ACILL!! Sevgilimle yarin son kez bulusucaz... LUTFEN...

8 aydır çıkıyoruz.çıkıyorduk.. ama ben onu 3 yıldır seviyorum. Hala deliler gibi aşığım. Ona 2. Kez yalan söyledim ve bitirdi. Son bişey istedim yarın buluşabilirmiyiz son kez dedim. Yarın buluşucaz 10 dk yüzyüze ne yapmalıyım ne dersem barışır nasıl davranıyım. Kararı da çok net. Değiştirmek imkansız düşünün. Lütfen yardım edin yalvarırım ben onu kaybedemem
Güncellemeler
+1 yıl
Bulustuk... Bulusma yerine giderken arkamdan durttu. Baktim o nasilsin filan dedim cok sakindi sanki coktan unutmus gibiydi. 20 dk boyunca bos bos yuruduk nerdeyse hic konusmadik. Ayrilirken tesekkur ettim beni kirmayip geldigi icin. Son kez opebilirmiyim dedim hayir desi. Israr ettim ama o da inatla hayir dedi. Gitti. 15 dk sonra aradi cagirdi gittim gulurek geldi ben cok heycanlandim. Ne oldugunu sordum. Vazgectom soylemicem dedi israr ettim baya. Demin opebilirmiyim dedin ya onun icin dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Optum ozur diledim. Ve asla barismicagini olcegini bilsem bile barismicicagin imkansiz olcagini soyledi. Onu cok sevdigim falan soyledim. Onsuz yapamicagimi. Beni birkma dedim ama nafile. Bu son konusmamiz baska bisey varmi dedi ve gitti. Arkasindan adini bagirdim dur diye ama coktan gitmisti... Napicagimi bilmiyorum cok kotuyum
Güncellemeler
+1 yıl
Niye yalan soyledin niye yaptin vs vs demeyin. Sadece bana yardim edin onu nasil tekrar kazanabilirim. Bide bana yazma artik sinavlar yaklasti falan dedi
ACILL!! Sevgilimle yarin son kez bulusucaz... LUTFEN...