Sevgilim eskisi gibi değil artık nasıl bana değer verir değer vermesi için napmalıyım?

2 yıldır birlikteyiz bu süre zarfında asker yolu D abekleidm çok şükür herşey yerindeydi ama geldi memlekete işe başladı hergün 3 4 kere konuştuğum adam artık günde bir kere konuşmaya başladı ben okuyorum ders aralarında konuşurduk ya o arardı ya da ben ama artık o aramıyor bu durumdan rahatsız olduğumu aramasını istediğimi felan söylediğimde hep sorun çıktı yapma bitanem çalışıyorum vaktim olmuyor bak eve gelince konuşuyoruz 1 kere felan diyor ama zaten gün içerisinde asla mesaj da yazmıyor ki mesajı hiç yazmaz zaten adeti değil ama eskisi kadar beni merak etmiyor bu durumda beni sinir ediyor arada bir bu durum yüzünden tartışıyoruz ve suçlu ben oluyor hep tartışma çıkardım diye napmalıyım ya nasıl bana değer verir eskisi gibi
Güncellemeler
+1 yıl
Onu çok seviyorum oda seviyor hiddesiyorum hep diyor gözünü seviyim tartışmayalım bize bişey olmasın diyor ama ben kendimi düşünmekten alı koyamıyorum yani seven insana merak eder arar sorar her gece ağlayarak yatmaktan sıkıldım bunları dert etmekten
Sevgilim eskisi gibi değil artık nasıl bana değer verir değer vermesi için napmalıyım?