Yengeme bakacak kadar şerefsiz değilim
Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
Herkese iyi geceler
Tepkileriniz için teşekkürler
Bir ödevimin daha sonuna geldim sayenizde, öpüldünüz özellikle en son "köpek" diyen kişi. Seni çok çok öptüm 😘😂😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ensest ruhlu bir insansin analdigim kadariyla. Yorum yazanlari terslemen yağ gibi oldugunu gosterir. Amcana nasil ihanet edersin YUZUNE NASIL BAKABILIYORSUN? Zinaci bir adamsin esinde mi yok. Yoksa bile neden bu kadar abazasin. O yengenede yazik. Gozleri miyop heralde. Imanda kalmamis ki. Biraz karakterin olsun kopek
Saka miydi simdi bu. Ciddiye almistim oysa ozur dilerim ama kan beynime sicradi yani bune dedim aqksjdjdkx
Maalesef üzülerek diyorum ki burda insanlarin dikkatini böyle saçma sapan kurgularla çekebiliyoruz 😅 gerçekte böyle bir şey yaşayan bir tanıdığım bile olsa anında hayatımdan silip atardım, istemeyerek bile böyle bir hata yapsam kendimi köprüden felan atardım galiba 😅 tekrardan teşekkür ederim sert tepkinden dolayı, iyi geceler 😊
@kdrzynp1 şaka yapmaya calismis eger saka oldugunu aciklamasaydi tepkimin sonuna kadar arkasindaydim zaten.
@kdrzynp1 bizde onu soruyoruz bele şaka mi olur diye.
Şaka değil ya ne şakası 😅
Psikoloji okuyorum
Insanların uç tepkilerini ölçmek için araştırma ödevim var
Burdaki kişileri örneklem alarak sonuca varıyorum,
Sonuç ne peki? Kadınlar bu konularda erkeklere göre daha duyarlı.
Bu sonucun kökenine ineceğim şimdi, mesela kadınlar neden fazla tepki gösteriyor gibi psikolojik ve sosyolojik araştırma yapacağım
Böyle böyle devam ediyor, kafayı yiyene kadar...
Yapma.. Sadece yapma.. Ve hic düsünme.. Bunu tek Sen ve o bilior Allahtan.. Ve devam etme.. Kötü seyler olabilir.. Şu an kendine söz ver ve bidaha yapma.. Su andan itibaren yeni bir sayfa ac.. Icinde hatalar vesayre olsun varsin.. Pismanim falan de.. Istemiyorum seni de..
Evet haklısın
Deneyeceğim dediklerini
Bir anda bırakmak istiyorum, bunu yapicam
Seni anca bu iyi Eder daha fazlasi asiri zarar.. Daha iyi Olmuyor sun dahada bitiriyor.. birakmak istiyorum degil birakacagim de.. Ona agir sözler söylemen gerekir.. Seni istemiyorum de yeterli.. Ve fazla. Gözükme gözüne simdilik..
Abinin eşi mi bu
Amca
Hım ilk nasıl oldu kimden geldi teklif ilk
Cevap
1Cevap
Buralar Aşkı Memnu koktu... Şöyle olacak yengen intihar eder herhalde.. Muhtemelen sen de kafayı yer derbeder olursun..
Allah rızası için bu nedir ya? Yargılamayalım diyoruz ama yazık günahtır ya Allah tan korkun...
kardeşine söyle ikinizi de öldürsün kurtulursunuz mu dememizi bekliyorsun arkadaş? böyle soru mu olur
Kardeş değil amca
Neyse yaşın küçük öğrenirsin ilerde bağzı şeyleri
Kesinlikle yengenle konus bitmesini istediğini eğer bitirmezse sana ulaşabilecek tüm şeyleri engelle bir süre mesafe koy zamanla biter inşallah
Tobe estafurullah bu kadar sacma daha gormedim bide buraya yazmisin
Cok aski memnu izledin galiba. Neyse behlul kacar 😄
Bitirmek istiyorum de bitir
Tamam diyeceğim sağol
Direkt kestir at ayıp be
Çok fazla pırno izliyorsun galiba
Hayır izlemiyorum
Sen behlül müsün
Hayır
Siz sadece tvlerde sanıyorsunuz
Aslında köylerde böyle durumlar yaygın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?