Eşim madde kullanıyor olabilir mi?

Arkadaslar merhaba. esimi bundan 2 yıl önce banyoda elinde sarımsı su olan bir şişeyle yakaladım. küçük bir pet şişeydi. es. ar oldugunu soyledı. bıdaha içmiycem vs dedi. o görüştüğü çevreden uzaklastı. sonra o olayın üzerinden 1 yıl kadar süre gectı. ben annemlere sehır dısına cıktım. dedıgım gunden daha erken döndüm evime. ve çöpte yine es. ar buldum. işte arkadaslarıyla bızde içerlerken kullanılmış. neyse ben boşancam falan diyince son şans vs dedi. Şu an eskiye gore daha güzel hersey. ama sorum su bazen gözleri aşırı sulu oluyor. kokluyorum koku almıorum. sizce bu ne olabılır kullandıgı bişey varsa😬ama kırmızılık cok fazla yok gözde. ve tam anlamıyla guvenmıorum. onun dısında mukemmel bir eş. ne yapmamı önerirsiniz? ben nasıl emin olabılırım kullanıp kullanmadığından? tesekur edem
Güncellemeler
+1 yıl
Diyorum ki eve kamera taksam ve şehir dışına çıksam o zaman anlarım diyorum ama bu kamera nasıl kullanılıo gercekten işe yarıyor mu fikrim de yok😬en azından ona gore yol alırız. ya tedavi olur kullanıosa ya da ayrılırım
Eşim madde kullanıyor olabilir mi?