benim çalıştığım firmada vardı çok sık görüşürlerdi çay saatlerinde falan sonra göze bakmaya başladılar kızı çıkardılar ama siz dikkatli olursanız neden olmasın mutluluklar :)
Valla zamane patronları çalışma zamanında sadece çalışma ister. aklını işine vermediğin boş durduğum anlamı çıkarır. her molanız iş arkadaşlarınızca ' biz burda çalışıyoruz. onlar yiyişiyor oh keyfe bak' şeklinde karşılanır. tuvalete ya da depoya gitmişsiniz ofiste başka odada harıl harıl çalışıyormuşsunuz. farketmez ortada görmeseler hemen bir yerlerde flört ettiğiniz düşünülür...
Servis söförünü esinden cok goren insanlar var... iletisim etkilesimi illaki dogurur... Zaten İs yaparken pozitif olmak , kibar olmak kisvesi altinda herkes flörtöz olmus... alt ve orta kademenin firsatini buldumu severek en cok yaptigi sey bu zaten... medenice bitecegini gozu kesen herkes yapar... ama üst kademede ayni ofiste yemez... Onlarin ligi diger sirketlerin ust kademesidir ;)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ay olmuştu olmaz olaydı. İlk başta hoş böyle bakışmalar falan. Sevgili olduktan sonra sıkıcılaşıyor çünkü her saniyesini biliyorsun. Aklına o gelmiyor acaba napıyodur diye. Zaten aşkı havada tutan gizemdir. Dibindeyken de gizem olmuyo. En kötüsü de ayrılma sonrası. Görmek istemiyorum ve sürekli karşılaşıyorsun. İş yeri aşkından uzak durun💋
yok anam yok babam ofiste olmasın. var burda bir kaç tane. eşimden ayrıldıgımı duyupta bana yaklaşmak isteyen ama etik olmaz laf çıkar özel sektörde adamın canını okurlar :)
Ofiste aşk mümkün çünkü aşık olduktan sonra meslektaşın olup olmadığı fark etmiyor ama aşkını işe taşımak yanlış dışarda sevgili olun ofiste işinizi yapın yoksa kariyeri etkiler
- X bey geçen ayın maaş bordrolarını nereye koydunuz? + Dolabın solundaki çekmecede X hanım. -Sağol aşkım 😍 +Rica ederim bebeğim 😍 Aklıma başka bir ihtimal gelmedi yaa 😂😂😂
Efendi adama hiçbiryerde selam vermeyen kadın ırkı kötü çocuklara ofiste parkta denizde uzayda heryerde yavşar. O nedenle söz konusu kötü çocuğa yavşamaksa kadınlar için yer ve zaman önemsizdir.
En İyi Cevaplar