Sevgilimle ilgili çok kuruntu yapıyorum yardim edin?

Sevgilimle 1 seneyi gecti ilişkimiz onu seviyorum ama şu kafamdaki düşünceler bir türlü gitmiyor. Ya aldatırsa? Acaba şu an bir erkekle konuşuyor mu gülüyor mu? Vs vs düşünceler den kurtulmak istiyorum bunlar aklıma gelince gece uyuyamiyorum. LC Waikiki de çalışıyor hafta da 2 gün gidiyor hafta sonu da 2 gün kursa gidiyor acaba bu sıralarda napıyor başka bir erkekle gülüp konuşuyor mu? Diye düşünceler geliyor ben istemesem de.

bir keresinde LC Waikiki ye yanına gittim çalışırken yanındaydım müşteri gibi o gelmemi istedi sonra mağazanın telefonu çaldı telefonu bu açtı orda konuşurken güldü bişeyler söyledi telefon kapandığın da neye güldüğünü sordum bir muhabbet dönmüş bir tane çocukla kıyafet hakkında onun espirisi var di ona güldüm dedi ben buna sinirlendim olay çıkardım, bana arkadaşım o ne kadar seviyeli olucagimi biliyorum ben falan dedi ama ben sinirlendim baya yani olay çıkardım haklı mı sizce?

Böyle durumda olan arkadaşlar var mı?

Tavsiyeleriniz varsa kız, erkek yardımcı olursanız çok sevinirim.

Mayısta askere gidicem ve bu sorunu mu çözmeden gitmek istemiyorum yoksa zehir gibi geçer askerlik, yardımcı olursanız sevinirim 😊
Sevgilimle ilgili çok kuruntu yapıyorum yardim edin?