Oje rengine karışan sevgili?

Arkadaşlar geçen bir oje sürmüştüm, gold denilen ürünler var ya altın renginde, simli oluyor. Erkek arkadaşım beğenmedi. Ben sevdim ama. Birkaç kez o ne öyle çingene rengi tam vs dediyse de dinlemedim. Sürme bir bişey demiyor da ojesiz daha güzelsin sade halin daha hoş, o renk için çingene sarısı falan diyerek alttan alta soğutacak anlayacağınız. 1 haftaya yakın o oJelerle gezdim onu dinlemedim. Ben karar veririm süreceğim renge bir beynim var senin yerime karar vermene gerek yok dedim. Ojelerim bozuldu diye sildim dün. Bugün gördü diyor bak böyle ojesiz daha güzel olmuş böyle yakışıyor sana. Ojeyle alakalı 4. Fikir belirtme adı altında bence baskı kurma çabası oldu bu Fikrini soran oldu mu dedim tersledim sevgilim değil misin fikir de mi belirtemicez dedi. Sana fikrini belirtme demiyorum bir kere söylersin sevmedim dersin tamam aynı şeyi 4 kere dersen bilinç altı baskıyla değiştirmeye girer bu tırnağıma süreceğim ojenin rengine bırak da ben karar vereyim 25 yaşındayım dedim. Bozuştuk biraz. Ben senin sevgilin değilmiyim fikir de mi belirtmeyelim dedi soran oldu mu fikrini dedim ben de attırdı tepemi. Haksız mıyım sizce bir kere dese beğenmedim anlarım 4 oldu sen beğenmedim dediğin halde sürüyorsam demek ki ben seviyorum ne karışıyorsun arkadaşım yaşayan var mı böyle bişe çok saçma değil mi sizce ya ben mi abartıyorum
Oje rengine karışan sevgili?