Hayatında birisi olmayan, sosya medyadan tanımadığı kızları takip eden mesaj atan erkek sevgilisi olunca sadık kalabilir mi, değişir mi? Yoksa sevgilisi olsa bile huylu huyundan vazgeçmez mi? Düşüncelerinizi alalım :)
Sosyal medyadan kızlarla konuşan tanımadığı kızları takip eden erkek, sevgilisi olunca sadık kalır mı?
kötüyüm valla ben de Kız arkadaşımı 2 gündür arıyorum meşgula düşürüyor mesaj atıyorum 5 saat sonra geç soğuk cevaplar vermeye başladı geçen hafta attığım günaydın mesajıma bile bakmamış Ne yapayım bir kaç gün yazmayıp geri dönmesini mi bekleyim bir şeyin mi var ne oldu yazıncada yok iyiyim ben üst üste yazmaktan yoruldum çünkü durduk yere böyle oldu çok değer veriyorum ona bağlandım gerçekten çok kötü haldeyim ne yapayım sizce 1 hafta oldu konuşmayalı dün akşam wp hikayeme bakmış yazayımmı sence
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşk ne bilmezdim 2.5 aydır aynı ortamda bulunduğumuz bir kız ile yanyana geldim sohbetim oldu ve hafta sonu ara ara aklıma geldi yok ya dedim hayır şimdi zamanı değil dedim güldüm geçtim. Ve yine aynı ortamdayız yine sohbetimiz oldu ve aşık oldum şu an hissizleştim takip ettiğim mankenlerin hepsini takipten çıkardım dışarıda bir kadın görünce süzmüyorum gösteriyorlar bak kıza diye banane diyorum öyle bir haldeyim ama işte imkansız aşk nasıl kurtulurum bilmiyorum hiç zamanı değildi...
En İyi Cevaplar