Ayrılmak mı istiyorsun sorusuna ‘bilmiyorum ‘ diyen sevgili seviyor mudur?

Sevgilim buluşmuyor benimle, köyde yaşadığı için köy hayatını söyledi babası muhtar adayıymış evde olmuyormuş hayvanlara bu bakıyormuş. Haftalarca görüşmedi. Bana ben böyleyim köyde olduğum sürece böyle olacak kabul edersen tamam ama böyle yürümez dersen bulaşabileceğin birini bul ayrılalım dedi. Ben de Ocak’ta çalışacağım işte. O zaman hiç görüşemiyeceğiz dedim sadece dediği şey ‘nasip’ böyle mi olur insan bir olsun ben ayarlarım der yılbaşı geliyor plan bile yapmıyor ve 2 ocakta yıl dönümümüz bir şey ayarlayım dedim iki kere belli olmaz dedi bana üstünü kapattı. Babasının bacağını inek tepmiş bir ay oldu kırık yok geçmedi bacağı geçene kadar seçim bitene kadar böyle. Parası yoktur demeyin ablasına çiçek sepetinden sonra deste gül sipariş etti bana attı gıcıklığına yapar gibi üstüne seni çok seven erkek var başkasına gerek yok yazdıracam dedi iyiymiş dedim. Ablası 29 yaşında bekarda. Siz olsanız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Bekledim ama yine aynıydı. İsteksiz zorla mesaj yazıyor gibiydi üç gündür yine görüşmedi benle. Ben böyle isteksiz birini istemiyorum hayatımda dedim. Senin istediğinle olmuyor malın mıyım ben senin dedim. O da ayrıldı benden düzelemem hemen sen de beni böyle istemiyorsun dedi ayrıldı.
Ayrılmak mı istiyorsun sorusuna ‘bilmiyorum ‘ diyen sevgili seviyor mudur?