Tinder'dan tanıştığım kişiye nasıl yaklaşmalıyım?

Merhaba herkese, yakın bir dönemde yurtdışına taşındım. Ufak bir kasabada yaşıyorum ve arkadaş edinmek ya da hoşlanacağınız birilerini bulmak çok zor. Birkaç ay kasaba etkinliklerine katılıp çevremi geliştirdim fakat hepsi 60 yaş üstü, benim yaşımdakiler evli ve çocuklu (ben 26 olmak üzereyim). En sonunda Tinder denedim. Daha önce Türkiye'de hiç kullanmamıştım ama Türkiye'de de kullanıldığını duydum. Amacım tek gecelik ilişki yaşamak değil. Aslında amacım sadece flört bulmak da değil ama Tinder sanırım sadece böyle işliyor.

Soruma gelecek olursak, birkaç kişiyle eşleştim ve bir tanesiyle buluşmayı kabul ettim. Efsane yakışıklı bir adam olmasa da bence karizmatik. Ben de kendimi güzel buluyorum açıkçası - tabi belki güzellik göreceli olduğu için o ne düşünür bilemiyorum - Biz bu adamla 3 kere buluştuk. Önce bir cafede saatlerce oturup muhabbet ettik, kafalarımız çok uyuyor. Sonra bir gün yürüyüşe çıktık yaşadığımız kasabanın biraz dışında bir dağ yolu var. Kasaba halkının vazgeçilmez dağ yürüyüş parkuru. Adam çok sempatik, 29 yaşında. Normalde bu kasabadan değil ama iş sebebiyle benim gibi o da buraya taşınmış ve 1 senedir burada yaşıyor, burada sosyalleşmek arkadaş bulmak çok zor haklısın diyor. 3. buluşmamızda beni eve akşam yemeğine çağırdı. Birlikte yemek yaptık ve sonrasında yine saatlerde muhabbet ettik. Hobilerimiz, siyaset, çocukken oynadığımız oyunlar vs. Akşam 10 gibi de ben tekrar evime döndüm.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim merak ettiğim şey şu, biz bu adamla Tinder'dan tanıştık. Ben Tinder'ı hep flört programı biliyordum. Yaşadığım yer aşırı modern bir yer ve cinsellik tabu falan değil kesinlikle. Sizce neden bu adam bana hiçbir adım atmıyor? Ben adım atıp bu güzel iletişimimizi bozmak istemiyorum. Sonuçta beni evine çağırmış ve ben gitmişim, bu pozitif bir yaklaşım değil mi? O da ufacık bir sinyal verse belki anlayacağım ne düşündüğünü. Belki de benden hoşlanmadı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ama ben evden çıkmadan önce senin yemeklerini de tatmayı çok istiyorum dedi. Demek ki o da keyif alıyor benimle vakit geçirmekten, ne düşünüyorsunuz?

Daha önce başka milletlerden sevgililerim olmuştu fakat böylesine ilk defa rastlıyorum. Sizin fikriniz ne?
Tinder'dan tanıştığım kişiye nasıl yaklaşmalıyım?