26 yaşındayım 1 senelik evliyim, eşim 29 yaşında. Ben onu tanıdım tanıyalı yıllardır çok sakin sessiz bir insandır. Benim gibi neşeli hareketli cıvıl cıvıl olmadı hiçbir zaman ama ben zaten onu bu haliyle sevdim bunda sorun yok. Ama bir erkek de bir kadar durgun olur mu? Ben eşi olarak karşısına özenip süslenip püslenip geliyorsam yatağına giriyorsam bana ilgi göstermesi gerekmez mi? İşten geliyor üstünü değiştirip yemek yiyor oturuyor yatıyor uyuyor. Bende bana ilgi göstersin diye kendime ekstra dikkat ediyorum süsleniyorum onun için. İnsan hiç canım bitanem eşim seni özledim deyip öpmez sarılmaz mı? Beni sevmiyor mu benle mutlu mu değil gerçekten anlayamıyorum ve bu beni yoruyor.. Ne yapacağım bu adamla ben?
Cevabın nedir?
+1 yılilginç bir durum, derken aklıma geleni yazmak isterim; ki sorum şu ; acaba başka birimi var desem.. yanlış anlamazsanız, bir kontrol ve takip ister.. tabiiki omayabilirde.. siz onu ilk tanıdığınızdan berimi böyle yoksa evlendikten hemen sonramı böyle oldu?
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldatması imkansız, öyle telefonunu falan saklayan biri değil. Zaten genel olarak hep benle, dışarıda benle çıkar arkadaşlarımız da hemen hemen ortak
- +1 yıl
tamam aklınızı karıştırmak istemem.. baştan beri böyleye yani 1 yıl ve öncesine kadar o zaman karakteri budur.. siz daha ii bilirisiniz ve tanırsınız?
Soran+1 yılevet..
- +1 yıl
merhaba aradan 7 gün geçti ama ) ilgimi çeken bir şey oldu yazınızda; hani size demiş ya : ''Bazende bana sen güzel kadınsın neden benle evlendin neden daha yakışıklı biriyle veya seni daha iyi yaşatacak biriyle evlenmedin '' garip olan ve bence sorunuzun cevabı bu cümlenin altında saklı '' yani bir adam karısına bu cümleleri söylemesi bana düşündürücü bir psikoloji olarak geldi..
En İyi Cevaplar
+1 yılDemek ki adam süs püs aramıyor. Anlaşılmak istiyor. Belli ki söyleyemedikleri çekindikleri var. Sen soruna kendince yaklaşıp süslenerek çare olmaya çalışıyorsun. Oysa o ne istiyor? Bunu anlamaya çalıştın mı ya da ona sordun mu?
17 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum
Soran+1 yılNeden böyle yapıyorsun dediğimde napıyorum ki diyor, bana ilgisizsin diyorum ne alakası var hayatım diyor yorgunum diyor da öğretmeniz altı üstü, her gün neyin yorgunluğu
- +1 yıl
Sen olaya kendi ihtiyaçların açısından bakıyorsun. Bu şekilde bir çözüm bulamazsın.
Soran+1 yılBazende bana sen güzel kadınsın neden benle evlendin neden daha yakışıklı biriyle veya seni daha iyi yaşatacak biriyle evlenmedin diyor ağzım açık kalıyor
- +1 yıl
Sence bundan ne anlamak gerekir?
Soran+1 yılarkadaşımla konuştum bu durumlarımızı. acaba özgüven eksikliğinden mi yapıyor dedi benim de biraz aklıma yattı
- +1 yıl
Sen ona kendisini yetersiz hissetrirmiş olabilir misin?
+1 yılKonuştum diyorsun buna rağmen bir şeyler değişmiyorsa yapılacak tek şey boşanmak. Yani ben o kadar uğraşacağım, onun için süsleneceğim bir şeyler yapacağım ama o sadece oturacak. Öyle birini çekemem ben açıkçası.
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak istemiyorum biz aşık evlendik
- +1 yıl
O zaman böyle kabul edeceksin.
- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılBizimle değil eşinle konuşmayı denesen. Sinirlenmeden, sakin sakin onun bu uzaklığının sana hissettirdiklerini anlatsan işe yarar belki.
15 Yorumla
Soran+1 yılDenemedim mi sanıyorsun
- +1 yıl
Bilemezdim kusura bakmayın. Bir uzmanla görüşmeye deneseniz.
Soran+1 yılistemez ki gitmek
- +1 yıl
Siz onu suçlamadan güzel güzel, üzüldüğünüzü izah ederek anlatırsanız kabul ettirebilirsiniz bence. Anladığım kadarıyla birbirinizi seviyor nasıl siz onu kaybetmek istemiyorsanız o da sizi kaybetmek istemeyecektir.
- +1 yıl
*birbirinizi seviyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen yapacağını yapmışsın gadası
24 Yorumla
Soran+1 yılElimden geleni gerçekten yaptım..
- +1 yıl
Kendini biraz geri çek bakalım nolacak
Soran+1 yılYa iyice koparsa benden?
- +1 yıl
Gadası ilgi yok daha kopması mi kalmış
+1 yılMerhaba kardeşim,
Senlik bir şey yok. Kocan da sıkıntı var fakat bu bana göre. Kişiden kişiye göre değişir. Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece eşlerdir kimi eşler yeryüzünde cenneti kimi eşlerde cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar bahanedir.
Herkes sevgisini farklı gösterir. Genel olarak hak edilen bu çünkü çok sevince üstüne düşünce totosu kalkıyor milletin.
Tabi herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı.
Değişmez ya tamam ya devam!10 YorumlaÇok garip bir insanmış. Gün içerisinde yediği yiyeceklerden yeterli enerjiyi alamıyor galiba. Bol bol enerji veren ve cinselliği arttıracak şeyler yedirmeye çalış. Özellikle pekmez çok etkili ben her pekmez içtiğimde kendimi tutamıyorum. Bunları denemelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılPekmezle olacak iş değil bu
Türk Aile yapısının temel sorunu. Bu saatten sonra ağzınla kuş tutsan dikkat çekemezsin. Çünkü sadece seviyorsunuz. Tanımıyorsunuz. Dünyanız toz pembe oluyor. Keşke olmasa ama..
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmeden konuşmayın lütfen. Ben onu tanıyorum onu bildim bileli sakin biridir ama evlenmeden bana daha ilgiliydi, ne zaman cinsel hayatımız aktif oldu bana gösterdiği ilgi de azaldı
Soran+1 yılDeğişti. Evlenmeden önce böyle biri değildi
Buradaki evliliğini zedeleyecek yorumlar kafanı karıştırmasın bence soruyu burada sormakla kalma, kesinlikle bir aile danışmanına git.
17 Yorumla
Soran+1 yılgitmez ki eşim
Soran+1 yılnadiren de olsa beni sevdiği oluyor
- +1 yıl
bir şekilde plan yap ve onu uzmana götür en iyi seçenek bu. Seni okula gittiğin hergün kıskanıyor olabilir çünkü kendisini çirkin seni güzel buluyor. Bu da onu huzursuz ediyordur. Cinsel ya da duygusal bir eksikliği yoksa bile bu huzursuzluk hali ilgisizlik şeklinde dışavuruyordur belki. Adam yetersizlik sendromu geçiriyor olabilir. Birçok psikolojik sebebi olabilir yani uzman biri şart
Soran+1 yılolabilir mi bunlar gerçekten
Soran+1 yılbelki de dediğiniz gibidir
Anladığım kadarıyla eşinizde özgüven eksikliği var ve bu yüzden sevgisini, duygu ve düşüncelerini istese de fazla gösteremiyor. Yani yapısı böyle. Bazı insanlar sever ama hissettiremez. En başında kişiliğinin bu olduğunu biliyordunuz. Değişmesini beklemeyin. Ha illa ben ilgisiz yapmam diyorsanız da boşanın madem.
07 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle olacak bilmiyorum. Kendisini de seviyorum boşanmak istemiyorum ki😔 sadece düzelsin istiyorum
- +1 yıl
Ulan hemen bosanin demiyorlarmi anlamıyorum yaa ulan eskiden adamlar işten eve gelip yemek yiyip çekip kahveye gidermis kadın nereye bile diyemiyormus bizimkilerde assa kapıya insek hemen nereye bırakın boş boş konuşmayın yaa sabırlı olun kızım boşanmak iş değil
- +1 yıl
Kesin öyledir
- +1 yıl
Sen kendini bulunmaz Hint kumaşı falan zannediyon herhalde
- +1 yıl
Ya tamam he he
+1 yılKarsina al konus adamin yapisi buysa oyle kabul ettiysen birazcik yönlendirmek lazim belki de
00 Yorumla
+1 yılDirek sor neden cekiniyorsun. Al karşına sen ne ayaksın olum de bu kadar süslenmiş karını nasıl gormezden gelirsin falan de. Belki hayatında biri vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Yuklen sen için rahatlasin.
+1 yılHiç kocanla konuştun mu?
Neyin var senin bir sorunun var mı canini sıkan kafanı yoran birşey var mı diye
Konuş bol bol onunla süslenerek değil birebir iletişim ile bu durumdan kurtulabilirsin.02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum tabi. Konuşunca da yorgunum neden senle ilgilenmeyeyim ki diyor. Veya sen güzel kadınsın neden daha yakışıklı biriyle evlenmedin neden seni daha iyi yaşatacak biriyle evlenmedin diyor
- +1 yıl
Onun kafasında kurduğu sorunlar var bence biraz konuş gerekirse psikolojik destek alın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHahahahhsjs ablam öyle düşünme ben daha şimdiden senşn eşin gibiyim anlattığına göre kimseye tepki vermem kimse varlığımdan haberi olmaz sanırım evlenince benimde eşim böyle diyecek arkamdan beni güldürdün ya ahahha
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. İlgi göstermemesi yanlış doğru söylüyorsun. Belki işte çok yoruluyordur. Konuşmak lazım. Sonuçta dediğim gibi bu da senin hakkın.
04 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde öğretmeniz ne kadar yorulabiliyor ki
Soran+1 yılbitkiyle olacak iş değil
+1 yılYanı bende anlamadım ki neden böyle yapıyor 🤔 Seni beğenmiyor olabilir mi acaba? Ilgisini kaybetti belki sana olan
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni beğenmemesi imkansız, bizi onunla ortak olan bir arkadaşımız tanıştırdı ve o beni çok beğenmişti bu yüzden tanışmak istemişti
- +1 yıl
şu an için ilgisini kaybetmiştir onu söylemeye çalışıyorum 🙄
Soran+1 yılbaşlarım onun ilgisine!! evlenmeden önce peşimden koşan oydu şimdi hale bak
- +1 yıl
Olabiliyor böyle şeyler maalesef ki 🙄 Sen istediğin kadar süslen istersen ağzınla kuş tut bir ise yaramaz
Hea sakin ilgi göstersin diye çocuk falan yapma...
Soran+1 yılYapmam zaten
- +1 yıl
Mantıklı olan o 👍 Gelişmeleri yazarsın merakta birakma
Hiç eşinle konuşmayı denedin mi bu konuyu nasıl olmalıyım VS dedin mi belki iletişim problemi var aranızda
08 Yorumla
Soran+1 yılBazen diyorum ben sana böyle özenip giyiniyorum sen neden benimle ilgilenmiyorsun diye. Hayatım ne alakası var yorgunum sadece diyor
Soran+1 yılŞuanda da sorun yaşıyoruz bu sebepten
Soran+1 yılBen ona neden bana ilgisizsin deyince sen çok güzel kadınsın neden benden daha yakışıklısıyla evlenmedin diyor
Soran+1 yılsiz evli misiniz
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sırf yaşımız geldi evlenelim niyetiyle evlenmiş insanlar bu şekilde davranır artık alışmış sana durumu stabile bağlamış ve aşık değil öyle sürer gider :)
00 YorumlaMalesef hayat insanı çok yoruyor al onu baş başa bir yerlere git kışkırt onu biraz cilve yap belki farkına varır hayata herşey çalışmak falan değil seninde ihtiyaçların var bu öküze 🐮
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle..
+1 yılCık. degismez o. bu gibi seylerde beklentini hep dusuk tutcan yoksa mutlu olamiosun..
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla öyle
Aslinda sen neden oldugunu cok iyi biliyorsun... belkide sadece konduramiyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılbeni aldatmıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel olarak ya yeterrsiz ya da başka yerde mercimeği fırına veriyor
06 Yorumla
Soran+1 yılikiside değil
- +1 yıl
Emin konuşma
Soran+1 yıleminim beyefendi kocamı siz mi daha iyi tanıyacaksınız
- +1 yıl
Aldatmadigini nerden biliyon 😂
Soran+1 yılbilirim ben
- +1 yıl
Peki 😀
+1 yılYatak iliskisi var mı varsa ayni durgunluktami yoksa Baska modamj giriyor
09 Yorumla
Soran+1 yılPek yok
- +1 yıl
Adamin damarina girsen yolunda gitmeyen biseyler var gibi yani borc kredi ne bileyim alim Satim gibi seYler, birde beyin frekansi titresim yapmiyorsa tabiki yatak iliskiside olmaz hatta gittikce hayatimda siler, dogrusu seni neseli günler beklemiyor, arada bir azdirmaya bak adami ,
Soran+1 yılMaddi yönden sıkıntımız yok, ayrıca ben kadınlığımı kullanarak elimden geleni yapıyorum
- +1 yıl
Ya senin icinde cok zor peki cocuk var mı
Soran+1 yılhayır çocuğumuz yok
- +1 yıl
O Zaman sabrinda bir sonu var, alacaksin karsina oglum senin derdin ne, erkegin kadin üzetinde haklari varsa kadininda erkegin üzerinde haklari var diyeceksin, ve Aci Ama gercek acikca medeni sekilde ayrilmayi göze aliyormusun diyeceksin Bu Ani iyi kolla, Eger size birilerinin nazari ya da birileri size büyü yolu ile musallat göndermediyse, Ben ilersini pep parlak görmüyorum hatta ayrilmak istesen Adam sanki dünden razi gibi
Soran+1 yılbilmiyorum
- +1 yıl
Tecrübem ve hislerimle konusuyorum hislerim Beni yüzde 95 yaniltmadi, ikinizde egitimli kisilersiniz. allah insaallah umdugun bir mutluligu yasatir size gercekten yasayan ölü derler böylelerine
Soran+1 yılamin
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. sen üstüne düşeni yapmışsın gönlünü ferah tut. dayanabildiğin kadar dayan bir şekilde ayak uydurur sana
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene oldu
Soran+1 yılÇoktan
Soran+1 yılcinsel hayatımızda sorun yok ki o gayet iyi
+1 yılCinsellikte sorun yaşamıyoruz diyosun, sonra da yatağa gelince ilgilenmiyor diyosun ilginçmiş?
00 Yorumla
+1 yılsenin yapacağın en güzel şey seks partneri bulmak kendine ve o yokken sevişmek. bol bol sevişeceğin erkekler var.
00 YorumlaAdamın halinde birşey yok ki bildiğin Türk erkeği işte 😂
00 YorumlaSana birşey demek istiyorum mesaj yollar mısın bu konuda
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki
+1 yılVay arkadaş bize böyle kadın denk gelmedi bizde gidip disarda aradık mutluluğu. 🙈
08 Yorumla- +1 yıl
Şimdi 3 çözüm var bunun Yaa bunu böyle kabullenip devam edicen,, Yaa mutlu değilim deyip ayrıcan ya da mutluluğu dışarıda arayıp kaçamak yapican
Soran+1 yılBöyle devam ederse boşanırım
- +1 yıl
Emin ol öyle devam edicek çocuk yapma en azından bir süre daha
Soran+1 yılyapmam ki
- +1 yıl
Bir kadın sorgulamaya başlıyorsa sorun büyüktür. Hakkınızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılamin
- +1 yıl
Sanane oluyor ki 2 kişi konuşuyorduk sana ikramda bulunan oldu mu, 🤣🤣
Daha bugunden 50 yasinda amca moduna girmis, O hayati yasayacaksan sana gecmis olsun..
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle çaresizim ki
Beklentıler yaralar. Onu boyle kabul edeceksın hocam. Ya sexapeliten dusuk veya tensel feromenler uyusmuyor ya da arkadasımız kısmen asexuel.
04 Yorumla
Soran+1 yılaseksüel değil. cinsel hayatımız normal haftada 4-5
- +1 yıl
Nominal seviyede. Anlaşıldığı üzere sorun seks değil ilgi eksilliğinin psikolojık yansıması. Cesurca bir test yap mesela o gun ikinizi ilgilendiren bir şeyi unut! Daha mat dur ve sorulan soruları duyma! Hatta bunu tekrarla. Cebine post it’ yazacağın küçük uyarıcı notlar koy. Takım elbıse veya ceket mont her neyse. Sonra süreci gözlemle
Soran+1 yılbilemiyorum cidden ne yapacağımı
+1 yılcinselliğe mi karşı ne, ben böyle eş bulamadım, bulsam mutlulukan uçarız :)
03 Yorumla- +1 yıl
sanırım size ya da cinselliğe de doymuş olabilir. sorumluluk duygusuyla hareket edip size karşı kendini suçlu hissediyor olabkir
Soran+1 yılBilemiyorum..
- +1 yıl
bizde eski eşimle yaşadık ve boşandık, tabi sadece cinsel şeyler yoktu aramızda sorun olaarak başka şeylerde vardı, aile terapistine gidin, bunu çözün yoksa mutlu olamazsınız , evlilikte mutluluk cinsellikten geçer
Saçma valla nasıl yapmaz öyle şeyleri bende arar senin gibisini bulamam
02 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle olur zaten! İlgi gösterirsin oduna denk gelirsin, ilgi göstermezsin sevgi açlığı olana denk gelirsin
+1 yılbazılar odun gelir odun gider. mutu olmayı bişmez gece işini yapar uyur ökzüdür
04 Yorumla
Soran+1 yılGaliba benimki de odun gelmiş odun gidiyor
- +1 yıl
ban eşim öyle davransın preses yaparım onu
Soran+1 yılnerde o günler :)
- +1 yıl
eşim gercekden ruhsus kadın romantiz ister kadın okşanmak ister kadın sevilmek ister. seks sadece bedensel değil ruhsaldır
+1 yılDeğişmez insanin üstüne oturmuş bir soğukluk var sanirim..
09 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce bana daha düşkündü en azından öperdi sarılırdı
- +1 yıl
Anladim. Bazen köprüyü geçene kadar herşey sonra bunlar olabilir. Sıkılmış tır evliliginden de
Soran+1 yılyok öyle bir dünya ya. evlenmeden peşimden koşsun evlenince rüya bitsin
- +1 yıl
Malesef çoğu öyle ama. ancak gerçekten seven insan elinden geldiğince seni mutlu etmeye çalışır.. Yoksa hep bir bahanesi vardır.. Ve bunu da sen degistiremezsin.
- +1 yıl
Evlilikler bu yüzden kolay şey değil. Evlenip 2senede boşanan lar var.
Soran+1 yılBende öyle olacağım heralde
- +1 yıl
Sakın çocuk falan yapmayin bari.. Gerisi hakkınızda hayırlısı olsun. İnsan bir yerden sonra çekilmiyor.. ne deseniz haklısınız
Soran+1 yılyapmam zaten
- +1 yıl
En iyisi.. Ahhh be bu gönül işlerinden aci yemeyen yok.. allahdan evli degilim. Niyet ettik en başta niyetlerini belli ettiler nişan dan sonra ayrildim. Senin iyi bir sabra.. Doğru bir karara ihtiyacin var bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki fantazileri vardır söyleyemez bende eşiniz gibiydim yavaş yavaş eşime anlattım utana çekine oda sağ olsun kabül etti isteklerimi
sizinkide öyle olabilir.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok istediği fetiş zevkleri falan olabilir. kendine güveni yoktur belkide bence acele etmeyin zamanla düzelir belkide
+1 yılMuhtemelen iş stresi geçim derdi gibi hayatsal konulara fazla takılıyor. Ve bunu sana belli etmemeye çalışıyor olabilir. Onun bir şey anlatmasını bekleme sen yaklaş sen sor.
01 Yorumla
Soran+1 yılgeçim derdimiz yok, iş stresi desen ikimiz de öğretmeniz aynı stres yani
bende sakin biriyim ama ben sevdiğim kadına asla kayıtsız kalmam ya hele eve gelince falan
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmalı zaten.
Soran+1 yılİkimizde öğretmeniz
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. sen hiç seni özledim vs. deyip hiç cilveli yaklaşıyor musun?
015 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi okumuyor musunuz yazdığımı.. Elimden gelen tüm kadınlık cilvelerini kullanıyorum
- +1 yıl
okudum okudum.. cilve yapmak ile süslenip püslenmek başkadır!!! eğer eşinizi kadınlığınızı kullanıp hala bir dönüşü olmuyorsa üç seçenek vardır.; ya hayatında biri vardır, ya da seni sevmiyordur. üçüncüsü de işten dolayı çok yorgun düşüyordur. son seçenek biraz saçma olsa da bazı erkeklerde etki edebiliyor.
Soran+1 yılhayatında başkası yok benden saklaması imkansız zaten, ayrıca kendisi bana aşık olarak evlendi benimle. Beni çok beğenip bir arkadaşına tanıştırtmıştı bizi.
Soran+1 yılÖğretmeniz ikimizde neticesinde
Soran+1 yılNeden bana ilgi göstermiyorsun dediğimde bana sen güzel kadınsın neden seni daha çok sevebilecek daha yakışıklı biriyle evlenmedin diyor
Soran+1 yılşimdiden yıprandım
Soran+1 yılkalbim kırık
Soran+1 yılkalbimi kırıyor
Soran+1 yılsık sık oluyoruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnce çorap düşündün mü? Erkekler ince çoraba dayanamaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılben neler neler yaptım bilsen
Cevap sahibi+1 yılİnce çorabı diyorum. Mesela bunu denedin mi? Denediysen hangi modeli. Önemli bunlar hepsi aynı etki yapmaz.
+1 yılBu yıllarda bir erkek iki üç posta atmadan bırakmamalı normalde
04 Yorumla
Soran+1 yılcinsel hayatımızda sorun yok
- +1 yıl
Haaa sen duygusal açlıktan bahsediyosun ozaman senin ona yaptığın işveyi cilveyi erkek olarak karşılamalı ve bazen kadın olarak beklentileri erkeğin karşılaması lazım haklısın ama bunu onunla konuş
Soran+1 yılkonuşmayı denedim..
- +1 yıl
Sonuç olumsuz galiba
Yani taniyip evlenmişsin, başta ileriyi düşünmek lazım
09 Yorumla
Soran+1 yılEskiden daha ilgiliydi bana karşı.
Soran+1 yılBoşanalım o zaman bu mu çözümü
Soran+1 yılpara yok, ailesiyle yıllardır görüşmüyor ben onu tanıdığımda da görüşmüyordu
Soran+1 yılpara yok derken maddi sıkıntımız yok yani
Soran+1 yılama ben ona karşı çok ilgiliyim
Adamin huyu boyle onu degistiremezsin o seni seviyor ama belli edemiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAma belli etmeli
+1 yılgereksiz insan bence boşver sen onu bana gel ben seni mutlu ederim
01 Yorumla
Soran+1 yıltövbe tövbe saçmalamayın ya
+1 yılBu haliyle sevmişsin zaten neyin şikayeti?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce daha farklıydı
- +1 yıl
Sevgililikte herkes farklıdır ki. Belki sen de farklıydın
+1 yılEn azından samimiyetsiz değil
11 Yorumla
Soran+1 yılİlgisiz ilgisiz
- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılAklında düşünceler vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılDikkatini xeken seyleri yap. bir de karekter meselesi bu
00 YorumlaHiç konuştun mu bu konuyu kendisi ile?
06 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum. Ben sana böyle özenip giyiniyorum süsleniyorum neden benimle hiç ilgilenmiyorsun dedim. Ne alakası var yorgunum sadece diyor
Soran+1 yılöyle tabi 😒 bilmiyorum eskiden bana karşı daha ilgiliydi. bende bir kadınım ve ilgi sevgi bekliyorum sonuçta benim de bazı ihtiyaçlarım var
Soran+1 yılçok hemde
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. şşşşş fıstık çıkı çıkı de
00 YorumlaBen yaşayamazdım öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılben de zor yaşıyorum
+1 yılfacesitting yap, yüzüne otur...
00 Yorumla
+1 yıl1 senede kilo falan aldın mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılAlmadım kilo falan evlendiğimizde de 55tim hala öyleyim
- +1 yıl
Eşinin başka problemleri olabilir iş ile ilgili sana söyleyemediği. Çok üstüne gitme sende biraz ilgisiz kal ama giyinişine dikkat et. Bu bir süreç olabilir günlerce beklemelisin sabırla.
Soran+1 yıl1 yıldır bekliyorum beyefendi. Tam 1 yıldır
- +1 yıl
1 yıldır ilişki mi yok?
Soran+1 yılCinsellik var, fakat problem de zaten sadece cinsellik olması
- +1 yıl
Değişik ortamlarda zaman geçirmeye çalışın. 1 sene çok uzun süre bu durum ile ilgili.
Soran+1 yılelbette uzun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKayıtsız kaldığını zaten biliyordun. Kusura bakma Senin Tercihin.
011 Yorumla- +1 yıl
Acımasız ama gerçek
Cevap sahibi+1 yıl@Christmas-cokies Acımazlığı kendinisi tercih etmiş
- +1 yıl
Bir kadın neden böyle birini tercih eder sence?
Cevap sahibi+1 yıl@Christmas-cokies konuşmak. istersen yazabilirsin uzun bu durumlarin sebebi
- +1 yıl
Bilmem gerek yok bence
Cevap sahibi+1 yıl@Christmas-cokies sen sordun! Ben değil?
- +1 yıl
Ahahaj bazı kadınlar da böyledir işte 😅 benim gibi
Cevap sahibi+1 yıl@Christmas-cokies Ruh hastası hastası diyorsun :)
- +1 yıl
Hayır
Cevap sahibi+1 yıl@Christmas-cokies Neyse artık Hadi by
- +1 yıl
Bye
+1 yılAdam odunsa yapacak bir şey yok
08 Yorumla
Soran+1 yılOdun odun
- +1 yıl
Ben olsam böyle olmazdı kendi ellerimle yemekler hazırlar kapatırım ışıkları adam dönüp yatıyor
Soran+1 yılNasıl kötü bir şey bilseniz
- +1 yıl
Tahmin edebiliyorum ilgisizlik kadını bitirmeye yeter
Soran+1 yılkesinlikle
- +1 yıl
Biz evlenmek için uğraşırız adamlar mutsuz etmek için uğraşır zalim dünya
Soran+1 yılçok zalim
- +1 yıl
Bende yuvamı kurup mutlu olmak mutlu etmek istiyorum yalnızlık çok zor
Mizacı öyle adamın.. öyle kabullen
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılBence sana karşı sevgisi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBana aşık olarak evlendi, peşimden çok koştu
- +1 yıl
Her aşk zamanla monotonlasir
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılNe İş Yapıyor Eşin Ve Sen Ne İş Yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmeniz ikimizde
- +1 yıl
Kocanın İçi Geçmiş Demekki - Yoksa İşiniz Gayet İyi Ve Keyifli - Tabi Severek Öğretmen Olduysanız -
Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. Ya devam etcen ya da adam etcen 😊👍
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle devam edemem bende genç bir kadınım sonuçta
adama kim bilir ne yaptın da bu hale getirdin..
02 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle yorumlarla gelecekseniz gelmeyin
Gizli Üye(36-45)+1 yılMeslekler nedir
Gorucu usulumu evlendiniz03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden evvel peşimde çok koştu aşık evlendik ikimizde öğretmeniz
Soran+1 yıliyi olur
- +1 yıl
:)
hahahaah
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar neden hep ilgi istiyor?
09 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey yok ki
Soran+1 yılErkekler de hep ilgi istiyor
Cevap sahibi+1 yılİlgi mi istiyor erkekler?
- +1 yıl
Evet asıl erkek ilgi istiyor bence, tıpkı bebek gibi.
Cevap sahibi+1 yıl@Christmas-cokies Bazen biraz şımarmak- şımartılmak istiyoruz o kadar siz her zaman ilgi istiyorsunuz.
- +1 yıl
Belki de
Soran+1 yılİlgisiz kalan erkek aldatır demeyi biliyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılAbla erkeklerin çoğu ilgisizlikten değil çok af edersin penisine yenilip aldatır.
Soran+1 yılbilmiyorum artık
Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. evlilik aşkı bitirmiş 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğişik fantaziler düşün. Klasik olma..
02 Yorumla
Soran+1 yılBen klasik değilim kendisi yaptığım şeylerden etkilenmiyor ruhsuz gibi
Cevap sahibi+1 yılSenin klasik anlayisin nasil bilemem ama erkeklerin farklı.. Mesela hic yapmayacagin bir seyi sirf kocan boyle diye yapabilirsin
- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem