Evli ve çocklu kadın bekar bir erkekle görüşüyor birbirlerine ciddi anlamda değerli görüyorlar ruh ikizi gbiler kadın ayrılıp evlenmeyi düşünüyor sizce nolur bu ilişki pişmanlık olur mu erkek baya iyi biri kadında öyle ve çok uyuşuyorlar. Kadın bu sebepten eşiyle ayrılmıyor başka sorunlardan dolayı ayrılıyorlar.
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak istiyor ise boşansın lakin hala kağıt üstünde olsa dahi evliyken başka bir erkekle duygusal olarak bağ kurması yanlış. Bu onu hata yapmaya sürükler. Boşansın ve biraz bu konulardan uzak durup kafasını dinleyip düşünsün. Duygularıyla değil dışardan bir göz ile hayatına bakmaya çalışsın. bu dünyada sevgiye ilgiye ihtiyacı olmayan bir canlı bile yok ama bunu aceleye getirmek "aha şu ilgi, şefkat gösteriyor beni seviyor" sakın ola ki demesin. Bu dünyada öyle yaratıklar var ki kız olsun erkek olsun farketmez. Insanların duygularını kullanarak kandırmaya çalışan bir sürü iki ayaklı yaratıklar mevcut. Bu yüzden kimseye kendini av yerine koydurtmasın. O yüzden duygusallığı ağır basan zamanlarda duygusal düşünmesin ve hareket etmesin. Ayrıca onun dualarında olduğunu nereden biliyor? Bunun gerçekliğine nasıl inanabiliyor? Herkesin gerçek yüzü tek görebilen Yaratıcı iken? Lütfen, o adamla irtibatını kessin! Evli olduğunu bildiği bir kadınla halen duygusal olarak konuşması adamlıkta yeri yok bunun. Seni sevdiğini de bilemezsin. Bir insan hakkında tüm olabilecek ihtimalleri değerlendir ona göre hareket et.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
O kadın fazla safmış ya. Kullanılıp bırakılacağının farkında değil.
36 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk çok aşık ve kadınla asla buluşmadılar öyle biri değl kadn zaten
- +1 yıl
İlk olarak anonimsin zaten 3. ağızdan anlatmana gerek yok. İkinci olaraksa evli bir kadınla aşk işine giren erkek adam değildir p*çtir bu aşikar bir şey. O anlattığın pembe hayaller sadece dizilerde olur. Mallık yapıp ilerde çocuğunun yüzünü yere eğecek hareketler yapma derim buda 3
Soran+1 yılBabası adam değil öyle bir gerzekle evlilik sürdürüp çocuğu yetiştirmek daha öı mantklı? Ve bu erkekle veya başkasyla alakası yok evlilik zaten bitmşti daha sonra gelişiyor bu durum
- +1 yıl
Fark eden bir durum yok sen hala daha evli bir kadınken sana göz koyan adamdan da hayır gelmez. Sen boşanacaksan boşan sana kimse boşanma demiyor. Ama bu kadar da kkca meraklısı olunmaz ki bir erkekten boşanmadan diğerini düşünmek nedir? Senin çocuğun var yalnız kalınca nasıl hayatımı kurarım diye düşünmek yerine böyle davranmak hiç normal bşr hareket değil kusura bakma.
Soran+1 yılHaklısın belki ama Allah ın bu kişileri birbirine bağlaması gbi bir olay oldu öyle düşün.
- +1 yıl
Bu saçma olayı sakın Allah öyle istedi diye yormayın. Sen ne kadar düzgün bir evlilik yaşamasanda şu anda yaptığın aldatmak sıfatına giren bir hareket. Allah kullarına sadece doğruyu verir bizse yanlışı ya da doğruyu seçmeye kendimiz karar veririz. Bu yaptığın hareketin yanlış olduğunu biliyorsun biliyorum o yüzden buraya yazdın belki gönlünü rahatlatırlar diye. Ama yanlış yoldasın bacım geri dön.
Evliligi bitirmeyi kafaya koymussun sebebide ikinci adam ikinci adam adam olsa evli kadinla konusmaz bile şunu unutma esinin hakkina giriyorsun eşini sev o adam olmasa bile sevemiyorsan ayril ama sirf oburuyle beraber olacam diye ayrilma bence oburude seni yari yolda birakir hemen herkese inanma bekar bir erkek evli ve cocuklu bir kadinla zor evlenir ailesi akrabalari bile vazgecirmeye calisir ve seni kucuk gorurler oyle ya da boyle yuva kurmussun kurtaracaksan o yuvayi kurtar eger bide calismiyirsan isin de yoksa ortada kalirsin benden demesi iki guzel soze kanmayin
46 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Ama eşiyle ayrılma sebebi bu erkek değil. Ve kadın zaten başka bir ilişki düşünmüyordu bu denk geldi Allah birleştirmiş gbi düşün ve erkek çok sevyor evlenmk istiyor hiçbişey umrumda değl diyor
Soran+1 yılBunun farknda kadın zaten.
Soran+1 yılAsla hatalar yaptığı halde kadın çok çabaladı ama artk istemiyor. Bu bekar beya başkasylada evlenmek flan düşünmüyor ama dua ediyor karşısına bu erkek çıkıyor kadın ne dediyse erkek vaz geçmiyor veaynı duaları etmşler ruh ikiziler flan
+1 yılHani birlaf var sütten damağı yanan yoğurdu üfleyerek yer kadın bidafa evli boşanmasına değicekmi hadi boşandı cocuklar ne olcak hadi oda oldu bu yeni erkek ondan bıkıp bırakırsa nere kime sığınacak hadi onuda geç giden günler geri gelecekmi biraz mantık lütfen 😉
23 Yorumla
Soran+1 yılSoruda tam bu işte bu olur mu die
- +1 yıl
Gömlek değişmekle baht değişmez ben yaşadım umarım sende. Yaşamazsın hiç birşeye acımıyor insan boşa harcanan o yıllara acıyor
- +1 yıl
Şimdi evlilik iyi düşünülmesi gereken bir iş ayrılmaktan kafaya koyduysan ayrılırsın zaten. Sorun şu bidaha aynı şeyler olursa ne yapacaksın yeniden evlenirken iyice düşün. Geçmişinden pay alarak düşün onun için kendini kullandırma yanlış bir ikinci evlilikten se bekarlıgımı tercih ederim cok merak ediyorsan detayları yaza bilirsin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
49Cevap
Ben evli kadına yazıklar olsun diyorum. Eşini düşünmüyorsan çocuğunu düşün nasıl bir psikolojide olacak 5 dakikalık zevkler için çocuğunun anne ve babasız büyümesine izin vermesin.
130 Yorumla
+1 yılOncelikle yazik yani , hem evli oldugu icin bu kadin cunki hani sen evlisin ne isin var baskalarinin yaninda demek isterdim bide orta da cocuk var eger onu doguracak gucun varsa bakacak gucun de olmasi gerekiyor hic o ortada kalan covugu dusundu mu , ne dusunebilecegi , bence dunyaya bir cocuk getirsiyse kendi hayatini bir minimum kenara koyup onun hayatina bakmak/ilgilenmek gerekir ona gore neyin dogru oldugunu dusunuyorsa onu yapsin ama bu bir gun yuzune vurulabilir yani hani bak sen evliydin de ayrildin da falan filan ,...
10 YorumlaEğer kadın Müslümansa, Ahiret gününe inanıyorsa kesinlikle Cehenneme gideceğini bilsin. Peygamberimiz böyle kadınlar Cennetin kokusunu bile alamazlar buyuruyor. Hâlbuki Cennetin kokusu şu kadar mesafeden duyulur buyuruyor.
Eğer Allah korkusu yoksa zaten bütün Peygamberlerin söylediği söz:"ALLAH'TAN KORKMUYORSAN, KULDAN UTANMIYORSAN DLEDİĞİNİ YAP" tır.60 YorumlaBu ilişki olmaz bence. aileler karşı çıkacak. sebep olarakta tanıştığın kişinin yuvanı yıkmak istediğini düşünecekler. çok sorunlar problemler yaşayacaksın. aileni ve herkesi karşına alacaksın seninle görüşmeyecekler belki. ve çocuğunu alacaklar elinden. çocuğun beynini yıkıyacak eşin. annen beni bırakıp başka adama gitti diyecek dolduracak çocuğunu. çocuğundan ayrı kalabilecekmisin? bu kişi bunlara gerçekten değer bir kişimi? herşeyi ince detayına kadar düşün derim ben. tamam senin ruh ikizin olabilir bu kişi seviyorsun birşey demiyorum fakat. değermi gerçekten herkese restini çekmeye? Ve hiç ailesini bile tanımıyorsun. tanımadığın farklı bir ailenin içinde olacaksın. uyum sağlayabilecekmisin. ve ne kadar tanıyorsun ailesini. hadi eşinin ailesini biliyorsun huylarını falan. ama bunda farklı olcak.
11 Yorumla
+1 yılNe saçma sapan şeyler ya gül gibi kocanı bırak git elin adamına görürsün anya konyayi 😃 kimsenin ahi yerde kalmaz çünkü, neyin nesi olduğunu bilmediğin bunca zaman neden bekar kalmış diye bilemeyecegin biri için eşini bosayacaksan hiç durma çocukları da sana vermezler aldatmaya girer bu
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Simdi eger çocugun olmasaydi olabilirdi ancak çocuklarinin olmasi sorun olur, çünkü bosandiktan sonra büyük ihtimalle çocuklarinin velayeti sende olacagi için ayni evde yasamak zorunda olacaginizdan simdiki sevgilin çocuklarina nasil davranacak? Arti çocuklarin bu duruma nasil tepki vericek onuda bilmiyoruz! Bence bosansan bile isin çok zor çünkü sevgilin çocuklarina bir öz baba gibi babalik yapamaz ve en iyi anlasamazlarsa sen arada kalirsin...
10 YorumlaBundan ayrılmıyor başka sebepten ayrılıyor :) önce boşansın sonra ne halt yerse yesin şu an bu sorunun cevabı karaktersizlik.
20 Yorumla
+1 yıladam istediği kadar "iyi" olsun. evki çocuklu bir kadını ayartan şeref*siz olabilir anca gözümde. kocanı bırakıp ona gitsen her kavgada "lan ne konuşuyorsun kocanı bırakıp gelmedin mi bana" diyecek. boş laf bunlar hep geç bu işleri.
40 YorumlaHalihazırda biten bir evlilik ise boşanıp bekar olanla kaldığın yerden devam edebilirsin tabi ki evliliği sürdürmek daha iyi ama hiç yürümüyorsa yapılabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen güzel özetledin. Evlilik zaten bitmşti bu kişi daha sonra karşısına çıkıyor ve aşırı uyuşuyorlar Allah birleştirmiş gibi ve kadının çocuğu var onuda çok seviyor hayalleri var onla oynamak flan bunlar zamanla kararını değiştirebilir mi ki ama erkek baya seviyor kadını
Soran+1 yılHayr çok samimi kadın bunu anlayacak kadar akıllı
- +1 yıl
O halde bol şanslar şu an 3 kişi var bu hikayede kimse yara darbe almadan ilerlesin hikaye boşanırsanız da kırıcı olmadan insan ruhunda yaralar açmadan oturun anlaşın tatlıya bağlayın mutlu olmak pahasına başkalarını üzmek hayatını zindan etmek maharet değil esas maharet kırmadan dökmeden mutlu olabilmek
Soran+1 yılTam tersi kadında bunu istiyor ama kocası adam değil işte
Ben arkadaşını asla kınamıyorum hersey olabılır evlı kadınlar sevgıyı askı hak etmıyo mu sız o kadının ne yaşadığını bılıyonuz mu benım ablam da ayrıldı bekar Ada'm aldı ne olmus yanı eskı esınden boşandı aldı hemen kadına ne o lafını koyuyonuZ
30 Yorumla
+1 yılBu sebepten ayriliyor mu... hadi ya buda onu hakli mi çıkarıyor. Sadece yuvasini bozduguyla kalir. Bekar bir erkegin evlenecegini düşünmesin..
80 YorumlaKadına söyle o erkeğe gösterdiği ilgiyi kocasına göstersin. Nasılda düzelir her şey. Yazık günah o cocuklara zaten evli bir kadın böyle bir tehlikeye nasıl aldım atar. Rabbim böyle şeytani işlerden bizi ve evlatlarımızı korusun.
40 Yorumla
+1 yılSiz şaka mısınız?
O adamın ne günahı var.
Sorun her aile de olur. O bekar adamla yuva kurduğu zaman sorun olmayacak mı sanıyor?60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Kadın, boşanma için Pazartesi avukat ile dilekçe veriyorum desin.
Olayın be olduğu ortaya çıkar.
.30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadının elini aldatmasını ileride diğer erkek yüzüne vurur. Pişmanlık olur. Aldatılan kocanın ahı yerde kalmaz. Herkes ettiğini bulur.
10 Yorumla
+1 yılBu konudaki kadın bence kocasından ayrılmalı adama yazık aldatılmak kadar kötü birşey yok kadında iyiyi kötüyü görür zamanla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Bana olsa kocasına yaptı bana da yapar diye düşünürüm... Tanrı beni bir aldatmanın parçası olmaktan korusun...
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmıyor yazıyı adam gbi okuyın!
Yapamiyorsa ayrilsinlar zaten kendi hayatlarini yasasinlar
20 Yorumla
+1 yılEvli kadına bakan bir erkekten hayır gelir mi?
Görüşen demiyorum bak! Bakan bir erkek...20 Yorumla
+1 yılOrtada kalır... Olmayacak duaya amin demeyin.. Ateşe atlamayın.
21 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek evli bir kadını sevebilecek kadar rahatsa bırakıp gidebilecek kadar da rahat ve gevşektir...
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. 😁😁😁 salak kadınlar ne istediğini bilmiyorum bilmiyorum diye diyeeee erkenden evlenirse böyle olur🤩😏hay sıçam ilişkinize
00 Yorumla
+1 yılIkiside allahim belamizi en yakinda verde kurtulalim olur Baska ne beklersin öyle iliskiden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Ayril daha sonra ne yaparsan yap. Boyle yapan evlenince aynisini yine yapar
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten eşiyle ayrılıyor daha sonra bu olay gelişiyor.
Soran+1 yılÖyle tabide erkek evli çocuklu kadınla evlenmek istiyor çok seviyor bu ilerki zamanda sorun olur mu onun için acaba?
Soran+1 yılYani sorun olmaz demi
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. sağlıksız. şuanki uyumları yanıltıcı, evlenseler tılsım bozulacak ve kısa sürede onlarda ayrılacak
00 Yorumla
+1 yılSapkınlıkta son nokta. Ayrıl evlen tamamda evliyken ilişki yaşamak nedir
16 Yorumla
Soran+1 yılEvliyken ilişki flan yok
- +1 yıl
Kadın ayrılıp evlenmeyi düşünüyor yazmışsın ya
Soran+1 yılÖylede ayrılma sebebi bu değl zaten ayrılıyordu daha sonra bu erkekle tanştılar
- +1 yıl
Bende diyorum ki ayrılsın öyle ne bk yiyorsa yesin. Daha ayrılmamış anladın mı? Mahkeme kesinleşti mi yok. Yav zaten ayrılıyorum mahkeme devam ediyor şununla da konuşuyum. Ohaaaaaaa
Soran+1 yılDenk geliyor zaten.
- +1 yıl
Ya bırakın be, bu kadar sapkınlık olmaz, bkunu çıkartıyorsunuz bazı şeylerin.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılo erkeğe ne kadar güvendiği önemli. dimyat ta pirinçe giderken elindeki bulgurdan olmasın sonra.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanıp direk evlenmesi onu baya baya o. rospu durumuna sokar.
00 Yorumla Yapmayın etmeyin her ruh ikizi olan evlenecek değil ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki kadının çocuğu nolacak? o çovuğa bekar adam baba şevkatiyle yaklaşabilecek mi? ya kadın evladını hiç düşünmüyor mu?
310 Yorumla- +1 yıl
Yok kendini düşünüyor
Soran+1 yılHayr düşünüyor ama babası adam değil. Bu kişi dha adam o yüzden
Cevap sahibi+1 yılBilemeyeceğim. evli kadındaki büyük cesaret
Soran+1 yılCesaret var evet ama kadın akıllı ve üzülüp dua ediyor aynı zamanda o çocukta etmiş ve bundan habersizler resmen Allah birleştirmiş gbi zaten hiç buluşma flan yok erkek çok aşık ve direk evlenmek istiyor
Cevap sahibi+1 yılVayyy hiç mi görüşmemişler? ya ten uyumu yoksa?
Soran+1 yılBir insanı seveceğin içine doğar ya hani aslada onsuz olmayacağını anlarsın işte yaşadıkları durumda bu
Cevap sahibi+1 yılSen peki? bu ilişkinin üçüncü tekil şahsı mısın? seni merak ettim
Soran+1 yılNasl yani?
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin kadın mı? kadının kardeşi arkadaşı mı
Soran+1 yılArkadaşı
+1 yılEvliliğin bokunu çıkardınız ya kahbeleri erkeğinde çok hoşuna giden ruh ikizi bayan var ama gidip de karısına degismiyorar ayrılmayi düşünmüyorlar bu kadar orosbukuk yapmayun
00 YorumlaYaşamadan kim bilebilir? : ))
İlk olanla neden evlendi, şimdi boşanacak? Bunlada aynısı olabilir00 Yorumla
+1 yıldünya da karaktersiz insan sayısı çoğaldı mı yoksa bana mı öyle geliyor?
10 Yorumla
+1 yılNeden eşini aldatıyorsun ne kadar karaktersiz bir varlık olmalısın. Sizin gibilerin Allah belasını versin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle laps diye boşanılmaz önce haklı bir sebebin olmalı
09 Yorumla
Soran+1 yılAyrılamnın bu olayla alakası yok zaten ayrılacaktı üstüne bu tarz bişey oldu
- +1 yıl
Haa o zaman kalbinin götürdüğü yere git kim ne düşünür ayıplanır mıyım diye düşünme
Soran+1 yılAma çocuğu var ve erkek çok seveceğini söylüyor aşırıda ilgileniyor bu değişir mi
- +1 yıl
Ona güveniyor musun?
Soran+1 yılÇok dürüst , sadık çok iyi birine benziyor çok samimi duygusal vede.
- +1 yıl
ne zamandır tanışıyorsunuz
Soran+1 yılÇok uzun değil ama aşırı uyuşuyorlar ve çok ortak yönleri var Allah birleştirmiş gbi resmen
- +1 yıl
valla evlilik okyanusa açılmak gibidir tekneyi sağlam yapmazsan ikinizde boğulursunuz
- +1 yıl
ama sen gerçekten güvenmişsen gerçekten kaderdaşın olabilir
Bu kadın sen misin? Tersi bir durum olsa daha iyi olurdu bu durum biraz zor...
012 Yorumla
Soran+1 yılNasl yani?
Soran+1 yılAynen kadında bunu düşünüyor ama erkek zor seviyormuş ve kadına aşık olmuş illa bunu istiyor
Soran+1 yılBir adamın bir kadına yapacağı bütün yanlşlalrı düşün o yüzden ve bu adamlada bişey düşünmüyor ama Allah birleştirdiğini düşünyor bu kişiyle
Soran+1 yılHayır kocayla bundan ayrılmıyor başka sebepten snra bu karşısına çıkıyor
Soran+1 yılEvet sor
Soran+1 yılEvet zaten bu boşanma bu kiiişi olmadan karar verilmşti çoktan
- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılAldatcagina git ayrıl. Ne b o k yiyosan ye
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaçtane evli kadınla ilişki yaşadım hiç birisi evlenmek istemedi
06 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
Cevap sahibi+1 yılsadece kocaları ile olan eksiklerini giderdikten sonra kocalarından ayrılamayacaklarını söylediler
Soran+1 yılEksiklik? Kadın bu tanıştığı erkekle bişey yaşamıyor sadece konuşuyorlar ve kadında erkekte öylebiri değil
Cevap sahibi+1 yılişte en büyük eksiklik konuşmak illa sevişecek değilsin ki konuşmak demek ilgi göstermek demek ilgiyi görmek demek
Soran+1 yılKadının ilgiye ihtiyacı yok. Bu tanştığı kişi ruh ikizi
Cevap sahibi+1 yıltamam
+1 yılMide karakter meselesi
10 Yorumla
+1 yılDünyanın sonu gelmiş yszıklar olsun
40 YorumlaYuva yikanin yuvası olmaz
00 YorumlaOlabilirde olmayabilirde olayin gelismesine bagli
00 YorumlaHiçbiri evlenmek istemez
03 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana ters bir ilişki türü
10 Yorumlahangi kanalda bu dizi sürükleyici görünüyo :D
00 Yorumlaİkiside evlenirler manaba
00 Yorumla
+1 yılOlabilir önemli olan anlaşabilmek
00 YorumlaSakin yapma o erkek seni kullanıyor emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılKullanmıyor çok seviyor
Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Benim vardı gecici ama zevkli oluyo
00 Yorumla
+1 yılZor bir iş sonu show tv akşam haberlerinde biter
00 Yorumla
+1 yılKadın kaç yaşında ve kaç yıldır evli?
00 Yorumla
+1 yılEşinden ayrılma çocukla aşk yasa
010 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil
- +1 yıl
Nasil peki
Soran+1 yılGayet namuslu.
- +1 yıl
Hii peki onunla aranda bisey gectimi
Soran+1 yılAsla sadece konuşma bir araya bile gelme yok. Erkek çok seviyor kadınıda çocuğunuda illa sen ol diyor.
- +1 yıl
Evliliğini yakma
Soran+1 yılNe alaka neden?
- +1 yıl
Yani o kişi için diyorum
Soran+1 yılO kişi için ayrlmıyor eşiyle zaten
- +1 yıl
Işte bnde diyorumki aşk hayatı yasasin
pişmanlık olabilir muhtemelen.
00 YorumlaAsla olmaz çok nedeni var olmamasının
00 YorumlaMutlu olabilirler tabii ki
00 Yorumla
+1 yılkuma
10 YorumlaWowowow haram
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişik birşey
10 YorumlaNe biliyim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. dogal bir sey
04 Yorumla
Soran+1 yılNasl yani
Soran+1 yılAlakası yok.
Evlenmez
04 Yorumla
Soran+1 yılKim evlenmez?
Soran+1 yılÖyle biri değl kadında öyle değil erkek baya seviyor evlenmek istiyor kadınla
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem