Bence basketbol oynamaktır ama sevgilimle oynasam herhalde süper bir mutluluk olurdu

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşkı yaşayamadıktan sonra bişey diyemem. Ama çikolatalı süt şimdilik daha mantıklı.
Katılıyorum
sevdiğim adamla karşılıklı jelibon yemek
Aslında pizza demen gerekirdi 😂 Ama jelibon daha romantik olur küçük oldukları için 😅
yaa bu aralar fena sardım jelibonlara ondan yani 😂
Jelibon tok tutar midede daha uzun durur ona göre ye. Gıdacı olarak bilgilendirme yapıldı 😂
aman zaten kilo almıyorum varsın midem tıka basa jelibonla dolsun 😂
İşte onu diyorum ben 🙄Jelibonla miden dolar, daha az yersin kilo alamazsın çok yersen
genel olarak kilo alamadığım için bence hiç bir sorun teşkil etmiyor 😂
Ne güzel ben yemek düşünsem kilo alacak oluyorum 😂😂
sesli güldüm yaa 😂😂
O yüzden şu sıralar sürekli spor düşünüyorum, biliyor musun kilo verdim cidden 😅 Düşünce gücüyle kilo alıp veren tek insanım sanırım fdjsjmaöf
maşallah ya telepatide çığır açmışsın 😂
Nasıl temiz kalpli iyi biriysem telepati yollarım otoban gibi apaçık. Hedefim ders çalışmadan sadece ders çalışmayı düşünerek yüksek lisansı bitirmek 😂😂
😂😂
Cevap
5Cevap
Uyumak daha guzel bencr
Uyumak bir nevi ölüm hali sabah uykunu almış şekilde uyanmak demek daha mantıklı bence
Sevgi daha önemli.
Hayır
Çilekli süt ✋️😌
#Vesselam
Uyumakk
Uyumak bir nevi ölüm hali sabah uykunu almış şekilde uyanmak demek daha mantıklı bence
Uyku mahmurluğu hali 😍
Oh ne güzel soğuk kış günlerinde sıcacık uyumak huzur dolu 😍 Yavaş yavaş gözlerin kapanıyor uykuya dalıyorsun 😂😂
Kötü bir şey yapmadım ki bir insanın uyumasını sağlamak süper bir şey ya bence. çok mutlu olurum cidden uyursan 🙂
Dusundum emme bulamadim malesef
Nutella ✔️
Aşkın tanımı hatta 😍
Hayvanları sevmek
Babaya sarılmak
Kurtlar vadisi 🤩
sigara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar