Yakın arkadaşımdan hoşlandığımı farkettim.

5 6 aydır baya yakın arkadaşız üni. öğrencisiyiz aynı sınıftayız sanırım en başından beri hoşlanıyordum ama farkında değildim geceleri bile birbirimizle çok samimi konuşuruz hatta tanıştığımız ilk aylarda o bana eski sevgilisinin kendisini aldattığını söyledi ve bende ona aynı sınıfta olduğumuz başka bir kızdan hoşlandığımı söyledim ama artık öyle değil bir önceki aya kadar bunun bir heves olduğunu anladım yani benimki platonik birşeydi söylemedim bile. sadece platonikti yaşanmadı bir şey. ama şimdi hoşlandığım kıza anlatmıştım sorunda burada.. bu işin oluru var mı sizce ben onu eski yaşadıklarına rağmen kabul ederim ama o benim birşey yaşanmadan daha adım bile atmadan biten platonik olayıma ne der bilmiyorum .. zaten şimdi hoşlandığım kızla aynı sevgili gibiyiz ama hiç arkadaştan öte düşünmemiştim ama yazışmalarımızı samimiyetimizi düşününce bence biz sevgili olmaya laikiz gibi geliyor. benim onu yara bandı olarak kullanmaya çalıştığımı ya da gönül eğlendirmek içni böyle bir şey yaptığımı zannetmesinden korkuyorum. beni saygılı güvenilir biri olarak biliyor Şu an için.

sizce ne yapmalıyım. ?
Yakın arkadaşımdan hoşlandığımı farkettim.