Ayrılma blöfü yaptıktan sonra...

Merhaba 5 aylık ilişkim var.Aslına bakarsanız çok mutluyduk ta ki 1 ay öncesine kadar.Kafamda hep soru işaretleri vardı hep bunaltıyor sıkıyordum sevgilimi.Sonradan öpüşleri elimi tutuşları değişti bunu ona söylediğimde hayır yok dese bile sonrasında kabul etti evet eskisi gibi öpemiyorum dedi.Sebebini ise bir kaç kez ayrılma blöfü yapmama bağladı.Bir kaç kez ayrılma blöfü yapmıştım ve de arabadan çıkıp gitmiştim gitme demişti peşimden gelmişti.Ama sonrasında değişti aslına bakarsanız terkettiği eski sevgilisi başka biriyle çıkmaya başladığı zaman değişime başlamıştı ben ona bununla bir ilgisi var mı diye sora sora çok yordum sürekli başka bir sebebi olmalı bunun diye düşünüyordum sürekli sıkıştırıyordum.En yakın arkadaşı bana karşı "hala neden birliktesin diye arada sıkıştırıyor ve de eski erkek arkadaşını tanıyor aynı ortamdalar ve de onun neler yaptığını sürekli yetiştiriyor benimkine" geçen de facebook tarama geçmişine baktım facebook'u kapalı ama ayda bir kez giriyor ve her girdiğinde eski tüm erkek arkadaşlarının profillerini inceliyor.En sonunda bu 1 sene çıktığı çocuğun profilini incelemiş yeni çıktığı kız da onunda arkadaşı aynı çevreden ve o kız hala faceinde var mesela.Ama o eskileri çıktığımız gün sildirmiştim facebooktan.Bunu söyledim sen beni sevmiyorsun dedim kavga ettik ettik durduk.Yeter yoruldum artık dedi sıkıyorsun çok dedi meraktan baktım fotosuna baktım sadece dedi.Ama daha önceden de 1 dakika bile olsun bakmış profillerine.Onu aynı çevreden diye ailesiyle tanıştırmış beni tanıştırmadı mesela erken dedi.vs vs.En sonda " birbirimizi daha fazla üzmeyelim ya da ayrılalım" dedi.Ben kabul etmedim düzelmeni bekliyorum davranışlarının dedim önce sen düzel dedi .Aramızdaki sorunu çözdüğümüz günden sonra buluşmamızda."Ayrılmayı düşündüm ama pişman olmaktan korktum" dedi.O gün içerisindeki konuşmamızda " Sen çok iyisin ve sanırım sen beni benim seni sevdiğimden çok seviyorsun,seni üzmekten korkuyorum." dedi.Ama ayrılmadık.Şimdi eskiye döndü gibi sevdiğini dile getirebiliyor.Eski öpüşleri yavaş yavaş geri geldi.Sizce ben ayrılma blöfü yaptım diye mi bir an değişmişti ve beni sorguladı.Çünkü sana çok güveniyordum bu lafı senden duymayı beklemiyordum dedi.Yoksa sizce şüphelerimde haklı mıyım.Ayrıldığı erkek arkadaşını mı unutamadı değerini o başkasıyla çıkınca mı anladı dersiniz?
Ayrılma blöfü yaptıktan sonra...