Sen benim ruh eşimsin diyen. benim için ağlayan sevgiye emek veren ellini tuttuğumda içimtitriyrdiyenbiryengeçkadınvardıhayatımda?

Sadece kendini düşünüyorsun bencilsin ben süs bebeği değilim senden de tüm ailenden de nefret ediyorum diye yazdı kostum yanına bitti bendededibitti bitti hislerim duygularım dedi bak anlamıyorsun bende bitti bitti dedi Yok dedi ayni dahası ben hıçkıra hıçkıra ağladım gel dedim düzeltecek herşeyi Yok dedi koştum peşine kostüm hep1buçuk ay kadar oldu ayrılalı daha önce ayrıldık 10 gün sonda aradı tekrar görüştük sonra ilgisizmişim bıraktı1buöuk ay sonra aradı tekrar birlikte olduk 20 gün kadar sonra gitti ve şimdi başkasıyla görüşüyor hatta arkadaşlarıyla bile tanıştırmış. en son bana sen den nefret esiyorum Benin mutluluğuma engel olursa şöylebmyle olur dedi gider babama söylerim dedi. ağladı bende ağladım nefret ediyorum senden tanıştığım günü lanet olsun dedi ben unutamıyorum olmuyo
Sen benim ruh eşimsin diyen. benim için ağlayan sevgiye emek veren ellini tuttuğumda içimtitriyrdiyenbiryengeçkadınvardıhayatımda?