Bu bir reddedilme mi degil mi?

Selam, 3 yıldır konusmadigim lise arkadaşıma acıldım. Oda eskiden benden hoslandigini söyledi. 1 ay boyunca mesajlaştık ben İstanbul o İzmir de bu arada ve tıp okuyor 5. Sınıf cok yogun. 1 ay sonra ben izmire gittim bulusmada bana eski hislerinin birden geri gelemeyeceğini ve pek gelmedigi gibi bir sey söyledi. Ondan sonra benim moralim dustu. Bir de kızın eski sevgilisi benim arkadasim o yuzden bulusmada hep eski sevgilisinin lafını yapıp durdum. Bir de ben izmirden ayrılırken otogarda denk geldik ona uzuldugumu dusunmesin diye benim de hislerimden emin olmadigimi söyledim. Eski sevgilisiyle de konusayim bari dedim anlatayim olanlari. Bir de İzmir istambul olsaydi zor olucakti tarzi cumleler soyledim. Ondan sonra sen zaten her şeyi kafanda bitirmissin dedi ben sok oldum ssen bitirmedin mi zaten dedim dudagı titredi hic bir sey demedi. Eski sevgilisi bu kıza cok kotu davranmis hic o donemleri hatırlamak istemiyor ben ise surekli konusunu actim. Bir de hislerimden emin degilim dedim. Sonra otobuslere dagıldık mesajlasırken bana dediki ' benim o cocuk ( eski sevgilisi) yuzunden basim yanmis sen bir de gidip onunla konusucam diyorsun, ben olsam hoslandigim kiz böyle böyle olaylar yasamis gidipte cocugun agzına kizla ilgili malzeme vermem dedi. Ayrıca otogarda hislerimle alakalı dedigim şeylere 'anında geri dönus yaptın 'dedi. ( izmire nasıl geldin simdi de hislerimden emin degilim diyorsun anında donus yaptın dedi ) . Ben kesin reddedildigimi dusunuyordum durum sanırım oyle degil cunku hala mesajlasıyoruz. O ilk bir aydaki donemde mesajlastigimiz kadar ictenlik yok ama hala konusuyoruz. Bu konuya biraz ara verdik sıradan seylerden konusuyoruz ama arada whatsapp a girip cevap vermeden cikiyor geç cevap veriyor bunları görmezden mi gelmeliyim sizce? ı
Bu bir reddedilme mi degil mi?