Sizi en çok ne sevindirebilir?

Samimi bir nefesin kulağına (günaydın sevgilim bu kadar tembellik yeter o güzel gözlerini aç çünkü gün bizi bekliyor diyerek burnuma kondurdugu bir buse ile elimden tutup beni yemek masasına götürmesi ) keyifli bir kahvaltı ve sonrası gün icinde olan sürprizler.
🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬📹🎬🎬🎬🎬🎬
Komidinin uzerine birakilimis bir cicek ve yaninda uc kisilik uzak diyarlara gitmek uzere (mumkunse yurt disi) ucak bileti olsa fena olmazdi hani 😊
Tabiki sürpriz bir kahvaltı. O zaman biz de sevgiliden birazcık erken kalkarak şöyle güzel bir kahvaltı hazırlayıp güne gülücükler içinde başlayabiliriz.
Rica ederim
Aşkla bakan bir çift göz.
Cevap
65Cevap
Benim sevinmem için Kahvaltıya gerek yok. Sevdiğim ve beni seven insanla birlikte uyanmak benim için en büyük mutluluk. Kahvaltı birlikte hazırlanınca bana keyif verir.
Görseli görmeden görsel gelmişti aklıma. Elinde tepsi, tepside çay, börek, zeytin, peynir Allah ne verdiyse güzel olur. Gerçi yanımda olması da yeterli.
Aynen bu fotodaki gibi sevgilim uyurken yatak odasına kahvaltı götürmek, ondan sonra opucukle onu uyandırmak saçlarını okşamak günaydın aşkım bebeğim kulağına fisildayip uyandırmak 😊❤❤
Şu görüntü en nefret ettiğim osssurdugu yatağa nimeti getiriyor aman Ne romantk
O uyurken saçını okşamak ve kapalı olan gözlerini öpmek,
Eminim uykuda bile olsa, bunu his eder.
Tamam kahvaltıyı hazırlsrız ama illâ yatağa mı getircez? Kahvaltıyı mutfağa hazırlasakta sonra öperek, gıdıklayarak ya da şakalaşarak falan uyandırıp mutfağa götursek olmaz mı? 😂😂😂😂😂
Özenle hazırlanmış bir kahvaltı ve papatyalar.😍
Sevgi dolu bir öpücük
Öperek uyandıran bir "eş"
Simdi o kadin elini yüzünü yikamadan mi kahvalti edicek ayyy ne pis hayir sabah sabah nasil istah bravo🤣🤣🤣
sevgiliyken saadece ondan gelen mesaj, evliyken kahvaltı ;)
Kahvaltı hazırlanır çay demlenir ve gidip bal dudaklarından öpülerek uyandırılır ve kulağına hadi kraliçem kahvaltınız hazır denir..
Uyandiginda yataginda ilk olarak sevgilisini gormesi ve samimi bir opucuk tabikide :)
Güzel bir kahvaltı ve öpücük
Sabah sabah öpüp öpüp sarılması, sevmesi, kucaklaması :)
Güler yüz eşliğinde ikram edilen mükellef bir kahvaltı
Sevdiği insanın yanında olması ve güzel bir kahvaltı😊
Bizim uyku duzenimiz olmadığı için biraz zor 😃 Ama uyandığımızda birbirimizi hep başımızda buluruz ve öpücük tabi kahvaltıyı da birlikte hazırlarız.
Duruma göre... Bazen aşkla bakan gözler bazen tutkulu bir seks..😍
Sevgilimle olmak yeter. Kahvaltıyı yatakta yapmak bence doğru değil.
Uykulu yumuş gözlerle bakan Gülücük 😃😃
Uykum hala varsa ama hiçbir şey fayda etmez 😂😂
Hadi hayatım birlikte spora gidiyoruz diyip kahve getiren sevgili
Ben bugün ise gitmiyorum bugünü mu en özel kadına sana ayırdım demek
Erkeği sevindirecek isen çayı demle ve tekrardan yatağa gidip kocaman sarılarak bekle.
Uyanmak istediğin gözler 😍😍😍 desem yalan olur önce güzel bir kahvaltı olabiliii :-D
Kızları kesinlikle öperek uyandırma çok mutlu oluyorlar gülümsüyorlar hep
Bakarak beni ne kadar sevdigini okuyabildigim bir cift ici gulen ve parlayan guzel goz 😍
Şimdi ben kahvaltı hazırlasam yatağa götürsem annem görse gezerek yemeyin ekmek kırıntısı her yer yatakta yemek yenmez çarpılırsınız al sana romantizm 😂😂
Güzel cicekler, özenle hazirlanmis bir kahvaltı :)))
Bilmem şöyle gözlerimi açtığımda bana bakan ve gülümseyen bir çocuğumun olması diyebilirim
Bir sevgili sabah kalkınca aşık olduğu yüzü görse zaten çok sevinir
Gece ben uyurken atılmış bir mesaj artı fotoğraf 😂
Öpulerek uyandırılma sürpriz güzel bir kahvaltı 😋kendi ellerimle yedirme ☺
hmmm ben yapıyorum bunu masayı kurup sonrada öperekk uyandırıyorum
başı ucuna bırakılmış sevgi sözcükleri içeren küçük bir not.
İnşallah bu resimdeki gibi düşünenlerin turşusunu kurarlar, hayat bu kadar keyif verici değil
yatakta kahvalti filan edilmez adam gibi masaya hazirlar ope ope uyandirir bir gulumseyip gunaydin der masaya goturursun. ne oyle yatakta yemek yemek.
Güzel bir öpücükle sıcak sıcak ekmek kokan bir kahvaltı.
Mutluluk dolu gözlerle bakış:)
sucuklu yumurta ve çay :D
Erkeğin kalbine giden yol miğdesinden geçer
Kahvaltı :D
#Themre00
Etrafa mis gibi koku yayan bir kahve ya da çay.
Hadi biraz daha yatalım demesi 😊
Beni izliyor olmasııı
Yanımda @küçükabla olsun da. 😌
Kahve kokusuyla uyandırılmak..
Gülen bir çift göz ve sıcak bir bakış ✔
Bergamotlu Cay, peynirli omlet🤚🎈
Hazir kahvaltı tabiki.
Uyandığımda kollarim arasında uyuduğunu görmek
Yanımda güler yüzlü olması yeterli olur.
Sevdiğim insanı öpebilmek
Sevgilimin elleriyle hazırladığı kahvaltı
Ses çıkarmadan gitmek
Patates kızartması börek falan
Tatlı bir öpücük 😁😁😁
sürpriz bir gün:)
Benim fikrimde yatağa kahvaltı en iyisi
Saatin hala daha sekiz olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar