Sevgilinizin İnstagramı?

Herkese iyi geceler arkadaşlar. Sizden ricam sevgiliniz varsa ya da yoksa empati kurmanızı istiycem. Hemen kısaca özet geçiyim arkadaşlar konu sevgilimin instagramında takip ettiği ve de beğendikleri... Arkadaşlar sevgilim kadın modelleri çeken fotoğrafçıları takip ediyo bu birincisi (sevgilim fotoğrafçı bu arada) her neyse bikaç tane çıplak fotoğraflar olan sayfayı bir tane de kendisinin yarı çıplak fotoğraflarını paylaşan bir kızın profilini takip ediyo ama fotoğraflarını beğenmiyor. İkincisi normal fazla takipçisi olmayan ama sürekli yüzden çok vücudunu paylaşan kızın fotoğraflarını beğenmiş hala da takip ediyo ama benden önce beğendikleri fotoğraflar benden sonra beğenmiyo sizce bu durum da ben ne yapmalıyım kıskanmam normal mi veya yersiz mi rüyalarıma girer oldu lütfen düşünceleriniz benim için çok çok önemli arkadaşlar şimdiden teşekkür ediyorum. Ve de içimi de siz samimi insanlara dökmenin rahatlığını yaşıyorum şu an bir parça tabi ona da söyleyemeyince. Her neyse çok uzattım sizleri seviyorum ♥️
Sevgilinizin İnstagramı?