+1 yılTutku zirvede ama anlaşmak zor.
Burcum terazi ve akrep erkekleri
genelde tutku olarak çekiyor ama
rastladıklarım kıskanç ve gözü dışarıda
tipler olduğundan uzaktan seveceğim tipler.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
akrep burcu sancılı burç ya bir öyle ertesi gün farklı olmuş Allah yardımcın olsun o yüzden ha anlaşırsın onda sorun yok ama yıpratır
08 Yorumla
Soran+1 yılDengelemesi zor 😂
Soran+1 yılPeki uzun sürer mi beraberlik😊
Soran+1 yılNasıl dayanabilirim😂 seviyorum ama bazen cidden zorluyor
Soran+1 yılHım anladım peki teşekkür ederim yorumun için
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fırtınalı ve tutku dolu bir aşk yaşanır.
16 Yorumla
Soran+1 yılPeki sence uzun sürer mi beraberlik
- +1 yıl
Biraz altfan alırsan sürer çünkü akrep erkeği baskındır, hep kendisi baskın olmak ister
Soran+1 yılAyrıca çok kıskanç ama belli etmiyor kıskançlığını içinde yaşıyor
- +1 yıl
Çok kıskançtır, çok sahiplenir eğer yapma dediği bir şeyi yaparsan direkt uzaklaşır ve soğur
Soran+1 yılYapma dediği bişeyi yapma dediği halde ben yapmak istersem peki
- +1 yıl
Soğur akrep çok kincidir hiçbir yapılanı asla unutmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersini yaşadım 5.5 yıl yani akrep kadını terazi erkeği ilişkisini. Teraziler bence dengesizler ve umursamazlar ayrıca çok kıskanç bir erkekti pek anlaşamazdık ama deli gibi aşıktım
00 Yorumla000000000000.00000000000.0000000000
0103 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılAma bizde az da olsa var ya😂
Soran+1 yılO kadar mı kötü ya😂 peki neden ihtimal yok😀
- +1 yıl
Çünkü Terazi kadınları denge konusunda hakimlerdir. Olaylara daha geniş açıdan bakabiliyorsunuz. Hem olumlu hem olumsuz yönleriyle değerlendirmek sizin işiniz. Garantisiniz. Güvende hissetmek istersiniz. Ama akrep aksi olur dengesiz olur patavatsız olur. Duygularına hakimiyeti 0 kadar yanaşır. Eğer iki asıllı burç varsa ortada yıpranan sen olursun. Çünkü akrep herşeyin farkındadır ama umursamaz takılır. en azından sana öyle gözükür
Soran+1 yılHımmm anladım bugün umursamazlığını söyledim ona ve sana öyle geliyor ama umursuyorum diyor neden böyle ya da ne biliyim neden umursamaz takılır
Soran+1 yıl😀 peki ona karşı olan davranışlarım nasıl olmalı cidden dengelemek istiyorum birşeyleri ama nasıl olur bilmiyorum
Soran+1 yılYaa çok olumsuz konuşuyorsun sen yaa😂
Soran+1 yılTanışalı 50 küsür gün oldu
Soran+1 yılTanıştığımızdan bu yana ilk zamanlarımızdayken onunla çok anlaşamazdım çok fazla tanıyamamamın etkisi de vardı biraz
Konuştukça ve gün geçtikçe biraz alıştım alışmasına ama bir ara tekrar anlaşamadığımı düşündüm 2 kere reddettim ilk reddedişimde en az 1-2 hafta konuşmadım sonra bişey oldu bir kere şans vereyim istedim verdim sonra kız arkadaşımla beraber üçümüz buluştuk o buluşmada da reddettim ama çok kısa bir ayrılık yaşadım bu reddedişte ben kendim geri döndüm ondan hoşlandığımı farkettim o da beni sevdiğini söylüyordu hala söylüyor o reddedişten sonra buluşmaya devam ettik hala da ediyoruz bazen tek bazen arkadaşımla beraber falan bana çok sarılıyor beni çok öpüyor falan böyle karşılıklı sohbet edemiyoruz oturup da bunu da bugün söyledim ona falan
Soran+1 yılBen istiyorum ki diğerleri gibi biraz ağır başlı olsun oturaklı olsun beraberliğimiz uzun sürsün hemen ayrılmayalım falan ama her zaman olmuyor bu ağırbaşlılığı ve çok fazla sırnaşık bana diyor ki istemiyorsan söyle yapmam iyide ben söylesem nolacak kendini tutamaz ki bu yinede hayatımdaki ilk sevgilim bir de
Zamanında sevdiklerim oldu elbette ama sevgili olmadım
Soran+1 yılyanlış kişi olduğunu nasıl anlarız peki
- +1 yıl
Etrafına bakman yeterli. Etrafında ne gibi insalar var. En başta ailesi sonra arkadaş çevresi. Çalıştığı iş yeri. Daha önceki yaptığı işler gibi. Bunları öğrenmeden önce samimi olmamaya dikkat ederim çevresini tanımak içinde kendime zaman veririm. Kendime hep şunu söylerim etrafımda birileri olacaksa güvenmeme gerek yok sağlam olsun.
Soran+1 yılMc donalds da çalışıyor iş arkadaşlarına baktım %90 I erkek kız çok az var anne babası ayrı babasıyla yaşıyor ama annesiyle bağını koparmamış şuanlık sadece 3 arkadaşını tanıdım biraz da olsa
Soran+1 yılSence beni seviyor mudur
Soran+1 yılPeki sevdiğini ya da değer verdiğini nasıl anlarım
- +1 yıl
Bunu sözle anlatmak zayıf olur. Seven ve değer veren insan kendini her türlü belli eder. Eğer karşındaki öyle bir insan olmuş olsaydı sen bu soruları bana sormazdın. Sebebinide söyleyeyim. Ben 25 yaşındayım yaklaşık 10 dan biraz fazla sevgilim olmuştur. Bir insan oldu hayatımda kaybettim. O gittikten sonra orası hep boş kaldı. Az önce güvenmeme gerek yok sağlam olmalı demiştim. işte tam olarak bundan bahsediyorum. İnsan istesede istemesede kendini her türlü etrafa gösterir. Ama eksik ama dolu ama yanlış ama doğru..
Soran+1 yılAma ben nasıl belli eder tam olarak bilmiyorum ilk sevgilim sonuçta bunları bu yüzden bilmiyorum yani mesela ne yaparak ne söyleyerek belli eder
Soran+1 yılİkimiz de 19
Soran+1 yılNasıl yazılıyor
Soran+1 yılSeviyem yeterli değilmiş 😂
Soran+1 yılBen daha dün indirdim uygulamayı yeniyim burda😂
Soran+1 yılFace yok
Soran+1 yılBurdan konuşulsa nolurki
Soran+1 yılbir süre sonra silicem zaten ben bu paylaşımı
- +1 yıl
daha ismini bile bilmiyorum sen söylerken ben anlatayım. sana ilk olarak şunu söyleyebilirim. İnsanları tanımadan yanaşmamalısın. İlişkinin en sağlıklısı şöyle olur. Aklı başında bir kız kendine arkadaş dost sevgili isteyebilir. Ama buna sahip olmadan önce etrafını iyi süzer. Mesela sevgli mi? Etrafındaki bütün erkekleri gözden geçirir ve süzer. Hal ve hareketlerinden ortaya kendince birşeyler çıkarır. Aralarından birini seçmek zorunda değildir. Orada değilse başka yerdedir. Seçtiği zamansa tanımak için etrafında olur arkadaşının arkadaşı gibi vs. sonrası zaten varsa gelir. Yani şimdiki zamanda erkek hoşlandığı kıza teklif ediyor. Kız erkeğe bakıyor yakışıklıysa kabul ediyor parası varsa kabul ediyor vs. vs. ilişkiler çok basitleşti. En başında herşeyin böyle olması gerekiyor. Ben sana bundan sonrası için birşeyler söyleyebilirim. Sizin kurduğunuz ilişkilerle ilgili dürüst fikrim yok olmazda.
Soran+1 yılAnladım şimdi seven insan nasıl belli eder
- +1 yıl
Seven insan seninle ilgilenir. Sevdiğin şeyleri sen haberin olmadan öğrenir. Kendisinin sevdiği ve senin sevdiğin ortak şeyler bulur. Sana onlarla gelir. Yani sen bu insanlayken manevi huzur sevinç yaşarsın. Bunu hödük olmayan her insanlar. Vaktini seninle sarılarak öpmek için harcamaz. Seninle vakti güzel değerlendirmek için harcar. Mesela bir hafta sonu seni alır bilmediğini düşündüğün yerleri gezdirebilir. Nerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılHım anladım istanbuldayız ikimizde
Soran+1 yılAaaa ama bişey diyim mi bikaç saat önce bana pazartesi günü senle bir yere gidicez sürpriz söylemem dedi
Soran+1 yılGünümüz güzel geçecek falan da dedi
Soran+1 yılEskiden öyleydim ama artık değilim
Soran+1 yılPek anlamadım desem
- +1 yıl
Bu tip sorular fikir alışverişi için sorulur. Eğer insanlara fikir soruları sorarsan o fikre göre çıkarım yapman gerekir. Ama sen yapmıyorsun. Ve karşındaki insan bundan dolayı sana baskı kurabilir etlileyebilir. Yani insanlara kendini tanıttığın gibi olmalısın bunu demek istiyorum
Soran+1 yılValla napayım yapım böyle birazcık değişmek isterdim keşke değişebilsem ya da terazi burcu falan olmasam
Soran+1 yıl😂😂 peki bişey sorucam perşembe günü yanıma geldiğinde arkadaşım da vardı o gün aynı günde 4 iğne yemişti dişi çok ağrıyordu hastaneden gelmişti yol ters olsa da geldi yinede
İş yerindekiler de bilmiyordu bana geldiğini falan yani hastaneye gitmek için izin almıştı sadece
Buna ne denilir yani değer verdiğini mi gösteriyor
Soran+1 yılNasıl yani ne konuda yalan söylemiş
Soran+1 yılYok yaa o yalan değildi gerçekti ağrıdan zor duruyordu yanımda zor konuşuyordu hatta bir ara yanlışlıkla çenesine çarptım kıvrandı acıdan ilaçlarını bizzat gördüm reçetesini falan o güne aitti herşey
İş yerindekiler sadece hastaneye gitmek için bikaç saatliğine izin vermişler hastaneye git işin uzun sürerse kal orda sonra eve git ama erken çıkarsan çık gel işe ve çalışmaya devam et demişler onun da işi o gün kısa sürmüş doktor ilaç ve iğne yazıp göndermiş beni aradı işte müdür böyle söyledi ama iş çıkış saatine kadar buluşabiliriz istersen dedi bende arkadaşımı bırakmak istemedim diye gelmek istemedim kararsız kaldım sonra o da dedi tamam gelme bekle ben geliyorum dedi geldi sonra da kafede falan oturduk öyle sonra gittik eve
Soran+1 yılDiyemez tabiki
- +1 yıl
Çünkü yaptığı doğru birşey değil. Doğru birşey olsa anlatabilir. 1. si bu insan yanlış şeyler yapmaya müsait biir insan. 2. si ise yaptığı yanlışın üstünü yalanla örtmeye çalışan bir insan. 3. sü ise iş yerini yüzüstü bırakabilecek bir insan. yani Yanlış yapan yalan söyleyen ve insanı yarıyolda bırakacak güvenilmez bir insan. Anlatabiliyor muyum? bir insanı seçmek budur işte
Soran+1 yılNasıl böyle güzel tespitler yapıyorsun valla şu an ağzım açık şekilde okuyorum😀😀
Soran+1 yılAklıma bişey geldi
Şimdi salı günü buluşmuştuk biz yine
O gün yemek yemeye gitmiştik ardından başka bir kafede çay içmeye gitmiştik neyse işte kafeye gidene kadar herşey güzeldi kafeye bir geldik masada oturuyoruz yanımda oturuyor. Bir anda bana dedi ki şu telefonunu versene bişey bakıcam bende dedim neye bakacaksın o da dedi merak ettim öylesine merak etme mesajlarına bakmicam bende dedin ne için bakıyorsun o zaman o da dedi telefonunu incelicem bakıcam oldu mu bende işte verdim ama biraz tırstım açıkçası o gün neden çünkü instagramda bikaç ay önce 5 ay önce falan tanıştığım bir arkadaşım vardı iyi anlaşıyoruz falan ona bu benimkini de anlatıyordum içimden düşündüm allahım ya onla olan konuşmaları okursa falan o arkadaş da selam diye yazmasın mı o yüzden gözüne ilk o çarptı falan ben bir anda telefonu elinden aldım stres yaptım ne oldu benden sakladığın bişey mi var dedi hayır dedim o zaman niye böyle telaşlandın dedi bilmem falan ağzımda geveledim bişeyler 😂 allahtan açmadı mesajı sadece dedi onu engelliyorsun cevap verme bende tamam dedim yanında gözünün önünde engelledim o da ona mesaj attı ama arkadaşıma ben tekrar engeli kaldırıp söyledim böyle böyle oldu ona sakın cevap verme seni ona tanımıyorum diye söyledim bilmiyor seni dedim o da öyle yaptı cevap vermedi
Sorma Benim ki de dedi bir daha böyle yapma bişey sakladığını düşündüm bir an dedi bende yok bişey saklamıyorum dedim
Soran+1 yılPerşembe günü telefonunda banka işlemi yapıyordu telefonumdan hesap makinesini açmamı istedi açtım normal sms den mesaj gelmişti bir anda açıp ona baktı o gün de sonra daha fazla kurcalamasın diye yalandan telefonu aldım şarja koydum yüz ifadesi bir ciddileşti ama bişey demedi
- +1 yıl
Terbiyesiz haddini bilmeyen her insan yapar bunu. Böyle insanlara taviz vererek hayatını yaşarsan çok üzülürsün. Değmez. Senin biran önce insanları seçerek yaşamaya başlaman gerekiyor yoksa çok üzülürsün. Psikolojin bozulur. Şu anda sen böyle bir insanla durarak en büyük hatanı yapıyorsun
Soran+1 yılGünaydın. Uyumuşum kusura bakma ondan yazamadım.
Peki bişey sorucam şimdi durumumuz şuanda kötü o da çok iyi biri değil ya hani
Aklıma şöyle bir düşünce geldi
şuanda birbirimizi çok fazla tanımadığımız için de böyle oluyor olabilir mi ya da ne bileyim ilerleyen zamanlarda kendisi beni tanıdıkça değişir mi davranışları karakteri oturur mu- +1 yıl
Zaten birbirinizi hiç tanımadığınız için senin ona davranış biçimin onun sana davranış biçimin olsun, ayrıcı hal ve hareketlerle tanışıyorsunuz. Ama bana kalırsa fazla safsın. Etrafını bilmem ama bu çocuga kör kütük bakıyorsun. Belli ki çocugun gideri var sen ne kadar çocuk hakkında olumsuz şeyleri görsende onunla olmak istiyorsun. Yani işin ciddi tarafında değilsin flört tarafındasın. aşk yaşamak istiyorsun yanında sevgilin olmasını istiyorsun yakışıklı olsun diyor. Tamam böyle bir şey var ama gereksiz yere zaman kaybın olacak okul hayatını etkileyecek insanlara bakış açını yavaş yavaş değiştirecek. Olacakları söylüyorum eğer bu çocuk seni üzerse ilk defa kandırılmış olacaksın. Sonra başka erkek seni yine kandıracak sonra yalama olup çıkacaksın... Herkeste bu böyle oldu. Sanma ki herkeste bende olmak zorunda mı? ihitimali bile yok olacak
Soran+1 yılHım anladım... Dün birbirimize sence ben nasıl biriyim diye sorduk onun bana cevabı şu oldu:
"Valla sadakatlı sefkatlı ıyı nıyetlı sevdıgıne zarar vermeyen herseyı anlayısla karsılayan karsındakı ınsanı zora sokmayan herseyı alttan almayı bılen eger severse bırakmayan uzun ömürlü bır ılıskıyı goturebılen bırısın bana gore"
Soran+1 yılBende ona onu anlattım ve şunları söyledim:
"Sende iyi niyetlisin zarar veren biri değilsin
Bence herşeyi anlayışla karşılamıyorsun durumuna göre değişiyor bu karşındaki insanı bazen zora sokuyorsun yani çok inatlaşıyorsun kolay darılıyorsun ama çok çabuk da barışıyorsun gibi geldi bana
Erkeklere karşı değil sadece genel olarak da öyle - çok çabuk sinirleniyorsun bir anda parlıyorsun senin yanındayken bu yüzden her an biriyle tartışacak gibi her an birini dövecekmişsin gibi hissediyor ve düşünüyorum bazen davranışlarını kontrol edemiyorsun bu da herşey bir an önce gerçekleşsin diye istemene neden oluyor olmayınca oldurana kadar çaba sarfediyorsun
Karşındaki insanı tam olarak dinlemiyorsun bir normal dinlemek var bide önemseyerek dinlemek var iyi bir dinleyici olabilmek var işte bu sende yok sen normal dinliyorsun iyi bir dinleyici olsaydın bunların hiç birisi olmazdı"
Dedim
Soran+1 yılAz çok tanıdım diyebilirim ama buluşmalarda adam akıllı sohbet edemediğimiz için çok fazla da tanıyamadım
Adım nisa
Soran+1 yılEvet orası öyle maalesef.. peki ondan ayrılmak istesem nasıl ayrılabilirim öyle bişey yapayım ki beni vazgeçmem için laflarıyla etki altına almasın beni duygularımla hareket etmeden direk ayrılabileyim. Ve hangi zamanda ayrılabilirim ne kadar süre içinde
- +1 yıl
Önce istikrarlı ve sabırlı olman lazım. Buna sahipsen. Hiçbir şekilde hiçbir şey yazma. Ona cevap verme. Karşına çıkarsa ağzını açma. eğer çok açacaksan ilişkiyi bitirdim beni rahatsız etme de. ısrar edecek olursa aldanma ısrarına. Bunu yapabilirsen zaten güçlü bir kadınsın demektir.
Soran+1 yılEn geç ne zaman ayrılsam doğru olur
Yarın buluşucaz bugün ayrılamam kız arkadaşımla da buluşmayı düşünüyorum bir de yarın onla gidip
Zamanı iyi ayarlamam lazım
Soran+1 yılSence şöyle birşey yapsam nasıl olur? Yarın son kez buluşayım davranışlarına hal ve hareketlerini falan son kez gözden geçireyim eğer diğer buluşmalardaki gibi davranırsa bana bir daha buluşmayayım sonraki günlerde mesela bir perşembe/cuma gününde falan bitireyim uzun bir mesaj yazıp
Pazartesiden o diğer dediğim günlere kadar da az ilgisiz ve soğuk davranayım
Nasıl olur sence
Soran+1 yılPeki istikrarlı ve sabırlı olman lazım dedin ya ne yönden öyle olmam lazım
Soran+1 yılBunlar dünkü konuşmalardan birkaç tanesi onun yazdıklarını yıldızla gösterdim kendi yazdıklarımda adım yazıyor..
~Nisa: Kendi iyiliğin için kendini değiştirmelisin canım yoksa hayatına giren her insanı çok çabuk kaybedersin bunu sakın unutma
*.: Senı demı kaybederım
~Nisa: Orasını bilemem ben bunu genel olarak söylemiştim benim için de geçerli bu
*.: Eger senı kaybedersem senden sonrası olmaz cok net aoyluyorum senden sonrası olmaz
~Nisa: Neden olmaz ki
*.: Ben senı sevıyorum baskasını degıl cunkı
~Nisa: Ama sevdiğini de elbet bir gün unutursun hayat sadece benden ibaret değil canım
Belki benden daha iyi insanlar çıkacak bilemezsin bu hayatın genel kuralı gibi bişey
* .: Benım olunca senden ıbarett oldu benım hayatım
Soran+1 yılİnstagramın var mı
Soran+1 yılHadi yaa şansa bak
Yaa aslında yeni olduğum için profilime pek uğrayan giren yoktur bence ben şuanlık konuşabiliyorum kötü birşey konuşmuyoruz sonuçta sevgilim hakkında konuşuyoruz sevgilim de bu siteyi kullanmıyor
O seni sokar sen onu dengelemeye çalışırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılDengelemesi harbiden zor çok zıt karakterlere sahipmişiz gibi düşünüyorum ama uyan taraflarımız da var az da olsa
Akreplerle çok kavga ederim ben
Sizi bilemem 🤷01 Yorumla
Soran+1 yılBende çok zıtlaşıyorum hem anlaşabiliyoruz hemde anlaşamıyoruz bu nasıl bişey 😂 çok zor biri
adamı çekip çevirirsin iyi olur 🤓
00 Yorumla
+1 yılben akrep deneyelim gorelim🤣🤣
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım