Erkeklerden hoşlanmıyorum?

Kendimi bildim bileli erkeklere gram ilgi duymuyorum sadece kadınlardan hoşlanıyorum. Ama erkek gibi saç kestirme giyinme olayı bende yok. Kadın gibiyim. Kadın vücudu ilgimi çekiyor. Küçükken bile kuzenimin karısına aşık olduğumu hatırlıyorum. Kendimi çok denedim erkeklerle ama malesef ki yapamıyorum onları üzüyorum bu sefer de. Pek çok kız arkadaşım oldu. Dinen yasak olduğunu biliyorum ama her gün düşünüyorum. Beni yaratan allah bana bu hisleri veriyor ve asla böyle hissedemezsin diyor. Bu ne kadar doğru ve adil? Her gün sorguluyorum neden ben? Dünyada çok az bir kısım benim gibi hissediyor. Özel falan olduğumuzu düşünmüyorum aksine seçme hakkım olsaydı erkeklerden hoşlanmayı isterdim (özellikle de türkiye gibi bir ülkede) . Ama malesef ki seçemem. Bu bir sınavsa çok zor bir sınav. Herkesin sayısalcı olduğu matematik sınavda sözelci gibiyim diyebilirim.. Bazen düşünüyorum bana bu hisleri veren allah nasıl yaşamamı istiyor. Yani hem erkeklerle evlenmeyip hem de kızlarla olamayacaksın diyor. Herkes eğlenirken hayat sana zehir olacak diyor. Eğer böyle diyorsa ben seçmediğim bu hayatı yaşamak istemiyorum.
Erkeklerden hoşlanmıyorum?