Sevdiğim çocuğa onu sevdiğimi söyledim?

sevdiğim çocukla aynı sınıftayız. Hatta yan tarafımda oturuyo. Ben yaklaşık 2 hafta önce wp den ona yazdım seni seviyorum dedim. Öyle konuştuk , 2 gün sonra kendisi mesaj attı , cidden sadece bilmemi mi istiyorsun dedi , bende evet neden sordun dedim , eğer çıkma teklif etmiş olsaydın olabilir diycektim dedi. Bende ama sen beni sevmiyorsun cıkma teklifi etseydim neden evet diycektin dedim , sen üzülme diye , srni sevmeye çalışırdım dedi. Öyle konuşmaya devam ettik. Okulda filan hiç konuşmuyo benimle ama sadece wpddn yazıyo , bende bunu en yakın arkadaşıma anlattım ben aranızı yapıcam dedi , sevdiğim çıcukla konuşmuş bir kere deneyin o seni seviyo karşılıklı geçip konuşun demiş , sevdiğim çocukta ben onu sevmiyorum , bir düşüncem ama fikrim değişmiycek demiş , sonra salı günü olmuştu parkta oturup konuşcaktık , parka arkadaşlarını görmüş gelemezmiş bunları söyledi , şu an normal olarak konuşuyoruz ama okulda umursamıyormuş gibi yapıyo takmıyo gibi , sınıfta bir olay olmuştu geldi beni savundu , bir keresinde kıskandırmak için bu çocuk beni seviyor dedim gitmiş çocuğu araştırmış. Yani bir öyle davranıyo bir böyle , ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce sevgili olabilir miyiz? O da beni seviyormudur yoksa belli mi etmiyo?
Sevdiğim çocuğa onu sevdiğimi söyledim?