İslam düşmanları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Madem inanmıyolar inanmadığı Allah'ın dinine düşman olmak saçma değil mi?
Madem inanmıyolar inanmadığı Allah'ın dinine düşman olmak saçma değil mi?
İslam düşümanlığı mı?Şimdi senin gibiler,her yerde din propagandası yapacak,okullarda,yaşamın her alanında insanların gözü dinle boyanacak,bu dünya da açlıkla ve sefaletle boğuşan insanlar,cennet vaatleriyle kandırılırken,onları kandıranlar para içinde yüzecek,efendim bizde çelişkileri,yanlış ve saçma bulduklarımızı söylediğimiz zaman,bu düşmanlık olacak öyle mi?Sen fikrini söyleyeceksin,ben susacağım?Böyle şeyler yazmak yerine,eğer ki bilginiz yetiryorsa,zıtlarınızı çürütürsünüz.Ama görmekteyim ki,kendi inancınızın doğrulunu ispat etmek için,her türden hile ve yalana başvuran ve sadece herşey düşmanlık olarak gören,sadece sizlersiniz.Peki ateistler insanmı yakmışlar,kelle mi kesmişler,ana karnında çocuk mu katletmişler,oysa Maraş,Çorum ve Sivas katliamları gün gibi ortada duruyor,kimin düşmanca baktığıda buradan belli oluyor.Hiç bir halk,hiç bir dini ve özelliklede İslamiyeti gönül rızası ile kabul etmedi,Türkler emeviler tarafından soykırıma uğratıldı,Türklerin yerleşim birimlerine cami yapıp,gitmeyenleri öldürüp,gidene her gün 3 altın ödül verdiler,Türkler islamiyeti kabul etmemek için,3 asır boyunca direndiler ve önce silah zoruyla kabul ettiler.Hiç bir halk,toprakları işgal edilmeden,yağmalanmadan,katledilmeden kabul etmedi.Gerçeklere gözleri kapamak ve bunu "düşmanlık" olarak nitelendirmek,karanlıkta yüzen bir cehaletten başka bir şey değildir.
biraz daha devam ederse kurtuluş savasını lenin sayesinde kazandık,çanakkalede Allah Allah diye atalarımızla cenk etti diyecek.
Ateistler için şöyle diyebilirim,kendilerini boşlukta hissetme,dünyada bir amaçlarının,yaşama sebeblerinini olmaması gibi şeylerden dolayı islamı kötülüyorlar,sanal alemde hakaret ediyorlar sürekli islama.Bide düşünce özgürlüğü derler,herkesin inancına saygı duymalıyız derler,ama sanal alemde demediklerini bırakmazlar islam kutsallarına,birbirleriyle bu kadar çelişen başka bir topluluk yoktur.
teşekkür ederim en iyi cevap için.
slam dini neyi emrediyor,neyi emretmiyor yazıyor kuranda,bir insanda akıl var,mantık var eğer iyi yoldan gidicekse,gider,eğer tam tersini düşünüyorsa kötü yoldan gider ya da iyi veya kötü olur bu onun karakterini ilgilendirir.Deistlik zaten ateizme giden son duraklardan birisidir görüş olarak aynı şeyleri savunurlar zaten
Bak bak bak,yazdıklarımın hiçbirisine cevap verememiş,cımbızla bir yeri çekip almış, benide cahillikle suçlayıp oku,araştır diyor =) sanki ben deizmin bir yaratıcıya inanıp bütün dinleri reddettiğini bilmiyormuşum gibi! deizmi 10 yaşındaki çocuk bilir 'king0194' benim orada demek istediğim evrim teorisiyle ilgiliydi.
soran takip ediyonmu bizi?
Evet :D
hangi islamdan bahsediyorsun panpis?
malum irana o gercek islam degil afganustana bu gercek islam degil, türkiyedikeler bunlar gercek müslüman degil diyorsunuz.
ona göre cevap verelim.
Onlarda ki manevi boşluk onları .ok çukuruna gömüyor.
Malum ölünce yok olucaklar ya :) Bari millete parazit olayım derdinler büyük ihtimalle.
Cevap
13Cevap
bunlar kasıtlı yapılıyor.insanların dinini öğrenmesinden uzaklaştırırsan çok kolay kandırır ve onlara istediğini yaptırırsın.ülkemizde insanları dinden uzaklaştırma politikası uygulanıyor.
yapılması gereken kurana sımsıkı yapışmak.Allahın dediği gibi islamın ipine sarılmak
herkesin dinine saygım var...
ama peygamberim hazreti MUHAMMET sav.a ,kitabım KURANI-I KERİME ve ALLAHIM'a saygısızlık edene saygım yoktur...
THE END...
MUHAMMED , KUR'AN-I KERİM.
Yazılışları böyle :)
:))
Her inanmayan düşman değildir. İnanmaz çünkü mantik arar ve dinde bir yere kadar mantik gidiyor ondan sonrası yok bilinmiyor onlarda mantiklarina yatmayan şeyleri kabul etmiyorlar
Her seyin tesaduf olmasindaki mantik nedir?
Tesadüf demiyorlar ki
Peki ya islam için, Allah için kafa kesenler ? Onlar neden bunu yapıyolar ? Müslümanım ama böyle ''islamcılar'' sayesinde soğuyorum. Gerçek islam bu değil ve bana kalırsa Hz. Muhammed ve onun soyundan sonra kimse gerçek islamı yaşamadı.
Kur'an'a uyan, gerçek İslam'ı yaşar.
İslam düşmanlığı diye bir şey yok. İslamiyeti kullanarak kirli emellerine ulaşmaya çalışan şerefsizlerin dinimize verdiği zararı hiçbir kimse veremez.
Kimse düşman değil.Kendi kendinize tribe giriyorsunuz.
He.
Ben de onlara düşman olurum, hangi dinseyse bir sürü çelişki bulur onu rezil ederim.
Allah'a inanıyorlar da, kitabina inanmıyorlar, aradaki fark bu
Haklısın, Soruyu acele ile okuyunca yanlis anlamisim, Arkadaş ateistleri kastetmiş.
işte. dış güçlerin oynadığı oyunun ne safhalara geldiğini görüyorsun değil mi ?
Öyle de, neden gizli bu soru..
gereksiz yere laf sokup engelliyolar ya sinir oluyom
:)
Tam ters bir durumdan bahsediyorsun farkında değilsin. Ateist bir insanı sizin gibi müslümler linç ediyor. Saygım var diyenleri bilirim. Bi' ateist zaten hoşgörüyü benimsemiştir.
Müslüman demesini öğren önce bi.
Farkettiysen İslam düşmanı diyorum, müslüman değil.
Bi ateist hoşgörüyü benimsemiştir belki ama mantıklı bir sebeple temellendiremez. Ateistim hoşgörülüyümndiyosun ama önyargınlarından kurtulamamışsın.
lenin,mao,stalin demekki çok hoşgörülüymüş zamanında 100 milyon insanı katlettiler diri diri yaktılar.
İslam dini neyi emrediyor,neyi emretmiyor yazıyor kuranda,bir insanda akıl var,mantık var eğer iyi yoldan gidicekse,gider,eğer tam tersini düşünüyorsa kötü yoldan gider ya da iyi veya kötü olur bu onun karakterini ilgilendirir.Deistlik zaten ateizme giden son duraklardan birisidir görüş olarak aynı şeyleri savunurlar zaten
din adına taşlanan hiçe sayılan bayanlar demişsin bu islamın kötülüğümü eğer kötülüğü ideolojiye baglama diyorsan bu dinin kötülüyümü? diri diri gömülen kızlar benim bildiğim cahiliye dönemiydi islamdan sonra böyle bişey olmadı tam tersi Allah resulu kız çocuklarını kafasında taşıdı
sen islam düşmanı dedin diye kimse düşman olmazher dinin böyle lafları vardır anlamsız bir tartışma
saygısız insanlar bence herkesin kişisel özgürlüğüdür inanmak ya da inanmamak saygı duymalı
umurumda değil zira din korumama muhtaç değil
peki inandığı halde düşman olana ne demeli ?
O nası bir tür? Deistler falan mı
Islah olsunlar
Yok olsunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar