Genelde çevremdeki kadınlarda böyle bir tutum söz konusu. Neden kadınlar bir erkeğin ilk sevgilisi olmak istemezler? Kimse ilk sevgili olmazsa biz nasıl ilk sevgiliyi bulacağız? Yalan mı söyleyelim yani? Görüşleri bekliyorum...
Cevabın nedir?
Hakikaten mi istenmiyormuş? Bunu hiç tahmin etmezdim doğrusu...
İlk defa biriyle çıktım. Aynı kişi de ilk defa benimle... Onunla yaşadım ilkleri, evlendik, çocuklarımız oldu. Ne bizden önce ne de bizden sonra onun veya benim hayatımızda hiçkimse ve hiçbir deneyim olmadı.
Bu sayede hiçbir zaman geriye dönük hiçbir polemik, ileriye yönelik ise hiçbir şüphe olmadı içimizde. 9 yıllık evliyiz. Hala akşam olduğunda eve erken gitmek için arkadaşlarımı ekebiliyorum. Hala daha dizinde uzanıp film izleyebiliyorum. (ruz...)
Flört, nişanlılık ve evliliğin ilk günlerinde hissedilenlerin hemen hepsini hala hissedebiliyorum (ruz...)
Çokmu şanslıyım (yız) nedir?
Ee ne alaka şimdi bu soruyla ? :) Şu alaka efenim : "Bence hadiseye yanlış yönden ve müthiş önyargılı, müthiş stratejik yaklaşmaya çalışıyoruz. Bu da bizi çoğu zaman planlanmış bir sevgiyi yaşamaya zorluyor. Onun yerine biraz olayı akışına bırakıp, karşıdakine güvenmek, ve tam tersine onun için "ilk" olabilmeyi çalışmak gerek bence. Ama bu hususta özellikle erkeklerin çok ama çok gayret etmesi gerekir. Çünkü erkeklerin bir çoğu maalesef, "ilk" olanı ararken kendisi ilk olmamak için her türlü çabayı sarfediyor.
Ne demişler, "ne kadar ekmek o kadar köfte" :)
saygılar63 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yarı kaşarlıktan, yarı öz güven eksikliğinden diyebilirim.. Hal bu ki yoğurulmamış hamur işte, al kendi zevkine göre dizayn et senin olsun.
FarmVille de bahçe yapmayı biliyorlar kendi zevklerine göre. O eylenceli geliyor. Sıra erkeğe gelince sevmiyorlar. Akıllı kız zaten bunu bilir sevgilisi olmamış erkek ister ki istediği şekli versin... Diğer kızların kişiliği pek oturmadığından erkeğin kendilerini şekillendirmesini ister. Onun kalbına girmek için can atar. "Azcık maço olsun" arayışı da bu yüzdendir... Neyse daha yazmayayım linç etmesinler :)111 Yorumla
Çünkü çok ergen ve salak oluyorlar. Yanında seni koruyan olgun ve iradeli bir erkek varmış gibi hissetmiyorsun. Kadını tanımıyor. Kadının vücudunu bilmiyor. Nelerden hoşlanır nasıl ilgi göstermesi gerekir bilmiyor. Hep senin çocuk eğitir gibi eğitip öğretmen gerekiyor. Hiçbir kadın da değiştirmek için sıfırdan birini hayatına almaz. Çok saf ve salak oluyor çünkü. İyi kötü ilişki tecrübesi olmayan erkek cidden çok mal oluyor. Ne sevgililiği biliyor ne ayrılmayı ne tartışmayı. Kızın köpeği oluyor. Bir de her basit yakınlaşmada sertleşip seks istiyor ve kızı bıktırıyor. Yani aşk değil de tecrübe edinme odaklı oluyor bence. Ne kadar o duygusunu aşk zannetse de ilk defa bir kadının sevdiği erkek olmak ona gereksiz bir ego yapıyor ve saçmalıyor. Ama birkaç ilişki veya partner deneyimi olan daha mantıklı. Ne isteyip istemediğini bilen biri oluyor. Araştırmalara göre erkek 6 ilişkiden sonra ideal eş profiline giriyor.
60 Yorumla
+1 yılİlk ilişkiyi prezervatifle yaparsınız zarınızı dert ediyorsanız. Sonra spiral taktırabilirsiniz. Zamanını unutmayacaksanız doğum kontrol haplarıda %98 etkili. Fakat spiraller hem rahat hem de etkili. Hiçbiri tabii ki %100 etkili değil. Bunları yaptığınızda çocuğunuz olmayacak kimse diyemez ama %98-99 etkili yöntemler. Her sağlık ocağında takıyorlar size en yakın olana gidip 20 dkkada işiniz biter çıkarsınız. Bir daha da uğraşmazsınız. Bence en rahatı bu. şu soruda zar ne alaka iksper seviyem yetmedği için yorum ayapamadım zar la prezervatifin ne alaksı var
02 Yorumla- +1 yıl
helalin vatçr yahu ne yazdın öyle😂
- +1 yıl
helalin var
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
20Cevap
madem böyle bir soru geldi bende farklı bir açıdan sosyal tespit yapayım;
benim tespitim nesilleri ilişkilendirmekle ilgili. çıkış noktam ise aslında "kadınlar aynıdır". örgü ören ninelerin nesli bitiyor ve çizen boyayan takıp takıştıran kızlar türüyor ya da dedikoducu laf taşıyan kadınlar artık sanal alemde laf döndürüyor. peki kullanılmış erkek neden? çünkü onlarda pazardaki kadınlar gibi diğer kadınların çullandığı yere bi "bildikleri vardır diye saldırıyor..." üstelik fiyatına kalitesine bakmadan...10 YorumlaBirçok soru sormuşsun ama, kadınlar sadece "Neden istemezler?" sorusunu cevaplamış, öteki sorularından kaçmışlar. Her zamanki gibi. Beyinlerindeki sebep-sonuç mekanizmaları oraya kadar işliyor çünkü (itirazınız varsa, ispatlayın.)
Yani neymiş, bir kadının ilk sevgilisi olsan da, "Daha önce çok oldu" diye YALAN atacakmışsın.
Çünkü kadınlarımız kendilerine dürüst davranılmasını istemiyorlar.
Yalan ve sahte davranırsan problem yok, kazanırsın; ama dürüst davranır ve kendin olursan, kusura bakma güle güle, mutlu yalnızlıklar!...
Kadınlar o MUHTEŞEM zekaları ve duyularıyla sorduğun sorudaki şu paradoksu da çözerlerse sevineceğim: "Kimse ilk sevgili olmazsa biz nasıl ilk sevgiliyi bulacağız?"01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılilk sevgili olmak sorun değil de o ilk sevgili olunca yaşanmamışlıklar erkeği çok sıkmaya başlar farklı tatlar arar yeni heyecanlar ister heleki ilk aşkıyla evlenenler aldatmaya daha müsait olurlar sorunburda genelde bi erkeğin ilk sevgilisi olusan son olmayacağını başta kabul edersin
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir durm sadece karşıdda ki erkeğin karakteri ile ilgili ola bilir. Ve siz onu oraya baglaya birsiniz. Bir ssürü artı özelliği olan bir erkeği neden kadınlar tecrübesi yol diye ıkıncı plana atsın.
Ama erkek belli yaşlara gelmiş halen kimseyle yakınlık kurmadıysa kız çekinebilir. Gayette normal çekinmeleri.06 Yorumla- +1 yıl
ne alaka cv falan. Ama tanımadıgın bır ınsan neden teklıf goturceksın anlamıs degılım.
- +1 yıl
amacından sapmış olsa da flört birbirini tanıma süreci anlamındadır zaten bende tanımadığın insana teklif götürmekten bahsetmedim zaten ama işe alır gibi belli yaşa gelmiş halen kimseyle yakınlık kurmamış diye çekinmek falan sanki eleman almak gibi alakasız geldi yani. gayette normal diyorsunuz...bence değil...
- +1 yıl
ben kendı fıkrımı yazdım. ben karakterıne bakarım. Önceden düşünürüm çıkacagım insanla yoksa kaşına gözune bakarak hemen karar vermem.
Düşünürüm sebebını neden dıye... - +1 yıl
"Ama erkek belli yaşlara gelmiş halen kimseyle yakınlık kurmadıysa kız çekinebilir. Gayette normal çekinmeleri."
hayır hiç de normal değil . söylediğinin aksine, çekinilcek bir durum yok. o yaşa kadar kimseyle yakınlık kurup kurmamasının hiçbir önemi yok, önemli olan o an çıktığı kızla yakınlık kurup kurmaması. Ve bir kız eğer salak değilse şöyle düşünür "bu yaşa gelmiş ama benden önce sevgilisi olup olmamasından banane, benden önce hiç sevgilisi olup olmamasının benim için hiçbir önemi yok önemli olan benim onu beğenip beğenmemem ,, önemli olan benimle çıkıp çıkmaması" Bir erkekler doğal olarak sevgilimiz belli bir yaşa gelmiş olsa bizden önce hiçkimseyle çıkmadıysa biz bu duruma çok seviniriz . Bir insanın "Ya keşke sevgilimin benden önce de çıktığı birkaç kişi olsaydı " şeklinde düşünmesi anormal ve iğrenç bir şey. bir kızın da "ya benim sevgilimin keşke benden öncede çıktığı birkaç kişi olsaydı " şeklinde düşünmesi anormal ve iğrenç ve salakça. Belli bir yaşa gelmiş erkek neden hiç sevgilisi olmamıştır daha önce, biraz düşünün oturduğunuz yerden ahkam kesmeden önce. Daha önce teklif ettiği kızlar reddetmiş olamaz mı? ben 22 yaşındayım ve daha önce lisede 2 kıza çıkma teklifi ettim açıldım ikisi beni reddetti. üniversitede de iki kıza açıldım çıkma teklifi ettim biri kabul etti ve 5 gün konuştuk flört ettik sonra 5. günden sonra devam etmek istemedi. kendisiyle alakalı sebeplerden. sonra teklif ettiğim diğer kız ise sevgilisi olduğunu söyledi ve reddetti. ben hep istedim ve çabaladım. ama elimden geleni yapmış olmama rağmen olmadı sevgilim dediğim biri. oturmadımm 4 kere çıkma teklifi ettim 4 kere açıldım ama olmadı tam olarak. erkeğin daha önce sevgilisi olup olmaması önemli değil , ilişki tecrübeye değil , kişiliğe , tavırlara ve ilgiye ve kalbe dayalıdır. o erkek ilk sevgilisine de 288. sevgilisine de kişiliği ile davranacak, ilgisiyle, sevgisiyle. - +1 yıl
@yokoylebisey "Ama erkek belli yaşlara gelmiş halen kimseyle yakınlık kurmadıysa kız çekinebilir. Gayette normal çekinmeleri."
hayır hiç de normal değil. söylediğinin aksine, çekinilcek bir durum yok. o yaşa kadar kimseyle yakınlık kurup kurmamasının hiçbir önemi yok, önemli olan o an çıktığı kızla yakınlık kurup kurmaması. Ve bir kız eğer salak değilse şöyle düşünür "bu yaşa gelmiş ama benden önce sevgilisi olup olmamasından banane, benden önce hiç sevgilisi olup olmamasının benim için hiçbir önemi yok önemli olan benim onu beğenip beğenmemem ,, önemli olan benimle çıkıp çıkmaması" Bir erkekler doğal olarak sevgilimiz belli bir yaşa gelmiş olsa bizden önce hiçkimseyle çıkmadıysa biz bu duruma çok seviniriz. Bir insanın "Ya keşke sevgilimin benden önce de çıktığı birkaç kişi olsaydı " şeklinde düşünmesi anormal ve iğrenç bir şey. bir kızın da "ya benim sevgilimin keşke benden öncede çıktığı birkaç kişi olsaydı " şeklinde düşünmesi anormal ve iğrenç ve salakça. Belli bir yaşa gelmiş erkek neden hiç sevgilisi olmamıştır daha önce, biraz düşünün oturduğunuz yerden ahkam kesmeden önce. Daha önce teklif ettiği kızlar reddetmiş olamaz mı? ben 22 yaşındayım ve daha önce lisede 2 kıza çıkma teklifi ettim açıldım ikisi beni reddetti. üniversitede de iki kıza açıldım çıkma teklifi ettim biri kabul etti ve 5 gün konuştuk flört ettik sonra 5. günden sonra devam etmek istemedi. kendisiyle alakalı sebeplerden. sonra teklif ettiğim diğer kız ise sevgilisi olduğunu söyledi ve reddetti. ben hep istedim ve çabaladım. ama elimden geleni yapmış olmama rağmen olmadı sevgilim dediğim biri. oturmadımm 4 kere çıkma teklifi ettim 4 kere açıldım ama olmadı tam olarak. erkeğin daha önce sevgilisi olup olmaması önemli değil , ilişki tecrübeye değil , kişiliğe , tavırlara ve ilgiye ve kalbe dayalıdır. o erkek ilk sevgilisine de 288. sevgilisine de kişiliği ile davranacak, ilgisiyle, sevgisiyle.
+1 yılBen ilk sevgilimin ilk sevgilisi olarak, onun bunu hiç sorun ettiğini görmemiştim. Ama belki daha deneyimli olsun, ne yapacağını nasıl davranacağını bilsin diye öyle isteyenler olabilir, fakat birlikte duyguları en saf haliyle yaşamaksa en güzeli bence.
20 Yorumlaeğer 22 yaşına kadar hiç sevgilin olmamışsa ya yüzüne bakılmayacak kadar çirkinsin ya da insan içine çıkamayacak kadar asosyal. Kadın da olsan bu , erkek de olsan durum bu.
her şey zamanında güzeldir. 16-18 yaş arası ilk ilişkilerini yaşamalı ve tüm ergence duyguları yaşamalı herkes.08 Yorumla- +1 yıl
yanlis anladin ben 22 yasindayim ve sevgilim olduu tanistigim cocugun hic olmamis korktum bende dogal olarak...
- +1 yıl
offf yaa niye böyle diosun haha neyse tesekkürlerrr
- +1 yıl
ama 19 yasinda asil simdi tam zamani degilmi ..
- +1 yıl
@blackart çok yanlış ve saçma düşünüyorsun. " eğer 22 yaşına kadar sevgilisi hiç olmamışsa ya ççok çirkindir veya insan içine çıkamayacak kadar asosyaldir " şeklindeki düşüncen hem saçma hem yanlış hem de aptalca. bir erkeğin neden 22 yaşına kadar sevgilisi olmaz? biraz düşünün düşünün oturduğun yerden ahkam keseceğinize. ben de 22 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. ben şimdiye dek 4 kıza açıldım, çıkma teklifi ettim. 4'üne de samimi ve güzel bir şekilde açıldım. 2'si reddetti, 1'i sevgilim var dedi reddetti, diğeri de kabul etti ama sadece 5 gün konuştuk flört anlamında. ben elimden geleni yaptım , 4 kıza açıldım 3'ü reddetti 1'i kabul etti ama sevgilim olmadı. yani aklınıza hiç 22 yaşındaki erkeğin daha önce bazı kızlara açıldığı ve bu kızların kendisini reddettiği gelmiyor mu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç sevgilisi olmayan bir erkek bu konuda tecrübesi olmadığı için tüm ilklerini bu kızla yaşamak isteyecek ve bu kızı gerecek erkeğin beklentileri fazla olacak bu kıza zor gelebilir. erkek en ufak tefek şeye alınganlık göstericek ve karşısındakini ilk göz ağrısı olduğu için fazla sahiplenicek. kızı bayacak. yalan söylemeyin tabiki ama üstesinden gelebilecek zoru seven güçlü kızlar çıkacaktır karşınıza yeterki dürüstlüğü elden bırakmayın
02 Yorumla- +1 yıl
ne olmuş ilişki konusundaki tüm ilklerini bu kızla yaşamak istiyosa? ilk sevgilisi olduğu için ilişkideki tüm ilkleri o kızla yaşamak isticek e bu çok normal, bunda gerilcek bir şey yok. "tüm ilkleri " dediğin şey "kızla öpüşmek, el ele tutuşmak, sarılmak, kızın saçlarını okşamak, yanaklarını okşamak, romantik anlar geçirmeler" bunlar zaten bütün ilişkiler de yaşanır ilk sevgilisi olsun ya da olmasın bütün ilişkiler de yaşanır . yani kız o daha önce hiç sevgilisi olmayan çocukla değil de başkasıyla da çıksa , yine o tecrübeli dediğin erkekler de "tüm ilkleri " dediğin "kızla öpüşme, el ele tutuşma, sarılma, saçlarını okşama , birlikte sinemaya gitme ve romantik sözler söyleme" gibi eylemleri yapacak kızla . eylem aynı eylem, kız tecrübeli dediğin erkekle de çıksa daha önce hiç sevgilisi olmamış olmamış erkekle de aynı eylemleri yapıcar. senin dert ettiğin erkeğin ilklerini onunla yaşamak istemesi mi? Ayrıca " erkeğin beklentileri fazla olacak bu kıza zor gelebilir. " dedin ki burdaki tespitin yanlış. o kız oğlanın ilk sevgilisi diye erkeğin beklentileri fazla falan olmuyo. daha önce sevgilisi olmuş erkekler ne istiyosa, ne bekliyorlarsa daha önce hiç sevgilisi olmamış erkek de aynı şeyleri bekliyor. İstek de beklenti de aynı. ayrıca "erkek en ufak tefek şeye alınganlık göstericek " dedin bu da yanlış ve saçma bir tespit . diyorsun ki " erkek en ufak şeye alınganlık göstericek". ne alakası var? senin bu söylediğin şeyin kızın erkeğin ilk sevgilisi olmasıyla bir ilgisi yok. "fazla alınganlık " kişinin karakteriyle ilgilidir. tecrübeli dediğin daha önce
sevgilisi olmuş erkeklerden de ufak tefek şeylere alınan çıkabilir daha önce hiç sevgilisi olmamış erkekten de çıkabilir. - +1 yıl
ve dedin ki sen "karşısındakini ilk göz ağrısı olduğu için fazla sahiplenicek." de dedin. Karşısındaki ilk göz ağrısı olduğu için fazla sahiplenmicek , çok sahiplenicek. Fazla değil, çok. " Fazla " ile "çok" aynı şeyler değildir. E ilk sevgilisi olduğu için tabiki de onu çok sahiplencek bunun neresi yanlış? Ayrıca bir erkek ilk olsun ya da olmasın her insan sevgilisini çok sahiplenir. Erkek ilk sevgilisini de çok sahiplenir ama bu kızı bayacak birşey değil. seni bayabilir ama her kız senin gibi değil. Bir erkek, sevgilisi ilk olsun ya da olmasın , sevgilisini çok seviyorsa , o onun bitanesiyse tabiki de çok sahiplencek, bu çok normal, bunda kızı bayacak birşey yok. ve yine dedin ki " ama üstesinden gelebilecek zoru seven güçlü kızlar çıkacaktır karşınıza " dedin. üstesinen gelinmesi gereken bir durum yok. daha önce hiç sevgilisi olmamış erkek zor falan değildir. sen çok abartmışsın. her kız senin gibi abartmıyor neyseki
+1 yılbi erkek ilk defa bi kızla çıkarsa etrafındaki herkese bunu söyler anlatır kızlar da bunu pek sevmez ve ilk olmak istemezler halbuki tecrübeli olan erkek zaten doyduğu için böyle şeyleri kesilikle anlatmaz...
01 YorumlaElalemi bilmiyorum ama ben bir erkeğin ilk sevgilisi olmayı çok isterdim.Tecrübesiz ve en masum duygularını sana açar işte.
30 Yorumlatecrübe faktörü devreye girer... kadınlar şirket gibidir, en kaliteli, yüksek donanımlı kişiyi ararlar ama tecrübeli olmasını, dışarıda bir süre piyasanın tozunu-toprağını yutmuş olmasını isterler...
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılilk sevgili kadınlar için tecrübe olarak algılanır. erkekler için konuşacak konu çıkmış olur. kadın orda burda konuşulmak istemez.
11 Yorumla tam tersine ben ilk sevgilisi olmak isterim ama bu yaştan sonra zor :D acaba ben de mi bir tuhaflık var bilemedim bacım :/
13 Yorumla- +1 yıl
haha yok canimm yeni tanistim birisi var 19 yasinda hic sevgilisi olmamis ve konusuyoruz bir kac gündür hoslandi gibi ama nebiliyim icime sinmiyor tecrübesiz olusundan dolayi korktum acikcasi..
- +1 yıl
@ayisigim24 bence sen kendi düşüncelerinden kork. sen o çocuk için sırf tecrübesiz diye korktum diyebiliyorsan ya nasıl böyle düşünebiliyorsun? yanlış ve kırıcı düşünüyorsun. ne olmuş ilk sevgiliysen ne olmuş tecrübesizse? ilişkiyle tecrübenin ne alakası var? o bahsettiğin çocuğun tecrübesinin bir önemi yok, önemli olan kişiliği , sana nasıl davranacağı . ilişkide tecrübenin bir önemi yok, ilişkide önemli olan kalptir, kişiliktir, tavırlardır , ilgidir. çocuğun daha önce hiç sevgilisi ben o erkeğin yerinde olsam senin kendisi için daha önce sevgilisi olmadı diye, sırf tecrübesiz diye onun için "ama nebiliyim icime sinmiyor tecrübesiz olusundan dolayi korktum acikcasi.." şeklinde düşündüğünü bilseydim ben senden ayrılırdım. böyle dikenli ve iğrenç düşünen bir kızla birlikte olmazdım.
+1 yılSanırım nerede nasıl davranacaklarını bilmedikleri için istenmiyorlar, yani deneyimsiz oldukları için. ama ben isterdim.
01 Yorumla- +1 yıl
@karacigerkelebeginerde nasıl davranacağını niye bilmesinler? elbette biliyorlar. ilişkide nerde nasıl davranacakları deneyimlerine dayanan bir şey değil,, kişiliklerine dayanan birşey. kişilikleriyle ilişkili olarak davranışlar sergilerler ilişkide. insan ilişkide nasıl davranacağını tecrübeleriyle değil kişiliğiyle ve kıza olan ilgisiyle yönlendirir.
+1 yılsevgilimin ilk sevgilisiyim ona iltifat edince utanmasına canımı dahi verebilirim
01 Yorumlacunku iliski nedir pek bilmez, kadin ruhundan davranisindan anlamaz, bunlardir mesele
11 YorumlaGenelde erkekler ilklerin de hatalar yapar bazı konularda tecrübelenip hatalarından da ders çıkardıkça olgunlaşır
02 Yorumla- +1 yıl
deme yaa off
+1 yılKeşkeeee sıfır olsam ne yalan söylicem ilk olmak herzaman güzeldir
00 Yorumla
+1 yılUlan yanlızım diye dert yanıyordum 22 yaşındayım elim kimsenin eline değmedi bir de bizi istemicekler şimdi öyle mi? Allah belamızı versin yok olalım ya
00 Yorumla
+1 yılbence cok mantıksız şahsen ben kızın ilk ve son sevgilisi olmak isterim eline erkek eli deymemiş taze cıtır daha bulsam hemen evlencem onla sonrası gerdeğe kalmış :)
00 YorumlaÖn yargıları parçalamak güç.
Herkes bir şeye inanmış peşinden gidiyor01 Yorumla- +1 yıl
maleseff öyle
İlk olmak güzeldir herkez sever arkasında iz bırakmayı. Sizin kızlarda var bi arıza
00 YorumlaAynen aynen
hayir demeyin cikin herkesle
herkesle sevgili olalim
sevgi dolu olalim
herkes nazi kessin evet desin denesin
surunmeye son00 Yorumlaerkekler kadının ilki olmayı, kadınlar ise erkeğinin sonu olmayı isterler. genelde bu böyledir :)
00 Yorumla
+1 yılSaçma bir düşünce. İlk olmayı severim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse ilk sevgilisi olmak istemezse kimsenin ilişkisi olmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
oda dogruu..
+1 yılBen bir erkeğimin son aşkı olmak isterim*
10 YorumlaYok öyle bir şey, hatta güzel bir tecrübe olur.
00 Yorumla
+1 yılIster ya kim demis istemez diye yanlis bilgi bence
01 Yorumla- +1 yıl
hmm olabilir tabi
kadınlar son olmak isterler de onun için
00 YorumlaBen isterim cok eglenceliggg shdhdjj
00 Yorumla
+1 yılKötü hatırlanır. Hep sövülür ondan
11 Yorumla- +1 yıl
evett bu cok oluyor
+1 yılCok sacma gelsin ilkim olsun
00 Yorumlailk hataları görmek istememesi olabilir