Sevgilisi olan bir erkek başkasını sever mi?

merhaba öncelikle birane tarzı iş yerinde çalısıyorum ve bir güvenliğe aşık oldum. Bayadır gözlemledim ve hiçbir kıza yaklaşımı konuşmuşluğu yok çok ciddi bir insandır kendisi yılan gibi buz , o derece. Nasıl yaklaşımda bulunayım derken bunun gözü hep üstümde olduğunu farkettim ama benimde. o dönemler sevgilim vardı ama ondan aklımı alamadım İnanın.. İlk başlarda nefretle başladı mesela çok kavga ettik iş yerinde ve eve güvenliklerle giden biriyim ama onun beni götürmesini istiyorum tabi, götürmüyordu çünkü onu çok tersliyordum. Artık her gün aynı iş yerinde kafayı bulunca bunun yanına gidip sürekli özür diliyordum çünkü onunla kavga ettiğim için. Ne yapıp ne edip ikna ettim ağladım beni eve bırakması için ve yolda biraz konusmaya başladık ve onu öptüm dudağından hikaye böyle başladı. Günler geçti sevgilimi onla aldattım sonra yakalandım , ayrıldık. neyse kafayı taktım bu çocuğa tabi hâla öyle çok seviyorum. Ama onunda sevgilisi var yani ama nereye gitsem haberi oluyor ne yapsam biliyor sürekli yanımda olmak istiyor farkındayım kafa dengiyiz ikimiz fakat şöyle büyük bir sorun var iş yerlerimiz ayrıldı ama ne olursa olsun gecenin vakti benim için iş yerine gelip beni eve götürüyor. sıkıntı olan ona ev arkadaslarının numarasından ulaşıyorum. numarasını bilmiyorum bulmak istesem bulurum ama bilmiyorum. Gönlüme engel olamıyorum ne yapmam gerekli. Sadece düdklemek için benimle birlikte değil. benim çalıştığım iş yerindeki kızlar genellikle eskırt gibi bir onla bir bunla ama benim hiç olmadı yanı yapmadım. ve bu yüzden bana ilgisinin oldugunu farklı oldugumu söylüyor. bana hiç seni seviyorum diye bu zamana kadar söylemedi ama söyleyemiyor. Ama kalbinde beni sevdiğini biliyorum. Sizce oyun mu oynuyor seviyor mu.
Sevgilisi olan bir erkek başkasını sever mi?