PATRONUM BANA ÇOK FAZLA İLGİ GÖSTERİYOR, SARILIYOR YAKIN DAVRANIYOR EVLİ KENDİMİ GERİ ÇEKEMİYORUM YEMEĞE FALAN ÇIKARIYOR?

Bir firmada sekreter olarak çalışıyorum 21 yasındayım aslında çalıştığım ıs yeri çok rahat ve ısı seviyorum 2 aydır çalışıyorum patronum her geldiğinde sarılır ondan sonra yemek yedin mi bir eksiğin var mı? diye sorar eşiyle severek evlenmişler çocuğu da var 3 tane ama bana sürekli seni çok seviyorum nargile sevdiğimi biliyor her hafta nargilye götürür eşiyle de tanıştırdı ben bir ara söyledim bu kadar yakın davranmanız falan kesinlikle art niyet yok dedi ama bilmiyorum her aksam mutlaka iyi geceler ve günaydın mesajı atar ne yapmalıyım böyle devam edeyi mi yoksa işten çıkayımı dün arabayla eve bırakacaktı inmeden öptü ve uzun uzun sarıldı bende karşılık verdim geri çekemiyorum kendimi çünkü çok sıcak bir şekilde yaklaşıyor ofiste olmuyor ofise yanlızca ben bakıyorum öyle kotu şeyler yapacak biri değil daha önceki sekreteri teklif etmiş kabul etmemiş ne yapıcağım kafam çok karışık o bana seni çok seviyorum diyince bende mecbur bende sızı seviyorum diyorum dünde sarıldım ciddi anlamda bir şey hissediyormu bana karşı
PATRONUM BANA ÇOK FAZLA İLGİ GÖSTERİYOR, SARILIYOR YAKIN DAVRANIYOR EVLİ KENDİMİ GERİ ÇEKEMİYORUM YEMEĞE FALAN ÇIKARIYOR?