Flörtte Eski sevgiliyi aramak?

Arkadaşlar eski sevgilim geleneksel bir ailede yetişmis. Hem modern hem de muhafazakar tarafı var. Dinine bağlılığı pek yok. Birlikte içki içeriz yeri geldiğinde. Ama tabuları vardı cinsellikle ilgili. Açık giyinmiyordu. Ailesine bağlıydı. Beni seviyordu. Sadık oldduğunu görüyordum ve inanıyordum.
4 yıl birliktelikten sonra gerek ailesi gerekse yasadığımız sorunlardan dolayı ( maddi durumumun pek olmayışı, bir hastalığımın olması, ailesinin beni kabullenmekte çok zorluk çekmesi) ayrıldık. Beni çok üzüyordu ailesine çok bağlı kalması. Ailesinin beni istemediğini bilmem canımı cok yaktı. Ayrıldık sonunda. Simdi baska bir kadınla tanıstım. İlk bulusmamızda yakınlastık. Ama öncesinde 5 6 aydır sosyal medya üzerinden görüsyorduk. Ailesine baglı ancak rahat bir insan. Cinsellkle ilgili tabusu yok geleneklerden uzak hastalığımı sorun etmeden benimle iliskiye baslayacak biri olması ve ne istedğini bilmesi, özellikle eski sevgilimle kıyaslayınca, bu tanıstığım kadında eski sevgilimde bulamadığım çogu özellik var birlikte herşeyi yapabiliriz.. Diyeceğm o ki eski sevgilimin tam tersi bir insanla beraber olmak güzel ancak cevap veremediğim sorular var. Ayrılalı 6 ay olmusken baska biriyle baslamak cinsel dürtülerin sonucu olabilir mi diye düşünüyorum ama bir yandan cinsellikten öte ruhsal mutluluk yaşıyorum.. Bir de uzak olmamız mesele. Bir kaç ayda bir ancak görüşme sansımız var. Ne diyorsunuz bu konuda?
Flörtte Eski sevgiliyi aramak?