Hani öyle gelir geçer şeyler değil şimdiki zamanın aşk dedikleri şey değil.. Sevdiniz mi birisini hiç? Sevdiğinizin göğsünde onun kokusuyla büyülenmek istediniz mi.
Hiç birisinin göğsüne sığmak, uyumak istediğiniz biri oldu mu?
Ben kadınların sevebileceğine inanmıyorum. Bu devirde kadınlar hep erkek düşmanı ve çıkarcı olmuş. Hepsi erkekleri nasıl sömüreceğinin hesabını yapıyor. Kaç tane kadın erkek haklarını savunuyor, nafakaya karşı çıkıyor, kadın beyanı esastır saçmalığına karşı çıkıyor, erkeklere uygulanan ama kadınlara uygulanmayan hadım işkencelerine karşı çıkıyor. Kadınlar ancak erkekleri çıkarları için kullanıyor. Yok buluşmalarda hesabı erkek ödesin, sanki biz kadınların yürüyen cüzdanıyız, yok işte nafaka almak için evlenmeler vs. Kadınlar hep bir çıkar peşinde. Gerçek sevgiyi gösteremiyorlar. Ha tabi böyle kız hiç yok demiyorum, elbette var. Ama çok nadir, aşırı derecede nadir, varla yok arası denebilecek kadar az. Milyonda 1 yani. Feminizm varken, bu şartlar altında ne aşk olur, ne sevgi ne de başka bir şey.
Bu şekilde sevdiğimin göğsüme yatmasını isterdim onun nefesi ile uyumak kadar güzel başka ne olabilir bilmiyorum öyle tahmin ediyorum yani en azından :)
En İyi Cevaplar