Buna şöyle bakmalısın yanlış anlaşılma ile haksız tarafa hangisi atılmışsa o yazmaz işte bu ilişkilerde kiminde bu rolü erkek oynuyor kimşnde bayan oynuyor bununla ilgili kesin erkek veya bayan diyemeyiz bu öznel bir durum ilişkinin yapısına bağlı..
Genelde kadınlar bu konuda çok iddialıdır. Geri dönmeyi bırak arkadaş bile kalmazlar. Ama genelde kim ihanete uğrarsa o 1 daha onun yüzünü bile görmek istemez. Böyle çekilmez kadında erkekte mevcuttur.. cinsiyetle ayrım yapmak pek doğru olduğuna inanmıyorum bence. Diye düşünüyorum
Bunun kadını erkeği yoktur yaşanmışlıklar önemli yani Affedilecek şeyler var Affedilemiycek şeyler de var.. Önemli olan kötü olan yaşanmışlıgın geleceği ve mutluluğu engellememesi.. Eğer engelleyen birşey yoksa gerisi teferruattır..
Hangi taraf gurunu aşamıyosa o 3günlük dünya küçük sorunlari halledemiyosaniz ya da ilk büyük sorunda dağilıyosa kişiler aşıkmış seviyomuş bunlar havada kalıyo oysa sevgi neydi emekti ☺
Bakınız bu işin içinde ince bir ayrıntı yatıyor. Kişi gerçekten sever ise elbette sevdiğine tekrar geri dönüş yapar. Lakin bu dönüş çıkar amaçlı da olabilir. Hal böyle olunca erkek hegemonyası ağır basar
Kadın erkek diye ayramam gururu incinen her insanoğlu ister aşktan ölsün, ister özlemekten kendinden geçsin geriye dönmez. Çünkü onun o yüce tuttuğu sevgiyi hak etmemiştir.
Erkekler sevmediği kızlara seni seviyorum diyebilecek kadar karaktersiz olabiliyor Ken kadınlar öyle değil sevselerde gururlarni cignemicek kadar asiller..
Hayat aşkı yaşamak için çok acımasız Ve aşıklar o kadar hain birbirine karşı Hatta bu düzende vakit bile yok onu yaşamaya Ve hiçbir aşık birbirini aldatmayan.
Ortada gercekten bir Ask varsa geri dönmeme konusuna cinsiyet degil. O kisinin kisiligi etken olur bence. Ama sadece bir hoslanma flort durumu varsa. Biz erkeklerin geri vites yapmakta cok daha istekli oldugunu soylebilirim.
En İyi Cevaplar