Aşk İlişkileri Tek nefeste en uzun kaç dakika öpüştünüz? çevirimhiçi Takip Et Xper 7 Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim 5 dakikayı bulmuştu ama istemsizce oldu, kız dilimi bırakmadı resmen dudağında mahsur kaldım#günaydın #kızlarsoruyor #erkekdünyası #hepkendiyolumuzda #kızgibi #birgülüşünebakar #zahmetsizgüzellik #soru #cevap #cuma #haftasonu #iyigeceler #aşk #sevgi #sevgili #kadın #erkek #ilişki #kız #gece #öpücük #öpüşmek #kiss #dudak #dil #emmek #oral Tek nefeste en uzun kaç dakika öpüştünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
dl0rd Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 74% +1 yıl bir hesap yapalım Nefesimi tutup havuza girdiğimde 2 bucuk dk rahat tutabiliyorum. Tek nefeste de dil al dil ver dişleri karıştır filan sanırım 1 bucuk dk öpmüşümdür 0 0 Yorumla
Sugibiyimmm Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Nefesim kesilir benim, 2 saatten fazlası olmadı#Beybisi 0 0 Yorumla
küçükabla Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl 5 saat. 😂 2 9 Yorumla çevirimhiçi +1 yıl Günde kaç saat uyuyorsunuz demedim. Yorumla küçükabla +1 yıl 😂😂 Yorumla ykmkfypckbri2 +1 yıl 5 saatte karşındaki adama neler olur bilemedim şimdi 🙈🙈 Yorumla çevirimhiçi +1 yıl Benim baştan sona bütün sevişmem 15 dakika sürmüyorGençlik bir başka istikbal sizde, bizden geçmiş Yorumla dvtszmisafir +1 yıl Yuhhh Yorumla dostumbee +1 yıl 5 miymiş, öh, dağılın beyler. 😂 Yorumla bluesadness +1 yıl Ablacım dudaklar sigortalı galiba. Yorumla dostumbee +1 yıl Benim onlar. Yorumla Apounal +1 yıl 9saat uyurum Yorumla
moonandsea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 63% +1 yıl Herkesle aynı uyum yakalamıyor malesef ama ten uyumu varsa limit yok 😉 1 0 Yorumla
ShyMermaid Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl 30 dakika sürmüştü, baya iyiydi açıkçası. 1 3 Yorumla çevirimhiçi +1 yıl MükemmelmişNefes nasıl aldın Yorumla ShyMermaid +1 yıl Burnumdan nefes alabiliyorum 😂 Yorumla çevirimhiçi +1 yıl Aklına nefes almak geliyormu o andaBen kalp atışımı bile bloke ediyorum Yorumla
CanBayrak Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Öpüşürken kronometre açanlara sesleniyorum ! Aranızda yarışma yapmalısınız :)))) 0 0 Yorumla
Biricikshey Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 45% +1 yıl Bu soru çok sakıncalı bence 😂 0 1 Yorumla çevirimhiçi +1 yıl Niye Yorumla
Memnunoldumbenecel Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hala öpüşmedim nedense🤥😋 1 2 Yorumla marsmüdavimi +1 yıl Kaçırma bu tadı bence Yorumla Apounal +1 yıl Öpüşmek umurunu uzatir Yorumla
YottaBytex Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 42% +1 yıl 13 dakika lise de. Ama rekor denemesi yapmiştik. 0 0 Yorumla
edahaykoliq Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Dakika tutmuyorum 4 4 Yorumla ykmkfypckbri2 +1 yıl aa Mersinli 😍😍 Yorumla cemcemamcam +1 yıl efsane makina gibisin zaten maşallah Yorumla Desticin +1 yıl Senle yarım saat nefes almadan Yorumla marsmüdavimi +1 yıl Keyfine bakmak lazım Yorumla
lord-Vaako Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl çenemin ağrıdığını hatırlıyorum sadece dk tutmadım 0 0 Yorumla
abdulalh Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl 1. saat 15 dakka 0 1 Yorumla Edaadogannn +1 yıl Vayyyy Yorumla
Annebebek Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl 10 dk falan 0 3 Yorumla çevirimhiçi +1 yıl Tek nefes değil tabi 10 dk değil mi Yorumla Annebebek +1 yıl Yok Yorumla Apounal +1 yıl Vallahi o karşı tarafın. oksijeninebagli Yorumla
En İyi Cevaplar