Eşim 2 gündür sinirli bana, sinirini nasıl geçirebilirim?

Alışverişteyken bir elbiseyi almak istedim o da olmaz çok kısa dedi ben direttim o yine olmaz dedi çok da güzel degildi ama inat ettim işte, biz inatlaşınca da alıp nerede giymeyi planlıyorsun diye patladı bana ben de ona bağırdım nerede gidebilirim doğru konuş diye, madem giyebileceğin yer olmadıgını biliyorsun neden direniyorsun dedi sustum kaldım, haklıydı. 2 gün geçti halâ sinirli bana, suratsız suratsız bakıyor iki gecedir arkasını dönüp uyuyor, yemeklerde huysuzluk yapıyor yok şu eksik olmuş yok bu fazla olmuş, pazar bugün çalışmıyor da tüm gün böyle devam edemez cidden katlanılmaz oluyor sinirliyken. Gönlünü nasıl alacağım şimdi ben bu adamın? Salonda televizyon izliyor sırf karışmayayım diye, bir eline de gazete almış normalde okumaz kim bilir ne zamanın gazetesi. İnsan inadı değil ki mübarek. Yorumlarinizi bekliyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Okul öncesi öğretmeniyim 6 yaşında çocuklar bile küstükten sonra 2 gün surat asmıyor ya.
Güncellemeler
+1 yıl
Önce inatlaştı aç değilim diye, ben yaptım kahvaltımı topladım mutfağı şimdi de gelmiş yarım ağız sırıtarak acıktım diyor, yok vallahi bilerek yapıyor damarıma basmak için.
Eşim 2 gündür sinirli bana, sinirini nasıl geçirebilirim?