Gizli Üye(30-35)+1 yılOmru boyunca hic bir zaman incecik olamamis bir obez olarak soyluyorum ki yaniliyorsun bu yazilarinda.. Valla aglayan da oldu intihar eden de cok seven de oldu kapimda yatan da bunun kiloyla. Alakasi yok saniyorum😊
22 Yorumla- +1 yıl
Sırrın ne ya oha eig yapacam
Cevap sahibi+1 yılSirrim yok ben de sasiriyorum aslinda bende ne var diye🙈🙈🙈🙈 cogu kisi ozguvenin ve sohbetin sahane esprilisin ve hemen hemen her konuda ufak da olsa bir fikir sahibisin diyor guzel degilim ama degisik azicik da sevimli bir tipim var ☺️☺️ kompleksli biri olmayisim belki de insanlari cekiyor bilemiyorum kasten yaptigim bir sey de yok halbuki
En İyi Cevaplar
+1 yılKS senin şişman sorularini çok seviyo demekki😄😄
00 Yorumla
+1 yılŞişman sevgilim vardı o beni aldattı, en yakın arkadaşımın sevgilisi kilolu kaç yıldır gül gibi geçinip gidiyolar. Aldatmak sevgiliyle alakalı değil senin etik anlayışınla alakalı.
13 Yorumla- +1 yıl
Gerçek mi çok sevindim
- +1 yıl
Bak buradan sana yürümek niyetinde falan değilim içini rahatlatmaya da çalışmıyorum ama boşuna takıntı yapıyorsun profesyonel mankenlerin bile aldatılabildiği bir dünyada aldatmaya sebep sevgilinin fiziksel özellikleri değildir. Kendinle barış.
- +1 yıl
Sanki daha meyilli aldatılma ya
+1 yılsisman kizlara yaktim bir tane jdjdd
01 Yorumla- +1 yıl
Bizim yağları da yaksan fena olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDüşüncesi bozuksa istersen dünya güzeli ol fark etmez yine aldatılırsın
10 Yorumla
+1 yılCano sismanim falan filan diyim bu sevgilik olayindan hatta erkeklerden iliskim olmasindan cok uzaklasmistim ama 18 oldum ve hani simdi kimseyle tanismazsam bir daha o cesareti alip kimseyle konusmam dedim ve o oldu ayipti soylemesi 2/3 ayda 450 kisiden fazla insanla konustum ve hani abartisiz 10 tane flortum olmsutur ve nasil dihim sana hic sevgilim olmmaisti oncesinden simdi ne oldu bu isin sismalikma alakasi yok anca anladim ve sey yaziyodu duyada 7 milyar insan var ve 99% sevmese bile sen 1% lik bir hisse var o yuzeen takma kilona bu olmazsa baska biri olur yeterki bir birinizi anliyabilin insallah dogru cvp vermisimdir 😊
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol evet güzel
Ne alakası var canım
Şişman kız var da şişman erkek yok mu?
Valla canım birbirini gerçekten seven insan sevdiğinden kusur aramaz onu olduğu gibi sever ki zaten herşeyi ile güzeldir onun gözünde
Tam tersi olduğunu düşünürsek zaten ortada bir sevgi yoktur
Yani şişman zayıf ayrımı yoktur bence.. şöyle düşün aşık olduğun biri senin için dünyada tek eşi benzeri yoktur kusurlarını görmezsin, ama senin gözünde o kadar değerlidir... başkasına sorsan yaa nasıl aşık olursun sen buna der çünkü aşk ilk bakışta değildir son bakıştadır..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana göre şişman veya zayıf kavramı yoktur. Sizi tipiniz için aldatan biri kendini düşürmüş olur ve farkına varmaz. Aldatmak büyük bir hayal kırıklığı erkekler genelde elde edemedikleri şeylere sahip olamadığından veya sahip olduktan sonra giderler ki bu da karakter meselesi. Kendinizi tipinize göre öyle böyle yapar diye şartlandırmayın. Eğer herşey zayıflıkla olsaydı Allah hepimizi fit zayıf yaratırdı. Eğer şişmanlarda varsa Allah onlarada bbir güzellik vermiştir. Sadece doğru adamdır önemli olan.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. Eğer aldatacaksa neden başta sevdi ki? İnsanlar kendilerini çok iyi saklayabiliyorlar. Bu doğru.
Eski sevgilim de şişmandı. Ve eski sevgilim için ağladım da. Şişman olması umrumda bile değildi ama ironiye bak; dış görünüş onun umrundaydı. Ben de ayrıldım. Aldatmadım. Al sana sorunun cevabı.11 Yorumla- +1 yıl
Harikasın sevindim
Ne alakasi var ya sisman sisman diye gomuyosun.. ne hakla yapiyon bunu acaba.. herkes insan herkes kendini sevdigi kiloda ve olcude olmali kimse kimseye karisamaz ve degis diyemez once bunu herkes idrak etsin. Ve, hayir mankenlerin bile aldatildigi bir Dunyadayiz. Serefsizligin bir nedeni veya bahanesi olamaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Şişmanım da endişelerim var
- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılŞişmanı zayıfı olmaz aldatmanın karşında ki adam degilse karakteri bozuksa her türlü aldatır kardeş yaşım 28 bu yaşıma kadar evlendigim kizla olsun istedim ilkim ve sonum oda nasip olmadı kismet istesem gider parayla birlikte olurdum teklif eden bayanlarda oldu ama yapmadim yapmamda evlenirken dogru secim yap sana abi tavsiyesi o seni aldatir sen onu evlilik diye birsey kalmaz
00 Yorumla
+1 yılFeride kızım şişmansın anladık ama bu senin itici veya kötü birisi olduğun anlamına gelmez. Kendini sev biraz yahuu 😡
02 Yorumla- +1 yıl
Yemeyi daha çok seviyorum
- +1 yıl
Ye o zaman
Kilosuna değil kalbe bakarım. Kilo insanlık halidir, bunun bir çok sebebi olabilir (kişisel sorunlardan ötürü, hastalık vs.) herne olursa olsun anlayış göstermek destek olmak lazım.
Şuda şurda kalsın ;
10 Yorumla
+1 yılHiçbir kadın aldatılmayı hak etmez. Aldatılanın değil aldatan kişinin sorunlu olduğu bir gerçek var.
13 Yorumla- +1 yıl
Hak ediyor yazmadım
- +1 yıl
Aldatılma nedenini şişman olma veya herhangi bir nedene bağlamışsın. Ben ondan bahsediyorum.
- +1 yıl
Eski sınıf arkadaşıma çok benziyorsun
+1 yılŞişmam ne alaka ya
Saçmalamayın ya
Şişman aldatılma mahkumdur nedir
Seviyorsa değer veriyorsa onun için kıymetliyse gerisi boş
Zayıf kilolu flam filan
Herşey anlaşmada biter tabi
Kadın kadınlığını
Erkek erkekliğini bilirse sorun yok30 Yorumla
+1 yılSoruları okurken neyi cevaplayacağımızı unuttum. Şimdi tekrar okuyup cevabımı bunun altına yorum olarak yazacağım.
33 Yorumla- +1 yıl
Olur seç birini
- +1 yıl
Görüşleri de okudum da çoğuna katılıyorum. Aldatacak olan kişi bı tarz şeyleri sadece bahane olarak sunar ya da o sunmasa bile biz neden aldatıldık diye düşünürken aslında eksimiz olmayan şeyleri birer eksi gibi görürüz. Çünkü genelde yaptığımız gibi hep olmuş olan bir şeye sebep ararız. Bu sadece bulduğumuz sebeplerden biridir.
- +1 yıl
bu tarz*
+1 yılçirkin şişman kilolu kız değil bakımsız kız aldatılır ya da terk edilir.
yokluktan tutuyorlar derken şişman kızlar verici mi oluyor ne demek istiyorsun.
sen bunu neden kafaya taktın şişman mısın14 Yorumla- +1 yıl
Şişman kıza yürüyen genelde yoklukta sanki
- +1 yıl
şişman kızda mı yokluktan yürümesine izin veriyor ya da sevgili oluyor
- +1 yıl
Kız red edebilir bu beni aldatır diye
- +1 yıl
ama etmiyorlar artık diğer kızlara hava olsun diye mi yokluktan mı onu bende bilmiyorum
+1 yılŞişmanşıkla ilgili mesele değildir bu karakter önemli. Özgüveni olsun, geçimli olsun, bide konuşması zevkliyse o kız neden sevilmesin? Neden aşık olunmasın? Onun için neden ağlanmasın?
16 Yorumla- +1 yıl
İnandırıcı gelmiyor
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
O kadar manken gibi kız dolu
- +1 yıl
Düşün şimdi manken gibi bir kız ama karakteri karşısında ki erkeğe uymuyor. O zaman ona katlanır mı sanıyorsun sen? Katlanan var ama mutlu mu sanıyorsun onları? Lakin uyumlu bir çift düşün. Birbirlerinin kusurlarını umursarlar mı sanıyorsun?
Bu kişilik karakter meselesi, böyle saçma bir soru sorma bile - +1 yıl
Peki hem manken gibi hemde kişiliğe iyi olan kız?
- +1 yıl
Karşısında ki de severse olur. Onun istediği kişi gibiyse
+1 yılŞişman kızları aldatırsınız
Sonra o kızların gözünü intikam bürür
Gidip fıstık olup ananızı ağlatırlar 😊40 YorumlaTamamıyla karakter meselesi. Bende kilolu biriyim ama aldatılmadım ona bakarsan dünyanın en ünlü mankeni Adriana Lima bile aldatildi erkeğin karakterinde bitiyor mesele
20 Yorumla
+1 yılBu kafada olduğun sürece daha çok aldatılırsın. Sende sürekli ''acaba şu an beni aldatıyor mu?'' Karakteri seziyorum hiç bir erkek böyle bir kızla birlikte olmak istemez
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Biraz daha rahat ol arada çürükler çıkar o ayrı da emin ol erkekler kiloya tipe saça başa bakarak kız seçmiyor bizim de sizin gibi bir yüreğimiz kalbimiz var android değiliz rahat ol ablacığım ya
+1 yılKilo vermek yerine yağ tulumu gibi gezerseniz sevgiliniz sizi aldatır doğal olarak. Kız da olsa erkek de olsa kendinize özen göstermek zorundasınız aldatılmamak için :)
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılkiloyla alakası yok.
efendi erkekler dururken itle kopukla sevgili olan her kız aldatılmaya mahkumdur.
ne kadar güzel olursa olsun bu böyle.20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin acilen zayıflaman lazım. Bak ben şimdi bu fit vücudumu daha kıvama sokmak için koşmaya çıkıyorum. Siz de öyle böyle sporun kölesi olmayı öğreneceksiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya ozaman spor için yaşa sporla Çok yaşa 😅 alakasi yok
Seven her haliyle sever gercekten seven bir insani bulmakta oldukca zordur mankenlerlerle dolu bir cagda olsakta :/
10 YorumlaNö... Şiş-man kız kendini ezik görüp önüne gelen erkekten bişey bekler.. Buda onun kolayca aldatilmasinin yolunu acar.
00 Yorumla
+1 yılAdım feride şeyim geride vaad etmiyorum veriyorum xkxnxkcjxn
02 Yorumla- +1 yıl
Bu sefer galiba şeytanın bebesi oldun
- +1 yıl
😄😄
+1 yılŞişma olmak aldatılmaya layık olmak demek değil asla
20 YorumlaŞişman ama yüzü güzeldir kanka neden aşık olunmasın 😇 bence çok tatlı şişmanlar var hem kadın hem erkekte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası Yok bence tercih edilirken daha az tercih eden olabilir ama seven de olduğu gibi sever kim ne derse desin umursamaz başkasına bakmaz 🤔👍
00 Yorumla
+1 yılŞişmanlıktan ziyade kimse aldatılmayı haketmez nasıl göründüğünün zerre önemi yok açıkçası
10 YorumlaZayiflikla sismanlikla alakasi yok ask gozlerde baslayan bisey. Aldatma karakterle alakalidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılBu sakin ol. Tek tek sor güzelim. Erkekler hep manken gibi arar. Kesin aldatır şişman kızı
12 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle hissediyorum sonuçta tek bir tane hayatları var onu da şişman kız ile ziyan edecek değiller ya haklılar
- +1 yıl
Bence de. Ama bir şekilde çok seversede, birlikte mutluda olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa aldatma diye bir şey yok. O sözün doğrusu kullanma olmalı, birini aldatıyorsan o insanı sadece kulanmışsındır.
10 Yorumla
+1 yılŞişman kız aldatılmaz veya aldatilir diye birsey yok aldatan zayıfıda aldatır. Balık etlisini de. Aşık olan şişmanada aşık olur zayıfada.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen , şişman biriyle beraberken o manken gibi kız gelir de selektör yakarsa öteki de elindekini bırakır gider diğerine
02 Yorumla- +1 yıl
Bende bundan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
+1 yılŞişmanın kıymeti anlaşılıncaya kadar böyle olabilir. Ama anlaşıldığı zaman zayıf kızlar evde kalır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 82 kiloyken bir ilişkim başladı çocuk beni bırakmamak için elinden geleni yapıyordu 2 sene çıktık. Şimdi 60 a düştüm çocuk sen artık bana bakmazsın dedi gitti saçmalığa bak xksnxnxj
17 Yorumla- +1 yıl
Yuh tutsaydın onu ya bırakma onu
Cevap sahibi+1 yılSonra başka sıkıntılar da çıktı ayrıldık
- +1 yıl
Naptin kızım yaaa gitti gitigitigiti gül gibi çocuk
Cevap sahibi+1 yılZayıflayınca da fazla kıskançlığa başladı hasta gibi olmuştu evden bile çıkamıyodum tahammül edemedim sonra
- +1 yıl
Beni de öyle kıskanan olsa ah ah
Cevap sahibi+1 yılbir gün bulursun yavru umudunu kaybetme 😂
- +1 yıl
Ama sen gül gibi çocuğu kaybettin nah seni öyle seven çıkar
Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Şişman kızların suçu ne onların suçu sadece biraz et yemekti. 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Et neyse ne şeker yedik yağ olduk kandırıldık
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bence de sence ŞİŞMAN kız..
Aşk piyasası utansin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten erkekler dış görünüşe bakarak birlikte oluyorlar kadınlarda böyle ama pişman duyan bir kesim var. Sismanlar zayıfladığında pişman oluyorlar hele de sevgilisi olunca..
00 Yorumla
+1 yılfark etmiyor ne alaka onu anlamadım çok gereksiz olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliyken bilemem ama evlilikte kendine bakmak lazım. bir süre sonra gözüne batmaya başlar herşey
10 YorumlaÖyle olmamalı bence , en azından benim yok ben daha tatlı buluyorum sevdimmi sonuna kadar sevmek lazım şişman , zayıf , güzel , çirkin farketmeksizin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu ne alaka :) kafayı bozmussun sen kiloluysan diyet yapmak çok mu zor? Aksine ben şişman severim zayıflık güzellik demek değil ki
00 Yorumla
+1 yılNeden sen kilolumusun neden takinti ettin bu konuyu
00 YorumlaNe alaka karaktersiz her insan aldatır kiloyla boyla ne alakası var.
00 Yorumla
+1 yılO kişiyi beğendiyse o kişiyle devam etmesi lazım beğenmiyorsa neden birlikte oluyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şişman kızı her erkek zayıf olsun daha çok severim derim genelde :D
00 YorumlaEğer karşında ki insanı iyi seçersen seni gerçektn sevip değer veriyorsa ona hertürlü güzel gözükürsün zaten kilona takılmaz ama bunu sorun olarak görüyorsan kendini daha iyi hissetmek için biraz kilo vermeyi deneyebilirsn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞişman kız bakımsızdır ve bakımsız her kadın aldatılmaya mahkümdur
05 Yorumla- +1 yıl
Bakım yapmaz çünkü işe yaramayacagini bilir
Cevap sahibi+1 yılBakımdan kastım nakyaj yapmak değil. Bakım diyince nedense aklınıza hemen süslenmek geliyor. Spor yapmayan neredeyse her kadın bakımsızdır net
- +1 yıl
Şişman +spor yapan birçok kadın var
Cevap sahibi+1 yılŞişman bit kadın spor yaparak bir erkeğin gözüne zayıflayıp fit bir kadın olacağım imajı verebilir. Yani evde oturup yiyen şişman kızla spor yapan şişman kız arasında fark var
- +1 yıl
Anladım çaba var
Sorunun başlığı #Şişman içerek Şişman.. : D
İçimiz şişti be.00 YorumlaŞişman kızlarla seks yapılmaz hep altta kaliyorlar kucağa alamiyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
Dimi normal kilolu kız daha iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam aksine kilolu kizlara bayiliyorum cok begeniyorum...
010 Yorumla- +1 yıl
Aldatmazsın yani
Cevap sahibi+1 yılHmmmm ben kimseyi aldatmadim katakterime uymuyor
- +1 yıl
Adam
Cevap sahibi+1 yılEywalla
Cevap sahibi+1 yılHep mi aldatildin?
- +1 yıl
Sevgilim olmadı
Cevap sahibi+1 yılEe neden boyle bir soru sordunn? Sanki yasamissin gibi
- +1 yıl
Ilerde evlenirsem acaba beni aldatır mi kilo veremezsem diye
Cevap sahibi+1 yılHahaha:)) uyuz sey seni
Cevap sahibi+1 yılCndnkbly takip ettim seni
Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Maniken gibi kizi gorunce ne yapdin sismani isteye gore deyisir
00 Yorumla
+1 yılYokluktan, parasızlıktan evleniyorlar, şişman kızla
00 YorumlaŞişman kadın kendine bakmayan kadındır. Aldatmam ama beraberde olmam
021 Yorumla- +1 yıl
Yanlış genelleme yapma
- +1 yıl
Iyi yanlış fikir ama
- +1 yıl
Zevk meselesi ben buna bir şey demem en azından kandırma yok
- +1 yıl
Hastalığım var
- +1 yıl
Kiloma bakmadım 80 var galiba boy 162 eskiden spor yaptigim için bol bol sıkı bedenim gören 70 veya 65 diyor kilomu yani düşün
- +1 yıl
Acayip fazla biliyorum
- +1 yıl
Sağol sana da başarıların devamını dilerim
- +1 yıl
Spor iyidir imkan varsa devam et
- +1 yıl
Oda iyi ne dansı
- +1 yıl
Güzelmiş
- +1 yıl
Çok gevezeyim kusura bakma bu son iyi akşamlar
+1 yılKarakter meselesi. Erkek delisi olan tipler var. Onlar her zaman aldatabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılEvet şişman olmak iki cinsiyet içinde aldatılma sebebi ama saçma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılPek alakalı bir durum değil bence aldatmak isteyen her durumda aldatır
00 Yorumla Ben kilolu seviyorum eşim vefat etti benim 3 yıl önce yine evlenmek için kilolu bayanla evlenmek istiyorum inşallah nasip olursa
00 YorumlaŞişman kız itici olur genelde erkek için ona görede çok tercih edilmezler
11 Yorumla
+1 yılŞişman kızlar ayrı hasta ayri şişman kızlar zayflasn
10 Yorumla
+1 yılferide seni aldatan mı oldu
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
olsada aldatsa razıyım gibi bir Hayır oldu bu : )
- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat