Sevgilisi olan birini özlemek istemiyorum. bu konuda kalbim beni dinlemiyor nasıl unutabilirim?

Hayatımın belki de en güzel zamanları diyebileceğim günlerde ruh ikizim saydığım çok yakın bir erkek arkadaşım oldu ama sadece arkadaş kaldık o bana her ne kadar ilgisini gösterse de onun şehirden taşınmasıyla bağlarımız koptu denebilir hala arada yazıyor ve az da olsa eski günlerdeki gibi konuşuyoruz ama çok iyi iki arkadaş gibi konuşuyoruz farklı bir anlam yok kesinlikle. Çünkü hali hazırda mutlu olduğuna inandığım bir ilişkisi var. Bunu biliyorum ve çok mutlu olmasını istiyorum. Ama hani derler ya insanın içinde bir ukte kalır işte benim durumum da öyle. biz çok iyi arkadaşız ama galiba ben ona aşığım. Bu tarif edilemez bir durum ve ızdırap veriyor çünkü imkansız gibi bir şey. Sevgilisi olması demek beni hiç sevmemiş demek ama buna rağmen Aklım ruhum kalbim hep onunla kimseyi sevmek istemiyorum her defasında o aklıma geliyor ve kurtulamıyorum bu histen. O bana böylesine bir değer vermedi buna eminim ama kopamıyorum. Nasıl unutabilirim? Başka birine kendi mutsuzluğumla işkence edemem ve aklım onunla doluyken hayatıma birini almam karşımdakine haksızlık olur. Nasıl bu durumdan kurtulabilirim? Çok mutsuzum çok.
Sevgilisi olan birini özlemek istemiyorum. bu konuda kalbim beni dinlemiyor nasıl unutabilirim?