Sevgilimle her kavgamızda bir engelleme sorunsalı. bana her büyük kızdığında engelliyor söyleniyor ve napcam bilmiyorum?

bizim iyi giden bir ilişkimiz vardı sonra benim geçmişle ilgili bazı yalan ve yanlışlarım gündeme geldi bir ara ayrıldık ama barıştık. tabi bu barışma şu an eskiye göre daha iyi ama hep bir hakaret kötü söz birbirimize ama eskisi kadar DEĞİL. fakat sevgilim her kızdığında bazen beni engelliyor açıp bakıyo sonra hemen kapıyor filan. beni izliyor yani. bende sümüklü gibi yok arıyorum, yok dükkanına gidiyorum, yok güzel sözler bırakmam seniler filan. istemiyorum seni diyo, ama sonra yumuşayınca çok kızdırıyosun beni diyo ve önceden kalık bir kızgınlık var zaten. aileleri tekrar görüştüğümüzü de biliyorlar ve beni istiyolar ama çocuğun bu huyu beni deli ediyor ve engelleyince ne yapcam bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
tabi anlıyorum eski ilişkilerimi yaptıklarımı filan öğrendi ama ben onu aldatmadım onlayken birşey yapmadım. ve ben kendimi ona verdim bu yüzden zaman zaman pişmanlık duyuyorum. ama bu engelleme işi ve iliskimizin bir sonuca bağlanmaması beni çıldırtıyor. ( 2 sene oldu)
Sevgilimle her kavgamızda bir engelleme sorunsalı. bana her büyük kızdığında engelliyor söyleniyor ve napcam bilmiyorum?