Kız arkadaşımın annesi?

Merhaba Ben 19 yaşındayım liseyi bitirmeme 1 sene var polislik okumayı düşünüyorum 3 sene önce çalıştığım bir yerde kız arkadaşımın annesi ile tanıştım sonra kız arkadaşımla tanıştım annesi sayesinde Aramız iyiydi sevgili olduk 2 ay devam ettik ve evlerine hırsız girdi annesinin 4 tane bileziği çalındı annesi aradan 1 ay geçtikten sonra bana telefon açıp altınları senin çaldığını düşünüyorum Deyip bana iftira attı kız da bir daha benim yüzüme bakamayacağı için beni her yerden engelledi ertesi gün kız engelleri kaldırdı biz bu konuyu konuştuk kız beni suçlama Beni söyledi annesinin yanlış yaptığını düşündüğünü söyledi biz bir sene buluşamadık annesi istemiyor diyor kız annesine karşı gelen bir kız değil Bir sene sonra buluşmaya başladık 2 ay buluştuk Gezdik Yani tekrar çıkmaya başladık Ve Yakalandık Birileri bizi görmüş ve annesine söylemiş annesi bana telefon açtı Ne zamandan beri çıkıyorsunuz falan demeye başladı Ben gel yüz yüze konuşalım dedim annesi gelirsem hiç iyi olmaz dedi Biz aşiretiz seni öldüreceğiz seni keseceğiz tehdit etmeye başladı ve kocasıyla kapıya geldi karakola kadar gitti bu mesele o gece her şey bitti sandım ama biz bir ay sonra tekrar çıkmaya başladık bazen konuşmama kararı aldık Kız suç işlediğini düşünüyordu annesine karşı yanlış yaptığından dolayı Kötü hissettiğini söylüyordu zaman zaman konuşmadık dün bu konu tekrar açıldı ben anneme karşı gelemem Anne hakkı ödenmez Ben ona bu kötülüğü yapamam dedi ve tekrar konuşmama kararı aldık O da Seviyor Ben de seviyorum ama arada büyük engel var kızla beraber polis okuluna gidecektik şimdi kız benimle bir daha hiç konuşmayacağını söyledi bu sefer daha net tavır da olacağını söyledi annesine karşı gelmek istemediğini söyledi Beni çok sevdiğini ama Annesini de çok sevdiğini anne hakkının ödenmeyeceğini düşünerek böyle bir karar aldı şimdi önümde polislik var asgari de gidip uzman çavuş olabilirim Sizce kızın peşinden mi gitmeliyim yoksa kendime yeni bir hayat mı kurmalıyım
Kız arkadaşımın annesi?