+1 yılBasitleşen bir cümle oldu.. Cok kolay çıkıyor agızlardan ve ıkı gunluk ılıskıler de bıle SEni seviyorum deniliyor.. eee sonra en ufak bır anlasmazlıkta ayrılıyorsun.. 3 gun sonra yenı bır ılıskı ve ona da seni seviyorum.. Ya yürü git şine allahn rahatsızı beni sevme herkesi sev beni boyle bu sekılde sevme..
24 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum abim. Basitleşti. Çok güzel yazmışsın abi fakat zamanın bir önemi yoktur benim için. 😅
- +1 yıl
Zamanın önemi vardır sonerim. Dusun beraberlıgın bıtmıs yenı bır ılişkiye daha yeni baslamıssın. Ve iki gün içinde seni seviyorum. Arkadas iki gün içinde ne yaşadın ne tattın neyin heyecanı neyin adrenalinini neyin aksiyonunu yaşadın.. Sırf hedef tutturmak için agızdan cıkan bir anlık kelıme oldu ya la sonerim bu. Tepkim buna. Yoksa herkes bır bırını tabıkı sevmeli:), sev kardesım sev:) seviliyorsun
- +1 yıl
Zaman nedir ki! Abi? Nedir yani? Zamana yön veren bizleriz. Biz birşey yapmazsak zaman su gibi akıp gider. Hani derler ya su akar yolunu bulur. Biz yön vermezsek dolar taşar her geri şu götürür. Görür görmez de bir şeyler olabilir zamanla da fakat iki günde olmaz diye bir şey yok. Beraberlik bitince! Neden bitti niye! Bunlar önemli. Hak ettik mi? Etmedik mi? Biz mi bitirdik yoksa o mu? Bunlar önemli abi. Her bitiş yeni bir başlangıç olabilir. Hayır abim katılmıyorum hedef tutturmak için değil. Sevmek benim için çok şey demek her şey demek. Babasız büyümenin de vermiş olduğu eksiklikler bilmiyorum. Ben insan olan herkesi seviyorum ama insan olanları. EyvAllah abim bende seni seviyorum. Doğrudur bak katılıyorum da herkes herkes değildir herkes herkese benzesede 😅
- +1 yıl
ASlında zamana yön veren bizler degiliz.. İnsanoğlu okadar gelişmedi inan bana canım benım.. İnsan olan herkesi herkes zaten sever ve bu boyle olsa ınan bana ortada kavga da dövuste tecavuzde cınayetlerde herse zaten sonra erer.. İnsanlar genel olarak hırslarının kurbanı olur.. Egolarının kurbanı olur ve bazen de yerı geldıgınde ilahi adelet tecelli eder menfattlerinin kurbanı olur.. Zaman kavramını gercekten bız yonlendırmıyoruz.. Cunku 5 dakıka sonrasında nasıl bır gercekle karsılacagımızı bılmıyoruz. Mesela 5 dakıka sonra ne olacak dıye düşündüğümüzde akla bır cok sey gelıyor. Kıyamette kopabılır. sakatlanabılırız de ölebılırızde hersey olabılır ki aklıma ılk olarak bunlar geldı.. Dersin ki biz insan olarak istedıgımızı ıstedıklerımızı yapıyoruz ona katılırım.. Hedef tutturmak adına basıt bır hal aldı dedım ya.. İsşte bunun sebebı zaten ortada.. Karşı tarafın gönlunu fethetıpte daha sonrasında bencilce yasam surmeye programlanmıs ınsanlarımız var oraya getırdım o cumleyı aslında.. Şahsi algılamanı tabıkı ıstemem canım benım.. Sevmeyı seven bır ınsan ıcın sevmek kavramı cok onemlıdır.. Herkes sevılmez herkese aynı seyler soylenmez. Duygu ıle alakalı hıssetmekle alakalı bır durum bu bunu anlatmaya calıstım.. Güvenme kavramı bu sebeble tümüyle sıfıra indi.. Şimdi bak ben buraya yenı uye olmadım ama eskı de degılım ancak kendımı burada elımden geldıgınce ıfade ettım.. Ben sımdı buradakı herhangı bır bayana ne soylesem ne anlatsam hep acabalar ıcını yıyecek. ya da dısardan bırısıne yonelsem hep bır oncekı ılıskılerı goz onune gelecek.. Herseyın sırası var tabıkı. İnsanlara her zaman ıkıncı bır sans vermek gerekıyor ama bununla beraberınde bıten bır ılıskının faturasını da dogrudan hayatına yenı gırecek olan ınsana kesılıyor.. GÜVENMEK istiyor ama işte bu acabalar yıyıyor bıtırıyor onu.. Bunun ıcın ınsanlar artık guvenemedıgı ıcın sureklı her onune gelen kadına ya da erkege bu cumleyı kullanıyor.. olması gereken ne mı? Net olmak saygıyı yıtırmemek:)))
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Çok güzel bir cümledir. O kadar anlamlıki çok nadir duyulmalıdır.
Lâkin insanların sık sık emin olmadan kullanmasıyla anlamını yitirmiş, yozlaşmış, klişe hale gelmiştir.
Benim için de Tabu bir kelimedir, bu yasağı çiğneyecek olanın çok iyi bir hırsız olmasını gerektiriyor:)33 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın kesinlikle katılıyorum hayırlısı
- +1 yıl
Rica ederim. Amin inşaAllah
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef bende inanmıyorum fakat haksızlık mı yapıyorum onuda bilmiyorum belki bunu söylemek için bir çok kez kendi kendine prova yaptı onun için zor oldu söylemek vs diye düşünüyorum yinede inanmıyorum. Seninde dediğin gibi sözden çok hissetirilmeli kesinlikle.
17 Yorumla- +1 yıl
Lanet olsun içimde ki insan sevgisine 😅 bazen bende düşünüyorum hata mı yaptım diye düşündüm şans vermek ile hata yaptım😂
Cevap sahibi+1 yıl😂 😂 boşver ya sevgi dolu biri olmak güzel herkes yeterince kötü zaten arada bir kaç tane iyi insan olmalı.
- +1 yıl
Hehehe boşvermek elimde olsa keşke 😅İyileri kullanırlar kötüleri severler
Cevap sahibi+1 yılHaklısın o da var yinede güzel olan duygular yok edilememesi gerektiğine inanıyorum şâyet herkes iyi olsa ayrım yapamayacağız bu defa sıkıcı olur bence hayatımıza katan bir şeyde olmaz. Ve bence kişi kullanıldığını görüyorsa bunun kullanma olduğunu düşünmüyorum çünkü farkındasın ne olup bittiğinden asıl kullanılan o, seni kullandığını sanıyor ama sen farkındasın tabi ki kendini ezdirmeyceksin ama çokta yaptıkları canına dokunmamalı herkesin kalitesi aynı olmuyor böylelerinide öyle kabul etmek lazım. Ya da mesafe koyarsın en iyi ve doğrusu.
- +1 yıl
EyvAllah. Tabiki katılıyorum zaten yok edemiyorum fakat elimde olsa isterdim yok etmek ama benim için her şey sevmekten ibaret. Haklısın herkes iyi olsa iyiliğin bir önemi de olmazdı. Sürekli mutlu olursak ne kıymeti olur ki mutluluğun? Bazen belki değişir diye beklersin! Ben bekledim! Belki de değişir dedim! Evet değiştiler daha da kötü oldular. Mesafe koymaya çalışıyorum. Git diyemesemde soğuk davranmaya çalışıyorum. Hayırlısı...
Cevap sahibi+1 yılSevmek önemli ama ne biliyim ya insanlar mı yoksun bu duygudan ya da sevmesini mi bilmiyorum bu konuda gerçekten hiç bir fikrim yok. Temelini buna dayalı kuruncada çok yıpranıyorsun sürekli bir hâyâl kırıklığı, kalp kırıklığı her şey çok kirlenmiş cidden hiç bir şey doğru, samimi ve masum değil eskisi kadar maalesef. Bence kimseden hiç bir şeyde, hiç bir şekilde bir şey beklenmemesi gerektiği kanısındayım olumlu ve ya olumsuz her türlü şeyde. Yinede böyle kal çünkü sen böyle olduğun için busun anlatabildim umarım. Aynen hayırlısı.
- +1 yıl
İnsanlar insan değil. Menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar. Heves ve zevk peşinde. Aşk değil sevgi değil onların ki! Genel olarak insanlar yoksun. Aşktan ve sevgiden. Kesinlikle katılıyorum yıpranıyorum hayal kırıklığı kalp kırıklığı nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık hayırlısı. Fakat iyi ve güzel insanlar hala var yok denecek kadar az da olsa. İnsanlardan hiçbir şey beklemiyorum bir tek gelecekteki eşim den beklentim var o kadar. Evet anladım teşekkür ederim mutlu günler dilerim
+1 yılkarşındaki sadece görmek istediğini görüyor hissetirsende söylesende o istediği kadarını algılııyor o yüzden kimseye taviz vermeden içinden yaşamak lazım çokta g. t kaldırmaya gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel zaten ben kendi kendime sevmeyi severim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Artık inanmıyorum Dostum :)
#emre0011 Yorumla- +1 yıl
Bende abi 😅
+1 yılZaman öyle bir zaman ki sevme kavramı anlamını yitirmiş.
14,15 lik veletlerin diline düşmüş sevmek, aşk, sadakat vs.
Artık aşktan bile çıkar beklemek oldu devir.
Biz sevdim mi tam severiz diyenlerin ağzında sakız oldu...11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın kesinlikle katılıyorum hayırlısı
+1 yılBenim için hiç caba göstermeden söylerse inanmam ama çabalamişsa inanırım
11 Yorumla- +1 yıl
Hımm, anladım. Hayırlısı. Olur inşaAllah. Ben genel olarak inanmam. Fakat inandığım da olabilir...
Hemen söyleyene inanmam. Sevgi öyle iki kelimeden ibaret değildir. Ağırdır değeri.. Önce tanımalı her zerresine kadar, sonra anlamalı daha sonra da hissetmeli.. Sonra inanırım 😄
21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın abim kesinlikle katılıyorum 😊
Söyleyen çok oluyor da hissettirmek önemli Sen de söylemişsin zaten yani Aynı fikirdeyim katılıyorum sonerim😀
33 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim abim benim😍
- +1 yıl
EyvAllah abim 😊
Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Bu lafı söyleyene kadar epeyyyyy zaman geçmesini beklediğim için inanirim. Yani bir süredir devam eden bir ilişkiyse güveniyor ve ona inaniyorsam , inanırım.
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı kardeşim. Zamanın bir önemi yoktur.
+1 yılDediğin gibi hissetmek istsrim, ve şöyle bişey var ben seversem söylerimde hissettiririmde. Ama karşıdanda aynısını beklerim. Elbet söylesin ama bunu bsna hissettirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Anlam dolu ama çok basitleşmiş bir cümle...
herkesin ağzına sakız olduğu için inanması güc. İnanmam. İnandırana da aşk olsun.21 Yorumla- +1 yıl
Olsun inşaAllah...
Inanirim soyle inanırım bana gerçekten aşık olan 2 kız oldu ve kızların aşık olduktan sonra neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. Zaten bir kız bana gerçekten aşıksa anlarım bakışlarından falan
16 Yorumla- +1 yıl
Buk anlarsın 😅
- +1 yıl
İnsanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar lafta herkes seviyor neler neler yapıyorlar oooo
- +1 yıl
Kardo çok haklısın bu guvensizligimin bedelini iki kez ödedim ben biri hadi neyse hayatına kaldığı yerden devam eder de öteki son zamanlarında benim yüzümden mutlu olamadı. Şükür kötülüğüm dokunmadı ama inanmadığım icin çok ağlamış kardeşi anlattı. Kardo belli ediyorlar eğer bir kız senin icin gerçekten birsey yapmaya çalışıp seni sevdigini soyluyorsa fazlasidir sana asiktir. Tabi bunu ard arda gösterdiği bir çok fedakarlıktan anlarsın. Ama kuru kuruya seviyorum kelimesine kesinlikle inanmıyorum.
- +1 yıl
İcraatlar neden yapılır sevdiği için mi? Her şey olabilir
- +1 yıl
Sıkıntı da orda zaten benden hicbir çıkarı yoktu ikisininde. Para icin desen culsuzdum aldatmak kafa bulmak icin desen niye bu kadar zahmete giresin. Paranoyak düşünürüm ama ikisininde aşkı gerçekti çok iyi biliyorum ama senin dediğin gibi keşke sanmamla kalsa o zmn vicdan azabı çekmezdim.
Ben inanmıyorum çünkü ben sevince asla söyleyemiyorum o yüzden gerçekten seven insanın rahatlıkla duygularını ifade edebileceğine inanmıyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum seven sevdiğine sevdiğini söylemeli belli etmeli
- +1 yıl
Söylenir. Belli edilir. İsteyerek olmasa bile belli olur. Sevenin halı bellidir. Söyle o zaman...
- +1 yıl
Ben ederim kardeş 😊
+1 yılbirinin senden uzaklastıgını görmen ıcın senı sevıyorum ya da iyiki varsın kelimesi sihirli bir sözcuk gibidir ! dene ve gör
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum maalesef
+1 yılbinlerce kişiden duymuşumdur nedir ya dünyada ki çoğu kişi sana seni seviyorum dedi demek ki ahahahahha güldüm ha 😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ucu açık bir soru, çevrem kalabalık çocuk genç cemaat herkes herkesden duyuyorum sadece karşı cins ya da aşk için değil 😊
+1 yılSevmek bu kadar basit olmamalı. Katılıyorum. Söz ile sevmek olmaz. Seven kişi sevdiğine sevdiğini hissettirebilmeli.👌
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın. Ellerine sağlık. Kesinlikle bende sana katılıyorum...
Her zaman sormuşumdur neden diye hepsinde de mantıklı bir cevap alamamıştım. Laf olsun diye söyleniyor günümüzde belli.
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef hayırlısı
+1 yılSeni seviyorum deme hissettir cümlesini şu son yılda okadar çok söyledim ki artık ne sevgi nede aşk istiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah hayırlısı... Ben aşk istiyorum sevgi de istiyorum ama kendi kendime çünkü insanların sevgisi sahte
kimseye seni seviyorum diyebilecek cesareti samimiyeti verdiğimi sanmıyorum. buna rağmen derse harbiden seviyordur heralde, inanırım
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah
+1 yılİnanmıyorum. Sadece seni seviyorum demek ile olmuyor sevmek, hissettirmek gerçekten inandırmak lazım.
15 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık. Kesinlikle katılıyorum 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim🤗
- +1 yıl
Rica ederim bende teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Bende rica ederim😇
- +1 yıl
🤗🤗🤗🤗🤗
Onlar genelde kendilerini seviyor bizi değil inanmak mümkün değil
21 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. İnanırım, yalandan da olsa söylüyo olsa bile birazcık seviyor demektir.
21 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum
+1 yılInanmam icin duymam degil iliklerime kadar hissetmem lazim bu devirde lafta herkes herkesi seviyo :)
23 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum kardeşim hayırlısı 😊
- +1 yıl
Amin Allah herkesin kabine gonlune niyetine gore versin
- +1 yıl
Amin inşaAllah
Zamanla anlaşılır diye umuyorum. Karşılıklı olarak uzun süreli görüşülüp tanışılırsa anlaşılır aradaki enerji.
110 Yorumla- +1 yıl
Zaman hiçbir şey kardeşim. Zamanla bir şey anlayamazsın...
- +1 yıl
Deneyim değil kardeşim. İnsanlık. İnsanları çözmek. Psikoloji psikolojik bir şey. Mantıken buldum bu sonucu. Bir çok seti mantıken buldum kaderin ne olduğunu bulduğum gibi ya da aşkı sevgiyi deneyim değil
- +1 yıl
İnsanlar kardeşim menfaatci ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar dikkat et. Patenti bende 😅 Herkes herkes değildir, herkes herkese benzesede. Patenti bende 😅
Hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler. Patenti bende 😅
Hiç kimse vazgeçilmez ve hiç kimse senden daha değerli değildir. Sen seninle olana bak gerisinin koy poposuna gitsin 😂 Bir de seninle olan neden seninle onu düşün? Önemli olan bu! Ameller niyetlere göredir hadisi şerif. Olur kardeşim olur insanları tanımak çok basit. Kimi zaman bir bakış bir tebessüm yeter belli eder kendini kimi zamanda şu an olduğu gibi bir çift söz yeterlidir. Gerisi teferruat. Maskesi varsa yıllar geçse nafile yoksa bir hafta bile fazlası ile kâfi - +1 yıl
EyvAllah kardeşim senin güzelliğin. Sende sağ ol ve sağol. Edebiyatçı olmak gerekmez edebiyat yapmak için insan olmak yeterli 😅Küçük çocuklar bile bazen öyle güzel öyle mantıklı şeyler söylüyor ki! Hayret ediyorum 😊
- +1 yıl
Sana göre bana göre olabilir 😅Başkasının bir önemi var mı😅İnsanları sektör et bak keyfine 😅
+1 yılBen demem diyenlere de inanmam katılıyorum dediklerine sevmek bu kadar basit ve kolay bişi değil
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah sağolasın
Nööö her diyene inanmam. Ancak şu anki ilişkimde inanıyorum. Sözle değil davranışlarıyla söylüyor😊
13 Yorumla- +1 yıl
Hehehe bende inanmam genel olarak kimseye inanmam sevindim senin adına daim olsun 😊
- +1 yıl
Bana da çok amiiin 🤗😀
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence de lafta bunlar. Sonucta her ilişki biter, seviyor olsalar bitmezdi..
15 Yorumla- +1 yıl
Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı. Her ilişki bitmez. Benim ilişkim bitmez. Ama bitirilir. Bitirmek isteyenin keyfi bilir.
- +1 yıl
Hiç sevgilin olmadı mı daha önce?
- +1 yıl
Hayır oldu. Teklif edenler arasında iki tane kabul ettiğim oldu evlilik üzerine fakat doğru kişi değiller miş. Güven yoktu yine de denedim belki olur belki değişir diye olmadı.
- +1 yıl
Demek ki her ilişki bitiyormus işte, onu anlatmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
İlişkim bitmedi fakat bitirildi. Aynı şey değil bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Edebiyat...
+1 yılİşjn sırrı o sihirli kelimeyi hissettirirek söylemekte 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum Maviş 😅
+1 yılHayır. Geçti o işler. Başkalarında denesinler bu şeyleri
11 Yorumla- +1 yıl
Hehehe hayırlısı😅 Gelmedi ki geçsin
Ben bir kere inandım. Bir daha asla inanmam. :( hala huzunlenir hala üzülürüm.
13 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç inanmadım desem yalan olur inandığım olmuştu ama o da yanlış zaman da çıkmıştı karşıma olmadı
- +1 yıl
Amin inşaAllah kardeşim 😊Ne güzel söyledin 😪
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülme sen. Sevgi sözü kolay hissetttirmek gerçek sevgide ortaya koyar
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah abim sende üzülme 😊 Hayırlısı
+1 yılBilmiyorum ki insanları anlayamıyorum benim için önemli olan bunu hissettirmek
11 Yorumla- +1 yıl
Benim için de önemli olan o.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seviyorum diyene aksine inananmiyom demese belkit inanirim ama
11 Yorumla- +1 yıl
Hehehe bende bunu söylüyorum kendi kendime ulan laf ile olmuyor icraat göster 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek çıkarlar doğrultusundadır. Saygı duymak ve empati kurmak kalpten gelir.
13 Yorumla- +1 yıl
Abi sende hep ağır sözler ediyorsun. Biz o kadar bilmiyoruz ki😅 Çıkar derken! Menfaat ve çıkar için sevgi olur mu? Ben beni menfaati için seveni istemem mesela 😊 Saygi duyar ve empati yaparım 😊
- +1 yıl
Bir insanı niçin seversin ve ona seni seviyorum dersin peki?
- +1 yıl
Geciktim abi kusura bakma. Genel olarak insanları severim ama insan olanları sadece. Aşk olarak bakarsak! Ben kendi kendime sevmeyi severim abi. Kimi zaman bir bakış ya da tebessüm sebebi olabilir. Masum masum bakar içim ısınır ya da masumca bir tebessüm ederse hoşuma gider. Takip ederim uzaktan. Kötü bir şeyini görmez isem hoşlantı onu tanıdıkça sevgiye dönüşür. Araştırır takip ederim. Evini barkını işini okulunu öğrenirim. Kendi kendime severim abi. Daha sonra da keserim bir gün yolunu ve merhaba! Uzun bir zamandır seni takip ediyorum. Seni gördükçe mutlu oluyorum. Hep seni görmek istiyorum. Seni sevmek istiyorum derim! Ve ben o kızı severim abi! Taki kötü bir şeyini görene kadar ki namussuzluk yapmadıktan sonra severim. Mutlu olması için de elimden gelen bir şey olursa yaparım. Kendi kendime de sevsem onun için bir şeyler yaparım. Şarkı söylemek olabilir. Söz yazmak olabilir. Havai fişek ya da dilek feneri atmak olabilir. Onu görünce masumca ama öküz gibi bakarım. Her fırsatta evinin ya da işinin ya da okuyorsa araçla daha çok motorla önünden geçerim. Onu korurum kollarım. Sağa sola haber ederim. Ben bu kızı seviyorum diye! Dikkat edin diye! Böyle yani abi😊Evlencek imkanım olursa 😅Ben seninle evlenmek istiyorum derim😀Yoksa kendi kendime severim😅
+1 yılSözde değil davranışta önemli yani bazılarınınkine inanıyorum bazılarınınkine inanmıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki kesinlikle katılıyorum
+1 yılAğızda sakız oldu bu laf...
Herkes seviyorum der ama yürekten seveni bulmak çok zor...
Sevmek acı çekip ağlatmak değil...
Sevmek şartsız koşulsuz her zaman her konuda yanında olmk...
Zoru görünce kaçmak değildir 😊😊😊10 YorumlaHerkesin ağzında sakız gibi olmuş. Herkes seviyorum der fakat gerçekten seven biri sevdiğini ağız yoluyla değilde daha çok duygularla ifade eder.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın katılıyorum hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamana kadar tek bir kişinin dediğine inandım. Onda da yanımda kendisi. Gerisi boş inandırıcı gelmiyor
13 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel Rabb'im huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. hayır inanmam eski aşklar sevgiler gibi asla olamaz şimdikilerin sevgisi gelip geçici.
21 Yorumla- +1 yıl
Maalesef fakat Zuhal herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı
Hissettirsin ne biliyim gelsin babamdan istesin seviyorsa
24 Yorumla- +1 yıl
Dimi kardeşim 😊
- +1 yıl
Olur inşaAllah
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana seni seviyorum kimse demedi. Bende kimseye demedim. O yuzden belki inanirim bro. Cunku bu konuda tecrubesizim. Ama inansamda cabuk ogrenirim. Sevip sevmedigimi tecrubesiz olabilirim. Ama aptal degilim
13 Yorumla- +1 yıl
Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
Cevap sahibi+1 yılHerkesin versin. veya vermesin. Bilmiyorum hayirlisi sun. Selametle kal
- +1 yıl
Versin. Kimine dua kimine beddua. Kimine hayırlı kimine hayırsız olur. Sende selametle kal.
+1 yılTabi ki hayır iyi bir süre sonra söylenir ve en fazla 2 kere fazlası kesin yalan
13 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum, en fazla iki yok. Ben hep söylerim ve belli ederim aynı zamanda her seyimle hissettiririm. Zamanın bir önemi yok.
- +1 yıl
Doğru evet ama demek istedim ki hissittirmek daha önemli seni seviyorum demekten
- +1 yıl
Tabiki katılıyorum hissettirmek daha önemlidir 😊
+1 yılKimin ve ne için söylediğine bağlı.
Ama ağızlara sakız olmuş bir cümle.11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok azına inanırım :D
12 Yorumla- +1 yıl
Bende çok azcık 😅
- +1 yıl
:DD
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanında inanmıştım ama benimle birlikte 4 tane flörtü daha olduğunu öğrendikten sonra artık inanmıyorum malesef
14 Yorumla- +1 yıl
İnanma kardeşim
Cevap sahibi+1 yılevet inanmıyorum zaten artık
- +1 yıl
Bende 😊
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı kardeşim
Hayır inanmam hemen sevmekte ne söz.
15 Yorumla- +1 yıl
Belki bir ay filan oldu olur mu?
- +1 yıl
Katılmıyorum bir hafta yeter benim için kimseye yılımı vermem ayları mı! Bile vermem
- +1 yıl
Soner buda benden sana iyi dinle
https://youtu.be/eHqfZ4I9VZ0 - +1 yıl
Şimdi indiriyorum iniyor dinleyeceğim teşekkür ederim 😊 chttps://m. youtube. com/watch? v=mXH3Q1Qm_m0
🎥 Canfeza - Dem #CanfezaDem (2018) - YouTube
Benden de sana bu 😊
Hiçbir şeye inanamıyorum artık.
12 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı kardeşim
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. ben hep dıyorum , senı sevıyorum dıyen dıllere değil , senın için ağlayan gözlere ınan
#lenii11 Yorumla- +1 yıl
Neden ağlıyoruz ki! Gözyaşları da sahte artık...
+1 yılHercseni seviyorum diyene inansaydik cok dostumuz cok sevgilimiz olurdu
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum abi 😅
- +1 yıl
Oyle valla cevremde var toplasan 10 kisi gerisi cöp
- +1 yıl
Benim çok varda abi küçük çocuklar gençler bize başka bir sevgi gerek 😊
+1 yılÖnceden inanirdim ama insanları tanıya tanıya herşey değişti
11 Yorumla- +1 yıl
Bende aynı şekilde hayırlısı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu güzel cümle her dile pelesenk oldu malesef. O yüzden inanmakta güçlük çekiyorum ✔️
11 Yorumla- +1 yıl
Bende kardeşim hayırlısı
+1 yılGörür görmez ya da kısa bir süre sonra diyene inanmam.
15 Yorumla- +1 yıl
Zamanın bir önemi yok
- +1 yıl
Yani beni iyice tanıdıktan sonra söylerse inanabilirim.
- +1 yıl
Tanımak için zaman gerekmiyor ki!
- +1 yıl
Tanımak için zaman gerekiyo. Herkes bir süreden sonra maskesini takmayı unutuyo.
- +1 yıl
@camethereaper yıllarca maskesini saklayanlar da var. İnsanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar
Söyleyen kişinin samimiyeti önemli 😊
31 Yorumla- +1 yıl
Tabiki ablacım katılıyorum fakat sahte samimiyet daha çok
bana kimse demediği için öyle bir problem yok
12 Yorumla- +1 yıl
Ben seni seviyorum abi 😊
+1 yılEee kadinlarin en büyük büyüsü
11 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum ben kapılmıyorum 😅
Hayir inanmam niye inanayim😅
11 Yorumla- +1 yıl
Bende bende 😅
+1 yılIhtimal bile vermiyorum...
113 Yorumla- +1 yıl
Kim bilir belki de olur
- +1 yıl
Seni seviyorum demek kolay da gercekten sevebilmek oyle kolay mevzu degil iki gunde seviyorum olmaz oluyorsa kendini kandirir onu diyebilen kisi bence 😊😊simdi yine herkes herkese benzemezle baslayan cumle gelecek🙈🙈🙈🙈🙈
- +1 yıl
Evet kolaylaştı, eskiden zordu. Öyle hemen söylenemezdi. Önce beklenirdi. Zaman verilirdi. Söylemekten ziyade belli edilirdi. Bir zaman sonra belki zar zor söylenirdi. Ben seni seviyorumdan daha çok seni sevmek istiyorum derim. Bir ömür sevmek. İki günde seni seviyorum olabilir olur. Kişiden kişiye göre değişir. Hayır katılmıyorum. Kendimi kandırmıyorum. Olanı söylüyorum ve olması gerekeni söylüyorum. Doğru tektir kişilerin doğrusu doğruyu doğru olanı değiştirmez. Sevmek için zaman gerekmez. Bak bu sefer demedim 😅
- +1 yıl
Zaman gerektirmeyen asktir sevmek icin zaman gerekir tanimak gerekir her halini gorebilmek iyisine kotusune razi olabilmek onemlidir sevme isinde ask ise olabilir elbette ama kalici bir duygu degildir ya biter ya sevgiye donusur ama sevgi iki gunde olusabilecek bir hissiyat degildir bu benim fikrim tabii ki herkesin fikrine saygi duyarim bu konuda.. Ama insanlar yasadigi cekim gucune yahut durtulerine ask ve sevgi adini verdikleri icin bana sadece komik geliyor bu sekilde olaylar😊
- +1 yıl
Aşk zaman gerektirir fakat gerektirmeyedebilir😅 Kişiden kişiye göre değişir yine. Ben eşimden başkasına aşık olmam. Olamam. Önce nikah sonra aşk. 😅 Tanımak için zamana gerekmez ki! Kimi zaman bir bakış bir gülüş anlatır her şeyi ele verir kişiyi. Kimi zamanda şu an olduğu gibi bir çift söz belli eder kendini. Kişinin maskesi varsa yıllar geçse nafile bir maskeyi sevemem ben! İnsan her haliyle sevmeli, günahıyla sevabıyla her şeyiyle. Fakat helale yakın haramdan uzak daha iyidir benim için. Ben razı olurum sevdiğime beni sevdikten sonra. Sevmek çok şey demek! Bir kelime ama içinde hayatı barındırır sevmek. Aşk kalıcıdır. Fakat kişilerin aşkı günlük haftalık olabilir bunların benim aşkımla alakası yok. Aşkın ömrü yoktur. Kişilerin aşkının ömrü olur. Hayır bitmez aşk. Benim aşkım bitmez bitirilir. Aynı şey değildir edebiyat. 😅 Bence oluşabilir. 😅 Oluşur çok da güzel olur. Onlar heves ve zevk peşinde olanlar. Boş insanlar 😂
- +1 yıl
Ayni seyi soylerken catismak 😂😂😂 biz seninle niye boyle oluyoruz ki her seferinde ilginc🙈
- +1 yıl
İkimiz de farklı bir şekilde ifade ediyoruz ondan dolayı alabilir😅😅
- +1 yıl
Olabilir edebiyat farki demek ama sonuc itibariyle ozunde ikimiz de iki gunde derin duygularin olmayacagini gercek sevginin de dilden cok yurekle ifade edilecegini dusunuyoruz herhalde?
- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın fakat aşk ve de sevgi kişilere göre değişir değişebilir. Benim için iki gün yeterli bir süre sohbet muhabbete göre de değişir. Dilden çok yürekle ifade edileceğini düşünüyorum fakat ben ikisini de bir arada yaparım. 😊
- +1 yıl
Yaaa oyle bir sey olur oylr bir sey yasanir ki evet dersin bu yillardir aradigim insan vurulursun buna eyvallah ilk goruste aska da inaniyorum ama benim iki gunde olmaz dedigim olay baska acikca diyemiyorum da iste🙈🙈🙈 ve ayrica elbette sevgi soylenmelidir ama kuru kuru seviyorum demek olmaz icraat olmadan istersen gunde bin kere soyle benim anlatmak istedigim bu.. Simdi ortama bakilirsa iki gun ayseyi sonraki uc gun fatmayi obur hafta zeynebi sevenlerle dolu ortalik 😂
- +1 yıl
Bende onu demek istiyorum zaten 😅İşte bu ulan hayatımın kadını olacak kadın 😅bende ilk görüşte aşka inanmıyorum zaten olmam da 😅tamam tamam anladım ben 😅 katılıyorum dedim ya seviyorum deme hissettir diye detayda 😅anladım ben seni yeni geldim çalışıyorum kusura bakma 😊haklısın kesinlikle katılıyorum 😊
- +1 yıl
Kolay gelsin sonunda kendimi anlatabildigim icin mutlu oldum😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim sağ ol daim olsun mutluluğun 😊
+1 yılAşka inanmıyorum ben.
14 Yorumla- +1 yıl
Bende insanların aşkına inanmıyorum
- +1 yıl
Öyle hocam 😊
Hayvanları seviyorum mesela profildeki oğlumla birbirimizi seviyoruz o yeter bana 😊 - +1 yıl
Hayvanları Ben de çok seviyorum insanlardan daha insancıllar
- +1 yıl
Evet daha vefalılar. 😊
Bu devir de hiç inanmam zaten
13 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı hayırlısı
- +1 yıl
Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık hayırlısı haklısın ahir zaman
+1 yılİnansam nolucak ki? Hep aynı şeyler ! Bitti !
12 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı inşaAllah bir gün güneş doğacak ve hiç batmayacak
- +1 yıl
😊😊
Hayır, inanmam.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende 😊
+1 yılAbim hiç bir şeye inanmıyorum artık.
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme kardeşim öyle deme lütfen hayırlısı bende çoğu şeye inanıyorum ama hiçbir şeye inanmıyorum demek uygun değil diye düşünüyorum 😊
- +1 yıl
Anlıyorum abim, ben soruna karşılık öyle dedim. Hiçbir şeye derken aşka dair dedim. :-)
- +1 yıl
Tamam tamam şimdi anladım şimdi oldu 😅ben aşka inanıyorum ama insanların aşkına inanmıyorum 😅
Sevdiğini kendi çapında ispat ederse inanırım
13 Yorumla- +1 yıl
Mesela nasıl ispat edebilir? Sevgi ispat edilir mi?
- +1 yıl
Olabilir
- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler