Sevgilimin bedelli askerlik yapacak olmasını hoş karşılamalı mıyım?

3 yıldır sevgiliyiz ciddiyiz evlilik düşünüyoruz fakat bazı siyasi görüşleri ve düşünceleri dolasiyla bedelli askerlik için para yatırdı yani ben vatanı görevini hakkıyla yapıp gelmesi taraftarıydim çok istedim ama ne söylediysem bedelli askerlik düşüncesinden vazgeciremedim gitmek istemiyor hem evlilik için para biriktiriyor hemde 15 bin TL yi bedelli askerliğe verdi.. o kadar parayı onun için oraya vermesi çok yanlış gelmesi yanisira askerliginden kaytarmis olması da gururuma ağır geliyor.. ben Anadolu kızıyım abilerimin hepsi doguda terörle savaşarak yaptı askerliğini eşim olacak adamın böyle vatanını ucuz görmesini kabul edemiyorum.. onunda kendine göre savunmaları var saygı duymak istiyorum fakat yapamıyorum sizce nasıl davranmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili arkadaşlar , hepinize değerli görüşlerinizden dolayı çok teşekkür ederim fakat söylemek istediğim bir kaç şey var bu konuda , zaten bir çoğunuzunda görüşleri açıklık getirdi düşüncelerime , ben onu yargılıyor kötülüyor bu yüzden onunla kavga ediyor değilim , fakat ben şehit olan askerlerimize adaletsizlik olduğunu düşünüyorum.. eğer benim yapacağım bir şey olsaydı tereddüt etmeden gidip yapardım ayrıca... tekrar hepinize teşekkür ederim ben..
Sevgilimin bedelli askerlik yapacak olmasını hoş karşılamalı mıyım?