Yolda yürürken, Sevgilinize biri asıldı ? tepkiniz ne olurdu ? valla ben şahsen azını yüzünü dağıtırdım.. :@
Haşat Ederim. ( Döverim )
Uyarırım.
Duymamazlıktan Gelirim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız arkadaşımın yanında kavga etmek pek hoş değil. Bir de dayak yeme ihtimalin var. Hem rezil olursun hem de sen dayak yedikten sonra kızın hali nice de olabilir. O nedenle bakışlarımla falan belli ederim çok rahatsız olduğumu. Baktım ki öyle olmuyor gider uyarırım. Ama gene olmadıysa dayak cennetten çıkmadır.
gebertirim lavuğu...hiç içim sızlamaz.
Allah yarattı demem valla kndıme bıle guvenmıyorum o konuda... adam öldürmeye tövbe etmedimde kırarım ağzını :D bayan olmam önemlı deıl asla kız gibi kavga etmedım etmem de savurdumu yapışır kaldırıma... O kim laf atacak asılacak ... ayy allahım nevrim döndü bak şimdi yaaa
valla ben dayanamam saçını başını yolarım o yellozun
Cevap
13Cevap
Biraz ilerledikten sonra kız arkadaşımı güvenli bir yere bırakır geri dönerim ve diyalog şöyle olur birader bakarmısın arkasını dönmesiylen pat sağ kroşe sol aparkat karna uzunlamasına bir tekme ve yerde eğilip ağzına birde balgam atardım ondan sonra yoluma devam hehe :)
YOLARIM! Vakt-i zamanında bir kız "ben varken" sevgilime asılmıştı, kafa atmıştım. Burnu incinmişti. :D
Mersi. ;D
İlk bir küfür sallayarak,canice bakışlarla salyalarımı sağa sola saçarak ne dediğini sorarım.
Eğer dönerlerse dediklerinden,yoluma gidiyorum yok dönmezlerse, güzel görüntüler çıkmıyor.
ölüsünü görürsün hatta onu orman testeresiyle öldürürüm , bu kadar kızarım yani gözüm döner
Bu yaptığının hiç hoş bir şey olmadığını söylerim. dsdf
Yolarım orda kafasını kaldırıma sürtüp kıvılcım çıkartırım
Çabuk sinirlenen biriyim.Sanırım küfür eder üzerine yürürüm tepkisine göre boyuna cüssesine göre dayak yer,atar bir şeyler yaparız işte.
Yolda yürürken; duruş, bakış, yürüyüş vs. ile o'nun "benim" olduğunu hissettiririm. Kimse asılamaz. Yeltenemez bile.
Özellikle son dönemlerde bunu daha iyi yapar oldum.
Maço papazı
Sana kimse bakmadığı için, sorun olmuyor. Sahi senin şu Carousel'in karşısındaki solaryum işi n'oldu? auzafksalnda
Yanında ırzıma geçseler peçete tutarsın, sürtük adam.
Noolsun, yazın galmesini bekliyooz yanee.
Leopar anneye selam. Her yerinden öpüyorum.
As canım. Şutüngen yemişsin yine. Özgürce uç sevgi kelebeği
Tırnaklarımı gözlerine geçiririm.Aşifteye bak sen:/
sevgilime dövdürürüm o kızı ,
bende çekirdek çitlerim bunlar olurken.
bende ona asılırım gayri meşru hollanda doğumlu çocuklarımın annesi yaparım onu
Tüm pençelerimi çıkartırım !
Ağızla burun yer değiştirir!
Rahat bırakır bizimkinin tepkisini kontrol ederim . En fazla egosu okşanır :)
Sonucta benim sevgilim bir kizi bin kisi ister bir kisi alir hesabi:))
ne münasebet . benm sevgilime kimse asılamaz saç baş dalarım direk elimden alamazlar o kızı .
Çingeneleşmenin bir alemi yok. Kıskançlık olabilir, sevgilime asılanda olabilir. Sanki sevgilim kıza asıldı da, dövüyorum.
attan inip eşeğe binmeyeceğini bilirim sevgilimin o yüzden bir sarılırım bir sarılırım ki sorma :D
bi de öperim mal gibi seyretsin bizi hgljkghjşlkghjl
şiddete eğilimim yok fazla daha önce böyle bir şey yaşamadım ama kızı tenhada uyarırım , anlamazsa istedigi dayak stilini söylesin. Her türlü memnun kalır.
adamın yanında olay çıkarmanın manası yok, tenhada sıkıştırırım.
Uyarırdım şahsen kız arkadaşımın yanında kavga etmeyi pek tercih etmem korkabilir yani
bıçağı takarım biyerine tekmelerim yerde..
şiddet uygulanması gereken bir durum..
daha buna cesaret edecek bir olmadı ..
Bakışlar yetiyor genelde...
Saçını başını yolar yediririm.
İlk önce uyarırım. Uyarımı dinlemezse döverim.
Tabikide dalarım :D
Kızı bırakır kaçarım
Memleketteki kızlara kıranmı girdi ne kavga etcem
SDAASda
adam haklı kızı bırakıp kaçmak icap eder.Erkeklik kavgayla mı belirleniyor?
Bak işte orda çok sinirliyim
Kavgayı gördümmü ödüm g.tüme kaçıyo benim yusuf yunus tunus ne varsa atıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar