Tartışmalar ilişkilerin tuzu biberi, peki kızdığınız zaman sevgilinizin size ulaşmasını engelliyor musunuz?
Engelleyen sevgili

O nasıl bir kafa nasıl bir düşünce ben çözemedim. Ayrıldığım sevgililerimi bile engellemedim.
Yaptığının çok çocukça olduğunu söylerdim fazla kapris yaparsa da kendi bilir ben naza gelemem
Kavga edince engellemek saçmalık ayrılınca olabilir görmemek adina.
Engel yersemde asla birdaha yazmam.
Engellediği an silerim.. Hem ilgi alaka bekleyecek karsılıgını kesınlıkle gorecek bekledıgını ve ustune gelecek engelleyecek oylemı vay arkadas.. Yok oyle bırsey.. Sorgusuz Silerim NeeeeTT!!
Kavga ettiğim şeye göre değişebilir. Genel olarak kavga etmem alttan alırım. Kavga ediyorsam eğer bitmiştir o ilişki. Mutluklar dilerim...
Cevap
10Cevap
Engellenmişse herşey bitmiştir cılkı çıkmıştır, hayır gelmez artık o ilişkiden.
Hayır engellemem bunu yaparsam kendimde eziklik hissederim. Ne kadar büyük bir insan olduğumu ona göstermek için oralı bile olmam.
Engellerim diyenler
Otursun başını iki elinin arasına alsın ve "ben neden bu kadar karaktersizim" desin
Yazık günah yaa
Ben bu insanları anlamıyorum ve
Ölene kadarda anlamıycam herhalde
Engellemek gibi bir ergenlik yapmam ama karşı taraf yapıyorsa eski sevgilim olur artık çocuk büyütcek olsam yapar büyütürüm.
Hahaha sacmalama cok buyuk problem varsa aksine engellemem ki o kadar umursadigimi dusunmesin. Ben hayatimdan silerim genelde
Evlilikte engel de atılmıyor. Trip yapıyorsun :) akşam eve gelince aynı masada oturup yemek yiyorsun.
Yani aslına bakarsan bir takım birikimler olur ve en nihayetinde engellerim. Ama engellersem asla da açmam.
Ben engellemiyorum en fazla kızgınlığım geçtikten sonra konuşmak için zaman isterim
Kizsa bile engellenemez bir kaç gün trip atılır engelleyen sevgili olmaz bence ya
çok çocukca bir davranış konuşmak istemiyorum dersin olur biter
Neden engelliyeyim tam tersine sorunu çözmeye çalısırım.
Cıks engellemem ben. Aksine daha fazla kavga ederim
Engellemem ancak mesajlarına ve çağrılarına cevap vermem darılırım
Hayir engellemem yazsin cvp alamasin iyice sinir olsun😂😂
Kalbimden, aklımdan engelleyemedikten sonra sosyal medyadan engellesem ne çare 😐
Bu çok fav
O ne be ergen gibi
Konuşarak hallederiz her meseleyi
Ya da ben öyle sanıyorum
Her kavgada engelleyen kisiyi ergen olarak gorurum bune ya kavgadami etmiyelim
Engellemem
Ne den kavga ettiğimize bağlı.
engel olmaz, çat çat konuşulur biz de.
Engellemek kadar saçma bişey yoktur heralde
Engelleyebileceğim bütün yollardan engellerim💫
Kızların tek silahı
ACİZLİK
Kızınca engelleyenden bir şey olmaz arkadaş
Boşver gitsin dönerse senindir
Engellemem
Saçma soruya benzouor
Engellemek huyum değildir ergence
Sevgilim olduğu zaman deneyeceğim.
Anlatılmaz yaşanır...
Koş bakalım. Hayırlı olsun..
Yok. Olmuyor. Olan cümleyi duymak ister misin?
+Ne oldu?
-Sana çok bağlandım. Ve kızlarla olan konuşmam azladı. Seninle konuşmak istemiyorum.
+Sen bilirsin.
Sabah geldi o mesaj.
Yani evet.
Hayat ve getirileri. İnsanlar yetinmiyor. Olayın komik kısmı şu. Ona ne sevdiğimi ne hoşlandığımı söyledim. Yazdı, çizdi, oynadı bitti.
Sevmedim değil. İyi insandı. Ama neden bu şekilde konuştuğumu umarım anlamışsındır
Âlâ. İyi geceler dilerim.
Engellemem ama telefonu kapatırım
Hayır bu çok çocukça..
Engellemem
Hayır
Evet 😂😂
Engellemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar