Sevgilim kızları silmiyor?

Arkadaşlar 1.5 senedir bir ilişkim var , 2 kere ayrıldık barıştık yakın zamanda ilk defa seviştik ama öyle cıplak kalma gibi bişey değil yüzeyseldi neyse sevgilimi seviyorum oda beni seviyor biliyorum bana tüm erkekleri sildirmişti şimdi kendi instagramında kızlar var maximum 10 11 tane silmiyor onları dünden beri direniyor durumumuz çok vahim ne olucak bilmiyorum sizce neden silmiyor? Uğraşamam diyor ne alaka birde bende bir inat var hayır dedimi ben iyice üsteliyorum kendime hakim olamıyorum ne yapmalıyım arkadaşlar bana lütfen akıl verin. Nisa’nda 2. Yılımız ve biz yüzük takmayı bile düşünüyoruz ailesini falanda tanıyorum o yüzden nasıl sildirebilirim mesajların bir kısmı şimdi ben nasıl etkileyici bir şey yazayım ki silsin
Güncellemeler
+1 yıl
Sen zaten böyle bişeyi rahatlıkla diyorsan beni kaybetmeyeceğine eminsin demek ki , ama şunu unutma benim için elalemden vazgeçemeyeceksen ben seni hazirandaki silerim zaten , olan yaklaşık 2 seneye ve yaşananlara olur o yüzden bir anlık inada yenik düşmemeni öneririm. Yazdım sizce iyi mi demişim ve ne der bu mesaja tahminleri alalım