+1 yılcilve haricinde sert seks istiyor olabilir orallı anallı
Soran+1 yıloral da yapmam analda o da istmez zatrn
Cevap sahibi+1 yıloral yap en azından adama
Soran+1 yılyapmam ya zaten ben onu memnun ediyorum titreyerek boşalıyor ama böyle dedi şimdi 3 gündür vermiyorum acaba onu mu ima etti
Cevap sahibi+1 yılbirbirinize yapın oral oda sana yapsın neden yapmazsın
Soran+1 yılo bana ilk zaman yapiyimmi dedi ben sana bende yapmam da yaptırmam da dedim göğsüm vücüdümü öpmek yalamak duruken neden illaha orası dedim. o senin için dedim bana fark etmez ben seni sevişmeyele de rahatkatırum dedi. ayrıca vajinam varken neden ağzım
Cevap sahibi+1 yılbir kere deneyin o zaman anlarsın
Soran+1 yıliğrenirim kardeşim ben
Cevap sahibi+1 yıloeki kocanın üstüne çıkıp ata biner gibi zıplıyormuşsun yoksa öyle bacakları açıp yatıyormuşsun sırt üstü
Soran+1 yılönce ven onu tahrik ediyorum. kovalamaca felan sonra o da beni sevişirken rahatlatıyor sonra misyonerle başlıyoruz sonra ben onun üstüne çıkıyorum sonra üstüne uzanıyorum değere değiştire ama eşim en iyi misyonerce boşaldığu için misyonerde bitiriyoruz
Cevap sahibi+1 yıliyiymiş yine oral yapmam felan dediğin için öyle sırt üstü yatıyorsun adam uğraşıp duruyor sandım
Soran+1 yılya ben onu yatağa atıyoeum her zaman. gecelikler giyprum yaklaşıyorum kendimi çekiyorum cilveli cilveli haraketler yapıyorum kaçıyorum yanlışla firikik veriri givi yapıyorum dokuyorum kaçıyorum sonra işte o da yakalayınca beni sevişiyoruz sonrw beni rahatlatıyor hazırlıyor sonrs birleşince bend e onu çok rahatlatıyorum tabi kendimde öyle pasif değilim hatta türk kandına göre farklı çok çok iyyim baya iyyim öyle görev gibi davranmam asla
Cevap sahibi+1 yılpeki neden adam vermiyorsun birkaç gündür
Soran+1 yılkarnım ağrıyor bide kendini dizginselin özledin biraz zora gelsin diyr arada iyi olur benve
Cevap sahibi+1 yıladam kaçmasın kız ver bu akşam ver adamada sevinsin garibim
Soran+1 yılkaçmasın eğer ilk zora geleme dr kaçacaksa ooo. şu faturası bziim çok geliyor bu yüzden günde 3 defa duş aldığımız olıyıt
Cevap sahibi+1 yılrahatlasın işte rahatlamazsa sinirler olur olsun bişey olmaz su faturasından beraber girin duşa mesela
Soran+1 yılmaddi durumumuz iyi ama kaynamam gördü ditor siz iki kişiniziniz niye bu kadar çok karışıyor due diyorlar ama oğlunu bilmiyorki
Cevap sahibi+1 yılgösterme canım sende keyfine bakın daha çocuk yok bu zamanları çok ararsınız
Soran+1 yılya ödemesi değil mesela karşı komşu 6 kişi yaşıyor 1
60 geliyor bize 200 kapıcı getirilen kesin diyorki naısl bunlara bu kadar geliyor
Cevap sahibi+1 yılonlara ne ya hangi şehirsin sen bize 100 tl geliyor 4 kişi sabah akşam duş banyo çamaşır makinesi akşama kadar döner boş durmaz
Soran+1 yılsana diyorum ki günde 3 defa yıkandığımız olıyor. çamaşır bulaşık kurtucu çalışıyor bide arıtma 200 geliyor
Cevap sahibi+1 yılyani 200 tl fatura geliyor diye kocana vermiyorsun öylemi? günde 3 kez diyorsun bizde 4 kişi 2 kez yıkanıyor anlamadım 200 tl fazla biraz
Soran+1 yılbilmiyorum 200 geliyor yok ss gerçekten mi karıştırdılar
Soran+1 yılayrıca o işin espirisi kocam ın burnu sürtsün isiyorum
Cevap sahibi+1 yılneyse size mutluluklar eşinin kıymetini bil
Galiba
07 Yorumla
Soran+1 yılyok artık
Soran+1 yılya 3 gündür vermiyorum acaba onu mu ima etti. çünkü yatakta kıvranıdırıyorym bunu işte böyle bir kadın olmasam bu soruyu sormam hem yatakta deliriyor hemde böyle dedi
Soran+1 yılyani red ediyorum
Soran+1 yılyok bence biraz böyle iyi alışsın. ya komşuların 5 kişi yaşayanlarına bile fatura en fazla 160 geliyor bize iki yüze yakın beyefendi yüzünden günde 3 defa yıkandığımız bile oluyor çünkü biraz kendini dizginlesin amaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılIsveli cilveli ol demis
023 Yorumla
Soran+1 yılcilve liyim zaten. doyuramıyormuyum nabyiim acaba o andamı istedi yoksa
Cevap sahibi+1 yılYatakta aktif olmani istemis de olabilir. Degisik kiyafetler roleplay falan
Soran+1 yılya sans diyorum ki siyah dantelli gecelik kırmızı yarı çıplak gecelik daha neler neler zaten yaparken nasış bileysin sen delirtiyorsun beni diyor 3 gündür yapmıyorduk acaba o anda istediğini mi beliritti
Soran+1 yılhayır memnun olmasa biliyim ama hem yatakta kıvranıyor hemde böyle diyor
Cevap sahibi+1 yıl3 gun uzun zaman o yuzden de olabilir. Bende eski kiz arkadasimi gunasiri ozlerdim
Soran+1 yılkarnım ağrıyrodu bende istediğinde sonra dedim acaba bunu mu kastetti
Cevap sahibi+1 yılEvet olabilir. Iliski olmasa da en azindan lafla azdirabilirsin ya d kendine dokundurabilirsin
Soran+1 yılbbsde ona diyicrm azcık bana zilli ol 😂😂 ben mutfakta iş yapken popama vuruyor önünden geçince hey yavrum hey hepsi senin mi diyor. bende ona diyicrm empati yapsın
Cevap sahibi+1 yılIstahli bir adammis hic rahat birakmaz seni😊
Soran+1 yılzora gelsin birz kıymetimi anlasın bir hafta vermicem rkfkf
Cevap sahibi+1 yılAci adama yazik😊
Soran+1 yılpis pis bakıyor bana ili saattir zaten
Soran+1 yıloda da sıkıştıcak beni bahane bulmaya çalışıyorum kaçıcam
Cevap sahibi+1 yılValla yakaladi mi birakmaz aslan gibi😀🐓
Cevap sahibi+1 yılTeslim ol😊
Soran+1 yılben istemediğim sürece elimi bile tutamaz. televizton izlerken bacağıma dokunuyordu tahrik oliyimde istiyim dite ama yemezler hemen öteye kaydım
Cevap sahibi+1 yılPatlamaya hazir bomba gibi herif etme gunahtir
Soran+1 yılo da bana ceza verirse bittik bazen yapıyor tam sevişme bitiyor tam içime vericekken geri çekiyor pis pis gülüyor ben çıldırıyorum tabi. bazen 10 dakka beklediği olıyor artık yap diye bağırıyorum o da az değil biz tencere kapak misali
Cevap sahibi+1 yılEski kiz arkadasim da kendini geri cekerdi ve bana hep tatli gelirdi😀
Soran+1 yılne tatlısı benim çıldırma sebebi tam içime girecekken çekiyor sürtüyor ben gıcık oluyorum en sonunda ya yap hadi yap dite bağıyorum o da ne yapıyım diyip gülüo
Cevap sahibi+1 yılO zaman haketmis
Soran+1 yılo beni daha çok tahrik etmek için yapıyor ben süründürmek için amaç farklı
Cevap sahibi+1 yılSurunsun kiymetini anlasin
Ne anladıysan o işte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet aynen öyle diyer adıyla cilve
02 Yorumla
Soran+1 yılya zaten yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılyeterli deyil belki
+1 yılYani öyle
00 Yorumla
+1 yılistekli ol diyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılistekliyim ama 3 gündür red ediyorum
O anlamda gibi
01 Yorumla
Soran+1 yıliyide ben ona süslemiyorum zaten acaba o andamı istedi fark etmedim yoksa
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyi kaşar ol dememiş 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılbana ol dedi ama öyle cümle dese gebertirim onu
Cevap sahibi+1 yılBencede kaşarın bir altı zilli oluyor zaten gebertmeliydin önceden 😂
Soran+1 yılhelaliyim ben onun 😂😂
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle yeri geldiğinde zilli de olcan 😂
Soran+1 yıldahs nabiyim bak yemin ederim kıvranıyor yatakta yok delirtiyorsun sen beni nasıl bir kadınsın sen cümleler söylüyor sonrw bu gün böyle dedi 3 gündür vermiyorum acaba onu mu ima etti
Cevap sahibi+1 yılYatakta çok iyisin yani he vay a. k oldumu senin gibi kadın olmalı işte azdırak erkeğini beni böyle deli etsen çok fena acısını çıkarırdım yeminle 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılRedfet boyle bir adami bence
00 Yorumlaadamı bıraz azdır
011 Yorumla
Soran+1 yılya dahs nabiyim bir kıvırmadığım kaldı zaten yaparken kıvranıyor. ama işte 3 gündür birlikte olmuyorum onu mu ima etti acaba
Soran+1 yılkarnım ağrıyor regl değilim
Soran+1 yılcanım kadınlar sizin gibi değiller bakmaya değil sevişme ile tahrik olurlar. canım istese bile biraz alışssın her zaman olmaz böyle biras dizginlemeyi bilgin
Soran+1 yılmisafirliktenç gelince işten gelince onu ben atıyeoum direk yatağa ama işte çok abartı fazla günde 3 defa yaptığımız olıyor biraz dizginleyelimki sıkıcılaşmasın bence yoksa gece uyandırıp koyununs giridiğm oluyor o kınuda sanşlı
Soran+1 yılişte 3 gümdür ired editorum ya beni gaza getirilmeye çalışıyor 😂
Soran+1 yılyoo yaklaşıyor istemiyorum aşkım diyorum özledim seni ama diyor bende sonra karnım ağrıyor diyorum. sonra giyiniken öpmeye başlıyor yine kaçıyorum. nabsın tecafz mü etsin anlamadım çok hasas bu konuda birde.
Gizli Üye(25-29)+1 yılniye red edıosun
01 Yorumla
Soran+1 yılkarnım ağrıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bence öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok azmış
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım