Görüntüsünü beğenmediğiniz ama karakterini beğendiginiz birinden sahiden hoşlanabilir mısınız?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. bu soru kadinlar icin; evet kadinlar fiziksel olarak begenmedigi biriyle birlikte olabilir ve evlenebilir bile. Kadinlar duygusal ve icgusel olarak erkegin karakterine , gucune ve niyetine odaklidir, ya da kadin icin bunlar tipe gorunuse gore daha onceliklidir.
erkekler icin bu daha zordur, erkekler yuzeyseldir, guzelligi cazip bulurlar ve erkekler icin karaktere oranla daha onceliklidir. bu yuzeyselligi asabilmis ve karsindakinin karakterini niyetini gorebilen erkekler fiziksel olarak begenmedigi birinden hoslanabilir; ama erkeklerde esinin "guzel olma ihtiyaci" cok kuvvetlidir ve bu "ihtyaci" asamaz ve asmakta cok zorluk ceker. neyseki guzellik salonlari varki herkes mutlu mesut :)21 Yorumla- +1 yıl
Bence de doğru bu. Yine de belli olmaz boyle şeyler
En İyi Cevaplar
malesef hayır.
kimse hoşlanmaz.
birisi ile tanıştığınızda ilk önce gözünüze hitap eder. ondan sonra karakterine tutulursunuz.
Quasimodo ya aşık oldum diyeni görmedim ben daha.06 Yorumla- +1 yıl
Şanal ilişkiler bunun önüne geçmeye başladı sanırım
- +1 yıl
Sanal ilişkiler bunun önüne geçmeye başladı sanırım
- +1 yıl
Peki dışı guzel olmayan nasıl evlenecek
- +1 yıl
Evlenmenin temelinde hoslanti olur diye düşünüyorum
+1 yılYani şimdi okuduğum bir kaç yorumda yazıyor ki; benim için iç güzellik önemli dışa fazla bakmıyorum falan. Bence kendinizi de burada ki insanları da kandırmayın, çünküüü; kimse yanına yakıştıramadığı bir insanı kabul etmez (ben bunu birilerine hakaret etmek için söylemiyorum) ama durum böyle biz kızlar ve erkekler olarak tipini beğenmediğimiz yanımıza yakışmayacağını düşündüğümüz kimseyi hayatımıza almıyoruz. İç güzellik kadar Dış güzellikte önemli inkar etmeyelim.
23 Yorumla- +1 yıl
Öyle de şimdi aklıma şu geliyor. Güzel olmayan sevilmez mi?
- +1 yıl
Annem her zaman der ki; Herkesi bir kısmeti vardır. Ve aynı zamanda herkesin kaderi birisiyle bir yazılmıştır.
- +1 yıl
Evet o kişi olur.
+1 yılEvet hoşlanırım. Fakat karşımdakini nasıl tanıdığıma bağlı. Görüşmeden konuşmuşsam, anlaşmışsam zaten görünüşü benim umrumda olmayacaktır. Görüştüğüm biriyle konuşmaya başladıysam ve görüntüsünden hoşlanmıyorsam da önyargılı davranmam. Anlaşabiliyorsak konuşabiliyorsak gözümde gittikçe güzelleşir
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
92
Cevap
125Cevap
+1 yılÇok da samimi cevap beklemeyin böyle sorularda, kadınlar görünümünü beğenmediklerine genelde aşık olmazlar ama zengin kariyerli karizmatik filan olunca aşk olmasa da olabilir, erkekler de görünümünü beğenmediklerine genelde aşık olmazlar ama birlikte beraber olabilmek ise amaç onlar da aşık olmayı pas geçebilir, kanaatimce en doğrusu huyu kişiliği uygun sizi seven birini bulunca sizin de onu sevmeniz :)
110 YorumlaBeni deli gibi seven birinin baklavası olsa ne olmasa ne?
73 Yorumla- +1 yıl
Bu kızı sevin 👏
Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Bu dünyada mümkün olmayana çarenin olmayacağı, mümkün değil.
Bir insanı yıllarca çok seversen zamanla fiziksel çöküş yaşasa bile sevmeye devam ederdin değil mi?
Bu irade insanda mümkünse insanı ruhundan ötürü seçebilir.20 Yorumla
+1 yılRuhu ve kalbi guzelse sonuna kadar dibine kadar severim. Dışı güzelse ama ruhu ve kalbi guzellikten yoksunsa napayim ben o insani...
30 Yorumla
+1 yılEğer tanımadan direkt o kişiyle karşılaşılırsa, hayır. Ama ortak bir arkadas ortamı varsa zamanla tanıyarak neden olmasın?
31 Yorumla- +1 yıl
Bence de anca öyle olur
+1 yılKarakterini ve kalbini sevdiğin insan bir süre sonra senin için zaten en güzeli gibi gelir. Görüntü olarak iyisini arıyorsanız her zaman daha güzelini ve daha yakışıklısını bulabilirsiniz zaten, bu kafayla da insan tatmin olamaz.
10 Yorumla
+1 yılYahu şöyle bir okudum da yorumlarımı fiziksel özelliklere bakmam demiş çoğu
İnanmıyorum bu duruma kusura bakmayın
İnsanın ruhuna dokunması için önce gözüne hitap edilebilmeli13 Yorumla- +1 yıl
İnanmamanı anlıyorum. Ama fiziksel görüntüye aldanmayacak kadar ahmak değilim. Elbet buruş buruş olacak bir bedenin hayranı olamam. Ama insan yüreği öyle mi cilaladıkca parlar yıllar asla eskitemez.
- +1 yıl
Ilk bakışta zor ama zamanla arkadaşlık ilişkisi içinde olabilir
- +1 yıl
Zaten iletişim halinde olmadan namümkün.
+1 yılkim güzellik önemli değil diyorsa yanılıyor bence bazılarına göre güzellik arka planda bazılarına göre ön planda ama bazılarının hareketleri davranışlarını tanıdıkça yüzüde güzelleşiyor gözümde.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılO iş zor
Fiziki olarakta bir elektrik almak gerekir
Yani zaten erkekler kadınların dış görünüşüne aşık olur
Kadınlarda erkeklerin düşüncelerine ve davranışına
Kendim den düşünürsem
Ben hoşlanamazdım01 Yorumla
+1 yılBizim sokakta oturan kız var ben hoşlanmıyorum ama çıkma teklifi ettim hııı dedi yüzünü çevirdi. Sakın beni kötülemeye kalkışmayın. Tepkisi merak ettim. Daha önce birisi aldatmış. En kötüsü 2 abisi var.
00 YorumlaSimdi ilk goruste tabiki fiziksel olarak begenilmezse itici gelebilir ama zamanla tanidiktan sonra o insani anlayipta kafana uyuyosa neden begenilmesin
10 YorumlaHani ilk bakis denilen sey etkilidir eger gormediysen sesinddn konusmasindan etkilersin ilk basta. Karakteri bunlara bakarak yorumlar ona gore davranirsin ama tek basina bilemedim 😶
10 Yorumla
+1 yılValla ben şahsen biraz seçiciyim
PRENSESİM her yönden en önemlisi KARAKTER yönüden
Çook çook iyi olmalı ki
Benim PRENSESİM olmaya hak kazanabilsin demi ama00 YorumlaBen hoslanmayi gec nisanlandim zamanla zaten pek onemsememeye basliyorsun cunki huylar, karsilikli uyum, saygi on plana cikmaya Basliyor bu daha Onemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar hoşlanırsın desemde yalan olur bir ömrü beraber geçirmek istediğin insanın illaki tipine bakıyorsun
09 Yorumla- +1 yıl
Peki tipsiz dediginiz insanlar kimle beraber oluyor? Gören göz değil de kalp bence
- +1 yıl
Gözü ile sevenin aşkı ya güzellik gidince ya da gözleri bozulunca biter 😉 tabiki bu bir gerçek sevmek yürek işidir ama her insanın kafasında olan bir şekil vardır ve şu da var kime göre tipsiz kime göre güzel
- +1 yıl
Aynen öyle neye göre seviyorsan o gidince anlamsız olur her şey.
- +1 yıl
Aynen işte aslında dediğim gibi güzellik göreceli başkasına göre güzel olmayan bana göre güzeldir
- +1 yıl
Genel güzellik ölçüsü oluyor ya ona göre düşünüyorlar ve bu standarti yakalamayanlara yaklaşmak yok diyorlar
- +1 yıl
Yok ya benim güzelllik kavramım biraz değişik insanlara göre güzel gülsün güzel konuşsun güzel baksın mesela
- +1 yıl
Benim için de güzel baksın yeter
- +1 yıl
😊😊🤓🤓🤓
- +1 yıl
Bulabilirsek
Ruh seçicidir öyle anlar olur ki hiç aldırış etmez gözlere kapanır kalır.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılOlabiliyor tabiki konusmasi samimiyeti filam hosuma giderse basarim nikahi
20 YorumlaOluyor ama illa cekici gelen bir tarafı oluyor o an
30 Yorumla
+1 yılBelli bir yaştan sonra dış görüntü aramak bile insanın aklına gelmiyor.
20 Yorumla
+1 yılTabiki gönlü güzel olan her zaman bir adım öndedir fiziksel güzelliğin sadece göze hitap eder ama kalbi güzel olan kalbe hitap eder
00 Yorumla
+1 yılHepsi bir bütün olarak bakılır hoslanacagimiz şeyler fazlaysa etkileşim varsa etkilenirsin kaldı ki kime göre görüntüsü iyi kime göre kötü yani
00 Yorumla
+1 yılKalbinin güzelliği olsun. Erkek arkadaşım yakışıklı değil ama ben çok seviyorum oda beni seviyor önemli olan kalbinin güzelliği iç dış güzellik 2. planda. 😉😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki hoşlanılır. ilk başta beğenmediğin insanla yakından vakit geçirmeye başladığın zaman sana da ilgisi varsa gayette hoşlanılabilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsahiden kendimi kandırıp hoşlanırım demek isterdim ama :)
insan önce gözüne hitap eder sonra gider içini tanır öyle değil mi ama00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçık olmak dürüst olmak gerek. Dış görünüşünü beğenmediğim birinin iç güzelliğini merak etmem. Dış görünüşünü beğenmek te öyle afeti devran ya da taş gibi hatun demek değil. İlgini çekmesi gerek öyle sıradan bir güzellikte olur.
00 YorumlaKarşı tarafın duygu ve düşüncelerini kendiminkilerle karıştırırsam ve net ortamındaysa bu irtibat evet.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Mesela zayıf çelimsiz kadın sevmem. Balık eti olacak. Değilse. sıkılıyorum ve adapte olamıyroum zaten o insana mutlaka patlak veriyor ilişki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılFiziksel bakmadım bugüne kadar. Kalbimin ısınması yeterli
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekler görünüşe kızlardan daha çok mu dikkat eder?
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılçok güzel olup. tanıdikca tiksindiğim olmuştur 😅
karakteri güzel insanin zamanla gözüme hoş gözüktüğüde olmuştur10 Yorumla
+1 yılKimse kimseyi kandırmasin. Kimse dışını beğenmediğinin içini merak etmez...
10 Yorumla
+1 yılHayır olmam ya da bilmiyorum Davranışları hareketleri güzel olursa tipim olmasa bile belki etkilenirim Çünkü düzgün insan kalmadı
00 YorumlaHoşlanma beğenme ile degil gelen çekimle olur bence ben de hep öyle oluyor yane
10 Yorumla
+1 yılBence olabilir, eğer ozguvenliyse zekiyse karakteri etkiliyorsa ben etkilenirdim ki bunu yasamisligim da var.
00 YorumlaEvet. Hatta evlenebilirim de. Önemli olan ruhu, mutlu olup olmadığımız gerisinin zerre önemi yok
10 Yorumla
+1 yılİlk görüşte aşk olmaz elbette ama arkadaşlık sonra olablir
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen daha çok karekter hayran olma durumuyla alakalı
+1 yılbenim kafa yapıma uyan insanların bir giyiniş tarzlarü oluyo yani görünüş olarak beğenirken kafa yapısınıdz beğenmiş oluyorum anlatabildim umarım
00 YorumlaKimse bir agustos böceğini sana çok büyük yararı olmadığı sürece sevmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. bazen kanın ısınıyor ama mantık daha önde olmaz diyor
00 Yorumla
+1 yılFiziksel olarak görüntüsünü beğenmemem demek bana itici geliyor demek.
00 Yorumla
+1 yılOlur mu canım herkes karaktere, adamlığa bakar. Paraya, tipe bakacak kız var mı bizde?
00 YorumlaBaşta belki hayır tanıdıkça olabilir. Gönül gözü diye bişey var.
00 Yorumla
+1 yılHoşlanırım ama karakter olarak beğenmediğim birinden hoşlanmam.
00 Yorumlahoşlanılabilir. Zamanla sevilir karakteri hoşuna giderse.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bu mümkün.. Esasen, yüz güzelliği çok daha önem taşıyor, çünkü gözler orada.
Asıl etkileyen bu.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. Hayir. Gerçekci olmak lazim. Önce karşındakini fiziksel olarak beğenirsin.
00 YorumlaSanmıyorum ama bu fiziğe bakıyorum, beni çeken o demek değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. bilmiyorum genelde görüntüsünü beğenmediğimin karakterini beğenmek için uğraşmam eğer bu kişinin karakterini beğendiysem hoşlanabilirim
00 YorumlaÇok zor be her zaman iyinin iyisi yiğidin yiğidi vardır biraz gözüme hitap etmesi gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılOlabiliyor ya o fizigi kotu olsa bile bir insanin davranışları etkileyebiliyor
00 YorumlaHoslanamam ya begenmeden nasil hoslanayim bu nasil bir paradoks😏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. soru güzeldi kutlarım cevap :?
evet dış görünüş bence önemli ama beni etkilegen bir tarafı da ola bilir cırkınde olsa ama bakımsız olan şansı cok zor bende00 Yorumla
+1 yılYani dış görünüşüne ilgi gostermem ben kalbine bakarim güzelse onla evlenirim bile
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben zayıf seven ben gittim duba gibi kızla sevgili olduydum :D olacak iş değil :D
06 Yorumla- +1 yıl
neden oldun peki?
- +1 yıl
@saskinmelek hoşuma gittiydi etkilediydi beni sevimli geldiydi gözüme
- +1 yıl
sonra neden ayrıldın peki
- +1 yıl
@saskinmelek o benden ayrıldı neymiş çok kıskançmışım
- +1 yıl
hayırlısı :) duba diye bahsetme bari :)
- +1 yıl
@saskinmelek piki tamam
Karakter kalıcı dış görünüş geçici bence olabilir. Fakat kalbini dinlemeli insan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Hoşlanabilirim tabiki... Zaten kimsenin fiziksel görüntüsünden hoşlanmam.
00 Yorumla
+1 yılEvet olabilir. Tip ve fizik geçici umrumda değil.
20 Yorumlaolabilir olmaz demem görüntüsü güzel ama kötü biriyse seni süründürecek tipten biriyse istemem
00 YorumlaPek sanmıyorum, çünkü ilk intiba ve dış görünüşe önem veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşlanabilirim. Zaman yaşadım böyle bir durumu. Sesi karakteri çok etkilemişti zaman geçtikçe fiziksel olarakta beğenmeye başlamıştım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılyok ben hoslanmıyorum ben durustum yalana gerek yok
00 Yorumla - Devamını Gör (157)
Devamını Gör(202)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Fiziksel olarak görüntüsünü beğenmediğiniz birinden hoşlanabilir mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım