Facebook da İlgilendikleri kısmına Erkekler ve Kadınlar yazan kız
evet arkadaşlar bu kızın mantığı nedir?ben çözemedim deneyimli arkadaşlar bir el atsın
evet arkadaşlar bu kızın mantığı nedir?ben çözemedim deneyimli arkadaşlar bir el atsın
bu bölümü doldurup yayınlamak garip geliyor bana doğrusu..ama eğer doldurarak yayınlamışsa ve de bekar bir bayn ise bu kızcağızımız, facedeki erkeklerden gelecek ilgi ve arkadaşlıklara açığım demektir..ben böyle algılıyorum..sadece "erkekler"i seçmemesi "kadınlar ve erkekler"i seçmesi de reel çevresince göze batmamak içindir..Ama bazen de net kullanımında cahil kalmış yani teknoloji özürlü dediğimiz kişilerin de bu şekilde bir seçeneği tercih ettiklerini görmüşlüğüm vardır...
kadın erkek ayrımcılığı yapmıyor işte ne güzel :D
normaldir. çünkü dünyadaki her 10 bayandan 8'i biseksüeldir.
(ayrıca Türkiye'de yaptığım anketler sonucunda 250 kişiden 187'si kızlara karşı da ilgisinin olduğunu söyledi, 207 tanesi bir kızla dudaktan öpüşmüş. bu anketlerdeki kişilerin isimlerini almadan yaptım anketi, o yüzden bu kadar rahat cevap verilebildi. ayrıca 250 kişinin tamamı büyük şehirlerimizden değil, hakkari'den de cevap veren var, artvin'den de var, muğla'dan da var.)
facebook gibi sanal ortamlar da yazılanları dikkate almayın.
Cevap
4Cevap
facebooka takılan ne var ne yok yazıyor bazı erkeklerde erkekler kadınlar yazıyor belki gaydir kendi tercihi yani diyeneyiz birşey :D bir çok sebep var ilgilendikleri ne demek bilmiyor, dikkat çekmek istedi, ya da düşünmeden yazdı
şimdi erkek dese yanlış anlaşılır sırf erkeklerle ilgileniyor gibi görünür olmaz, kadın dese millet uzak durur düşüncesi olur :)) en iyisi ikisini de yapmış işte herkese açık :))
ikisini de yaz gitsin hesabı yanlış anlaşılmaz :))
ben hiçbirşey yazmamışım oraya ama yazan varsa da normaldir yanii sadece erkekler yazmak istememiştir kızlar yazsa da yanlış anlaşılma olabilir o da ikisini yazmıştır ne var bunda
Orada cinsel tercihini sormuyor ki.. Arkadaş olarak yazıyordur. Ne var bunda? ;))
biseksüel dememizi bekleme. Facebook sanaldır salla gitsin . erkeklerle aşk kadınlarla arkadaşlık için ilgileniyordur diye düşün.
aslında o kısmın olması saçma..insanları bir yerlere itiyorlar işte.
Onlar hakkında çok iyi şeyler düşünmüyorum malesef:)
face de her şey döner boş ver
İkisi de uyar ya da göz korkutmak istiyor
Olabilir farketmedende yapmış olabilir. Nolmuş.
Art niyetli olman sorun
Bi? Trans? :)
Normal olabılır
benimde öyle yazıyor
dengesiz
kadınlar yazıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar