Eğer istersen yazabilirsin özelime bende birini tanıyıp sevip saymak onun adına akrostişler yazmak onun için gitarımla besteler yapmak türlü türlü hediyeler almak onunla telefon başında sabahlamak ona sevgi sözcükleri söylemek onu kötülüklerden koruyup kollamak en kötü gününde en sert fırtınasında bile sığınacağı liman olmak sevip değer vermek canımın bir parçası yapmak istiyorum eğer istersen yazabilirsin iki medeni gibi oturup konuşuruz belki hayırlı bişeyler çıkar bu işten..😊🙂❤️ her an onu düşünüp özenle sevgi dolu günaydın ve iyi geceler mesajını yazmak istiyorum umarım ikimizde birbirimizin aradığı kişilerizde artık istediğimiz o soluksuz romantik ilişkiyi birbirimizde tadarız..😊😊
Sevgilin olsun istiyorsan sevgiden sevgiliden neler bekliyorsun ilk basta bunu bir kösede olustur.. Sonra muhtemel fiziksel görünüs hakkinda bir durum olustur.. Sonra da bunlara uyan kalbine ve ruhuna hitap eden birisini bul bu is bu kadar basit :
Eee işte rabbim kısmet etmedikçe zorlamayacaksın çünkü rabbim sana en hayırlısını verecektir öpmek de istiyorsun işte rabbim sen günah işleme diye sana helalim diyeceğin birini kısmet eder onun için sadece SABIR
benim gördüğüm herkesin talibi oluyor ama talip olanlar ilgi çekmiyor nedense illa ki birisinin peşinden koşulacak yani saçma ama ne yapalım öyle oluyor...
En İyi Cevaplar